Arama sonuçlarınız

1. astrofizik

Şanslı motorcu diye buna denir

Arkadaşa geçmiş olsun, Bu motorcuya birşey olsaydı,çok yazık olurdu. İstediğin kadar iyi kullan yinede hayatın başkalarının elinde. İstanbul zor şehir. Video; https://m.mynet.com/e-5te-feci-kaza-guncel-3329440
  2. astrofizik

Orijinal mühürlü app plakaya ceza

3 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlandı, Emniyetten alınmış orijinal app plakaya 427 TL ve trafikten men cezası veriliyor, Ayrıca app olmasa bile plaka üzerinde vida varsa veya plakanın kenarları kesik ise ceza gene yazılıyor. Motor bağlandığında motoru ne şartlarda götürecekleri otoparkta...
  3. astrofizik

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Serbest Geçiş Sistemi

Hgs ve OGS' yi özleyeceğim aklıma gelmezdi, İyi kötü arada bir okumazdı,mutlu olurduk. Yeni sistemde çelik konstrüksiyonlar üzerine kameralar yerleştirilmiş,üç günde üç defa geçtim hepsini okumuş. Hesapta da 10tl kaldı diye birde kara listeye almışlar, Köprüyü kullanmadan önce hesaplarınızı...
  4. astrofizik

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Bence daha etkili olması için; Kesinlikle yapılan iyiliğin karşılığı olmasa bile, cumartesi gezmesinin benzinini siz karşılayın ve 50tl gibi bir rakamı karşılayın,bu işten siz karlı çıkarsınız. Not: Ben o taraftan geçmiyorum,plakayı da bulmadım,yanlış anlaşılmasın:)

Yeni mesajlar