Arama sonuçlarınız

1. whitedeamon

Perte Çıkan Motorum Çekme Belgeli Teslim Edilecek, Tamir Ettireyim Mi?

Hocam motorda ciddi bir hasar göremiyorum demişsiniz ama saydığınız parçaları korlastan sipariş etseniz bir dünya para tutuyor.Yani siz ya bu parçaları çıkma bulacaksınız.Ya da yurtdışından getireceksiniz.Çıkma bulmak biraz daha zor olur.Ben olsam parayı alır çekilirdim hasarlı motoru teslim...
  2. whitedeamon

Kove 250RR alınır mı

Söylediklerin doğruysa alınır.Fiyatları ve fırsatları neler ?
  3. whitedeamon

Telefon tutucu önerisi

Gidon daha iyi olur.Ayna aparatı zamanla sarsıntıdan kılcal çatlamalar oluyor gevşiyor.Birde bu titreşim modüllü olanlardan al bence.Telefon ucuz birşey değil artık tamiride ucuz değil.Servis süreci bela zaten.Yani o çileye düşmemek için üç, beş fazla ver en donanımlısını en garanti markanın...
  4. whitedeamon

Kaza olayım

Sen ne yapmak istiyorsun şimdi ?Zararı tanzim etmek, ceza aldırmak.Sigorta şirketi burada genelde tutanağı kayda alıyor.Sizin tutanağı polis tutmamıştır.Sizin tutanağınızda da yazan şeyler iddiadan öte gitmez karşı tarafında imzası yok.Dava açabilirsiniz tespit için savcıya dilekçe...
  5. whitedeamon

Kask Aldım dar gibi geliyor.

Bende de bir adet hjc var açmadı uzun zamandır.Açması için ne önerirsiniz?
  6. whitedeamon

Hafif Ticari Panelvan

Dukato gibi araçlar zaten alııyor ben hafif ticari sormuştum.Doblo,dokker,kangoo,connet,combo v.s. daha var birsürü de.Doblo maxi uzunluk olarak iyi de boydan kurtarmıyor.Express ve dokker boy olarak daha iyi gibi. 1763249453 Evet hocam bende aynı şekilde koltuksuz panelvan olarak sormuştum.
  7. whitedeamon

Hafif Ticari Panelvan

Arkadaşlar soracağım soruyu anca esnaf yada işi bilen arkadaşlarımız cevaplayabilir büyük ihtimal.Transporter, transit gibi araçlar zaten alıyor ama hafif ticari araçların içinde naked,ss gibi motorları dik olarak alabilecek hangi araçlar var. Eski kasa doblo maxi panelvanlar almıyor 2011,2013...
  8. whitedeamon

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

söylediğin hasarlarsa sadece ciddi birşey yok.Parçaları satın alın ustaya monte ettirin.
  9. whitedeamon

hakkımı nasıl arayabilirim, yada arayabilirmiyim?

Kanıtları toplayın fotoğraf vs. Tarihi saati bildiğiniz için dilekçenizde emniyet güçleri tarafından güvenlik kameraları görüntülerinin alınıp incelenmesi diye belirtin. Lakin mahkeme niyete ve delillere bakar. Örneğin bu durumu istismar edip tazminat almaya çalışmadığınızı vb. kötü niyete...
  10. whitedeamon

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Mesela kanka kriterlerin olacak mı ağır yada para kâğıtlı alıp satmam tesisat problemli almam gibi vb. Vb. Türetilebilir.
  11. whitedeamon

Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

Kral bariz şekilde saman adam safsatası bu konu çokta şaapma bence.
  12. whitedeamon

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Kanka ucuz motosikleti nereden tedarik edeceksin ?
  13. whitedeamon

Böyle şeyler yapmayın!

Her durum kendi çözümünü yaratır.Biliyorum çoğu zaman konuşmayla birşeyler çözülebileceğine inandığınız için sert tepkiler veriyorsunuz ama trafikte şiddete özür dilemeyle geri yanıt almazsınız.Şiddet gösteren genelde şifdet görür.Yapmayın abi bazen boşverip yoluna gitmekte lazım.1 saat sonra...
  14. whitedeamon

Sıfır Motosiklet Aldığımızda Yasal Haklarımız Nelerdir ?

Tamam hocam bende bir iç denetçi ve Türkiyede ki bir motosiklet fabrikasında kys bölüm sorumluluğu yapmış biri olarak konuşuyorum.Aslında sizin şuan savunduklarınızı en çok savunan ve savunması gereken kişi benim.Lakin ben süreçlerin birebir içinde olduğum için olaya realist bakıyorum.Kimse bu...
  15. whitedeamon

Alındım dostum.Yüzyüze bana bu şekilde hitap etsen aynı tepkiyi alırdın.Hem saygısızlık yapıp hemde bunu savunup aman herkes alıngan olmuş diyerek yaptığın saygısızlığı kabullendirmeye çalışıyorsun ki 56 yaşındasın. 56 yaşında bir abim olarak yaşadığımız ülkenin gerçeklerini ya kabul etmek...
  16. whitedeamon

Yaşın kaç bilmiyorum ama böyle üslup mu olur.Sen niye beni aşağılar gibi konuşuyorsun ki.Tanımadığın insanlardan daha zeki olduğunu mu düşünüyorsun.Adam zaten yasal haklarını kullanıyor tamir ediliyor motoru.Benim demek istediğim şuydu gitti motosikletini sıfır bir motosiklette değişimini...
  17. whitedeamon

Hocam bazı zamanlarda bu şekilde onarım yapılması sıfırının gelmesinden daha iyi olabilir.Sıfır gelecek motosiklette aynı yada daha farklı problemlerin yaşanmayacağının garantisi yok.
  18. whitedeamon

KTM Hintli Bajaj ın oldu

En doğru karar verilmiş iki şirket içinde.Land Rover ve jaguar hintli TATA'ya geçtikten sonra gayet sükse yapmıştı.Şirketi hintlilerin almış olması markada kalitesizleşmeye gidileceği anlamına gelmez.Zaten bajaj daha önceki süreçtede KTM'in motosikletlerine koyduğu özelllikleri zamanla keni...

Yeni mesajlar