Arama sonuçlarınız

1. anilberkk.umut

Okb (obsesif kompülsif bozukluk)bu rahatsızlığı olan var mı

Artık çok fazla rahatsız ediyor motosiklet kullanırken bile odağımı veremiyorum bu dereceye geldi bazen çok aşırı sinirleniyorum okb nin sesine zihnimde sürekli tekrar etmesine henüz psikiyatriye gitmedim okb nin dediğine değilde kendim mantık yürütüp maruz bırakmaya çalışıyorum psikiyatrinin...
  2. anilberkk.umut

Okb (obsesif kompülsif bozukluk)bu rahatsızlığı olan var mı

Merhabalar iyileştiniz mi çok merak ettim ? Benimde çok fazla takıntılarım var hayat zor zaten bu şekilde x3 zorlaşıyor dahada
  3. anilberkk.umut

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Forumda ehliyet sürecini, düşe kalka öğrenme hikayelerini anlatan arkadaşların yazılarını görünce ben de kendi sürecimi bir düşündüm ve garip bir şey fark ettim: Ben motosiklet sürmeyi tam olarak ne zaman, nasıl öğrendim hiç bilmiyorum. Sanırım çok küçük yaşlarda mantığını bir şekilde...
  4. anilberkk.umut

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Bence bu forumda sürüş stilleri konusu açılmasın viraj,teker, vb kavga çıkıyor 😂 Bende açtım bu konuyu bazılarının ego tavann sanarsın rossi neyse işte videolarımı bulmuşlar teker yapıyom hızlı gidiyorum diye de laf yedim çok yorucu bi süreç assla ve assla sürüşünüzü veya bu nasıl sürüyo böyle...
  5. anilberkk.umut

TNS PRO Mont

Selamlar herkese, tekeriniz düz bassın. Naked motorum için bütçeyi çok fazla sarsmayacak, koruması ve derisi üzmeyecek bir deri mont arayışındayım. Sıfır olarak TNS Pro modeli gözüme çarptı. Fiyatı şu an piyasadaki yerli üretim deri montlara göre fena durmuyor. 1.4 mm dana derisi, YKK fermuar...
  6. anilberkk.umut

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Evet katılıyorum 👍
  7. anilberkk.umut

Önerilerinizi Bekliyorum.

Daha önce ns200 sahibi olarak 2. El almanı öneririm sıfır almana gerek yok açıklamasını yapmışlar zaten 14-16 model arası düşük km bulursan daha iyi olur çünkü bs3 bloklar (sarı blok - sarı kadran) daha güçlü ve daha sağlam kronik yok varsada çok az bende bitek yağ ve suyu karıştırmıştı motorum...
  8. anilberkk.umut

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Ayna takmayı bende sevmiyorum mecbur takıyoz (Naked motosikletlerde) ayna olsa da olmasa da her seferinde alışkanlık olmuş sanırım hızlı bi şekilde kafamı çevirip bakarım felan fıstık tespit muaynesi için belge verildiyse muayneye girceksin vermedilerse girmene gerek yok. Karakola git kaldırırlar
  9. anilberkk.umut

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Teşekkür ederim 🙏 bir sonraki yağ seçimim 10w40 7100 olucak 2 bakımda yamahanın yağını kullandım pek hoşuma gitmedi vites geçişleri vs motulden bu zamana kadar çakması olduğu için korktum motomax yada mototaş ikisinden biri resmi satış yapıyor diye biliyorum ordan alacağım..
  10. anilberkk.umut

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Selamın aleyküm arkadaşlar, herkese kazasız belasız sürüşler. Bende MT-25 var, motoru genelde limitlerinde, yüksek devirli ve sert kullanan biriyim. Bugüne kadar hep kitapçığa sadık kalıp 10w40 tam sentetik yağ kullandım ama geçenlerde YouTube'da bir videoya denk geldim. Videoda "Eğer motoru...
  11. anilberkk.umut

Kedi…

umarım düzgün bir aileye gider bende tek yaşamıyorum pek bizim aileye göre değil kedi köpek hayvan beslemek psikolojik olarak tüyü huylandırıyo sanırım yinede kıyamadım geçici olarak bakıyorum kaşınıyormuş gibi hissediyorum veterinere götürdüğümde biraz incelediler daha yeni bırakmışlar sanırım...
  12. anilberkk.umut

Kedi…

Çok sevimli birde sanırım bu cinslerin doğuştan eklem ağrıları oluyormuş genetiğinden dolayı işte insanlar tatlı diye heves uğruna alıp sokağa bırakıyor sokağa bırakılmasa bile sorumsuzluklarından hayvan belkide kayboldu yazık günah o kadar yaşadığım yerin sosyal medya hesaplarında kediyi...
  13. anilberkk.umut

Kedi…

https://hizliresim.com/2lz8mfi 1778064042 https://hizliresim.com/og6eqex
  14. anilberkk.umut

Kedi…

Dün gece evimin önünde cins bir kedi buldum bu scotiş felan diyolar sanırım bizim mahallenin köpeklerde maşallah insan yer hem ondan dolayı hemde ev kedisi olduğundan ölür diye kıyamadım eve aldım sabah gittim veterinere çip yok mahalleden kedisi olan komşulara vs söyledim henüz iletişime...
  15. anilberkk.umut

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Ah be Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah :(
  16. anilberkk.umut

mt25 alsam mı çok kararsızım

250cc grubunda mt25 harici bakma çünkü diğerlerinin 2. El piyasası yok mt25 bugün satmak istesen en fazla 1 ay da satarsın yedek parça konusunda üzmez ve kategorisinin en kaliteli motoru titreşim az parça kalitesi güzel duke 390 felan laşka bi motor plastik trim sesleri duyunca moralin bozulur o...
  17. anilberkk.umut

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

1776751589 😂😂😂iyi madem
  18. anilberkk.umut

Kanka ben yazdım ilk başta çok saçma geldi yz ye kendim yazıp bunu düzgün bir makale yap dedim oda böyle bişi yazdı fikir benden cümleleri düzgün anlaşılır yazan o sadece 😂
  19. anilberkk.umut

tek teker sadece gösterişten ibaret değildir; güvenli bir ortamda çalışıldığında sürücüye teknik anlamda ciddi artılar katar. - Gaz ve Debriyaj Koordinasyonu milimetrik gaz tepkisi ve debriyaj kontrolüdür. Düşük hızlardaki manevra kabiliyetini üst seviyeye taşır - Arka Fren Refleksi - Denge ve...
  20. anilberkk.umut

İnsanların can sağlını düşündükleri için cezalar artmadı kasa daki paralar azaldığı için arttı bazı cezaları araştırırsanız saçma olduğunu ve maddelerin birbiriyle çakıştığını anlarsınız ülkede daha büyük problem ler varken (Evi yanarken saçını taramak) gibi birşey...

Yeni mesajlar