Arama sonuçlarınız

1. F

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

İhtarnameye ekledim. arabulucu sonrası tüketici mahkemesi üzerinden dava açarken, dava dilekçesine de ekleyeceğim.
  2. F

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Yorumunuz için çok teşekkürler, kuzeninize de geçmiş olsun ve umarım tez zamanda hakkını alır. Bahsettiğiniz Mercedes olayı maalesef Türkiye'deki büyük hukuk savaşlarının acı bir gerçeği. Firmalar davayı uzatıp parayı enflasyona ezdirerek tüketiciyi bıktırmaya çalışıyor.
  3. F

Çok teşekür ederim. Benzer durumları yaşayan birkaç kişiyle görüştüm. Arabulucu, tüketici mahkemesi, bilirkişi vb. süreçler çok uzun sürüyormuş. Firmalarda, çok az kişi bunlarla uğraştığı için işi yokuşa sürme eğilimindeler.
  4. F

İyi dileklerin için teşekkür ederim.
  5. F

Herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, an itibariyle noter üzerinden ihtarnameyi çekmiş bulunuyorum.
  6. F

Ek eklebilsem, garanti belgesini ekleyeceğim buraya ama ekleyemiyorum. 1780166544 Teşekkür ederim, iyi dileklerin için. 1780174149 Buyrun, garanti belgesi. @vlad1462 @Mentzer @Cyan @yaşlıveacemi 1780174175
  7. F

Kuralkan a ulaşılamıyor ki, telefonla arıyorsun, info@kuralkan a mail at diyor, mail arıyorsun, mail geri dönüyor, bu mail adresi artık kullanılmıyor site uzerindeki formu kullan diye. Site üzerinden form doldurdum, araya Bayram girdi, cevap gelmedi henüz.
  8. F

Rodaj bakımını, ve 2nci peridoyuk bakım Avrupa Motor' da yapıldı, Putoline yağ koydular. Bazıları sahte yağ koymuş olabilirler diyor ama, servis buna cesaret edebilir mi bilmiyorum.
  9. F

sisteme ara bakım olarak girmişler ama Avrupa Motor(Gaziosmanpaşa) ikinci bakım kısmına km yazıp, kaşe vurup imzaladı. Bir de 4500 bakımı yazan servis fişi var elimde.
  10. F

Çok teşekkür ederim, tam bayrama girerken motosikletin serviste kalması koymadı değil. Kuba CG ile sağ sola gidip ulaşım ihtiyacımı karşılıyorum şimdilik.
  11. F

Bajaj Bajaj Pulsar N 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

12. F

Motosiklet.net ailesine selamlar, Henüz 6.700 km’de olan Bajaj Pulsar N250 motosikletimde son zamanlarda ciddi yağ yakma/eksiltme, belirgin performans düşüşü ve ağır mekanik arıza belirtileri (bloktan gelen sesler) baş gösterdi. Motoru yetkili servis olan Çetin Motor’a teslim ettim. Yapılan...

Yeni mesajlar