Arama sonuçlarınız

1. emenyasin

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Clx'i sıfır mı düşüneceksiniz? Öyleyse şu anki CB500 hornet kampanyası daha mantıklı olur gibi. Bu arada dediğim SWM Hoku 400'ün sağlamlığını bilmiyorum ama kuru ağırlığı 155 kg yüksekliği 785 mm
  2. emenyasin

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Yeni başlığa baktınız mı? Horneti 400 binden aşağıya veriyorlar nakitte. Hatta 375 olan da var. https://shbd.io/s/GoUeCuoP Ayrıca SWM motosikletleri var. Türkiye'de tutmadı ama Hoku 400 'ün 2024 model sıfırı 280' e nakit 1767787512 İlla daha pahalı olsun derseniz Kove markasının da 500'lük...
  3. emenyasin

Cb500 hornet nakit 397.000 tl

Mesela sahibindendeki bir ilandan(ilandaki fiyat 375 bin TL): "KAMPANYA DETAYLARI İLANDAKİ FİYAT NAKİT KAMPANYALI FİYATIDIR LİSTE FİYATI 534.000 TL DİR. TÜM BANKALARA KREDİ KARTINA LİSTE FİYATI YERİNE 526.250 TL DEN 12 TAKSİT VADE FARKSIZ İÇİN 30.000 TL Sİ NAKİT GERİYE KALAN 496.000 TL Sİ...
  4. emenyasin

Tamam da sizin attığınız ile bunun aynı kampanya olduğunu nereden çıkardınız? Üstüne attığınız kampanya maddelerinde yetkili satıcıların fiyat belirleme yetkisi olduğu da belirtilmiş. Bu kampanya satıcı kararı olabilir belki Honda geneli yerine.
  5. emenyasin

Valla fotoğrafta 534 Bin tl yerine 397 bin tl olduğu yazıyor.
  6. emenyasin

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

@zebercet attığım klavuzda yağ kısmına bak istersen. Tam sentetik ve 10w50 için SJ, 15w50 için SN standardını sağlasın diyor.
  7. emenyasin

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Ahaha halbuki ben de şu anki işim olmasa özelde dış ticaret işi düşünüyordum inşaat mühendisi olmama rağmen. Ama dediğinize bakılırsa zorluğu ciddi.
  8. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

Bilemem çünkü hızla motor gücü direk orantılı değil maalesef. Ayrıca şunu da göz önüne alın çıkacağı hıza ne kadar sürede çıkacak. Hızlanması çok yavaşlar mı.
  9. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

Eğer önü 14 yaparsan torktan kaybın %7,7, güçten kazancın da aynı oranda olur. Eğer önü 15 yaparsan torktan kayıp %15,4, güçten kazanç da aynı oranda olur. Bu şuandaki ön 13 arka 42'ye göre. En başta olan arka 50 durumuna bakmadım çünkü zaten değiştin arkayı.
  10. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

Mevcutta ön kaç? Zincir bakla sayısı kaç
  11. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

%37 3'te 1 den fazla kayıp demek. Bu arada mevcut kısmına şu anki değiştiğiniz arka dişliyi girdiniz değil mi? Eskisini değil.
  12. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

https://sprocketcalculator.com/ Buraya bakın isterseniz. Ne akdar doğru hesap yapıyor bilmiyorum anlamadığımdan ama basit bir sistem var gibi. Current(mevcut) kısmına mevcuttaki dişli değerlerinizi ve zincir bakla sayınızı seçin. New(yeni) kısmına ise yapılacak olanı.
  13. emenyasin

Pardon 62. maddede değişmiş şimdi farkettim
  14. emenyasin

Anlamadım zaten 30 euro'ya kadar olan ürünlerde tek maktu vergi alınmıyor muydu? Üzerinde ek vergi ödemesi yok muydu? Yanlış biliyorum heralde
  15. emenyasin

Yani bu durumun olma ihtimalini destekleyen tek nokta aşırı ucuz olması. 150 bin'e sıfırı var. Anlaması zor. Tabi 220'ye sıfırını satan da var ama 150'ye satılması aşırı garip. Bu arada çinli motorlarda çok fazla 2024 model 0 motor var. Euro standardı falan mı geldi yeni? 2026'lar umarım çok...
  16. emenyasin

Demek istediğiniz buysa pek katılamıyorum. Yani belki enstürmanlar(gösterge paneli, tuşlar) falan için olur ama blok gibi hata vermesin diye çok uğraşılan parçalarda hele de kendi markalarını koyduktan sonra bunu yapmaları kafasızlık olur. He, yapmazlar diyemiyorum çünkü bazen firmalar aşırı...
  17. emenyasin

Dediğiniz gibi olabilir. @Cyan Hava filtresi konusunda da belki değiştirme periyodunu her 6 binde bir temizlerken duruma göre değiştirirler diye mi koymadılar acaba? Mesela yağ için tarih de verilmemiş(en azından tabloda) Herkes 12 bin km'yi 1 yılda yapamayabilir. Ben 2 yılda bile...
  18. emenyasin

Akıllarınca milleti ütecekler. 12 bin nerede 2 bin nerede.
  19. emenyasin

Ustalarım, Bilir kişi Dostlarım ...

Skuterler nasıl oluyor? Yağ hem debriyaj hem motor yağı mı motosikletteki gibi?
  20. emenyasin

Kusura bakma söyleyip de paylaşmayı unutmuşum😂😂😂 https://www.qjmotor.my/img/product/QJMotor/SRK250/Download-OWNERMANUALQJMOTORSRK250-SRK250-20240820091156.pdf Hocam titreşim dedin gözüm korktu. Lifan KP150 vardı titreşim yok gibi bir şeydi. Ses konusunda bunun bir de Racing versiyonu var...

Yeni mesajlar