Arama sonuçlarınız

1. yec

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Temmuz 17 öncesi olursa güzel olur bence. :D
  2. yec

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Edirne ciğer tava da iyi gider ha. Aksilik olmazsa ben katılırım 250lik sukuterimle. :D
  3. yec

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Bot almayın. Çizme alın. Bilek ve kaval kemiği için koruması olsun. Botla bile ayak bileğinizi bükebilirsiniz.
  4. yec

ruh eşimle tanıştım

Güle güle kullan. Tekerin düz bassın.
  5. yec

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Kısa ve güzel bir gezi olmuş. Orman yollarını seviyorsan Bayramiç- Küçükkuyu arası köy yolunu da öneririm. Bu aralar tam zamanı çünkü. Bu haftasonu için niyetim var benim de. Joyride 300 ve Joymax 250 arasında kalmıştım bende sukuter araştırırken. Depolama alanı sebebiyle 250 yi tercih ettim...
  6. yec

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Şekil makine. Umarım mekanik problemlerle karşılaşmadan uzun süre kullanırsın. Tekerin düz bassın.
  7. yec

Hakkını vermeye başladım

Güzel gezi. Harbiden vermişsin hakkını. Ben bir yapamadım şu uçmakdere rotasını. :D Sevgili @Cyan sen anlarsın. Nonoise, Alpine. Hangisi iyi bunların ? Düşük frekanslarda Alpine, yüksekte nonoise iyi gibi. Gerçi sapması daha yüksek gibi. Arada kaldım.
  8. yec

Çanakkalede gezilecek bilinmedik mekanlar

Gelmişken Kazdağları'nda Ayazmaya gitmemek te olmaz. Zaman varsa Bozcaada. Pek bir numarası kalmasada Antik liman. Ek olarak Küçükkuyu Zeus Altarı veya Cam seyir terasını da önerebilirim. Zeus altarı da bedava seyir terası. Ama tabi kültür varlıklarına verdiğimiz değerden nasibini almış bir yer.
  9. yec

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Az önce ben de instagramda denk geldim. Serkan Sarı dile getirmiş. Umarım bir faydası olur.
  10. yec

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

O nasıl oluyor yahu ?
  11. yec

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Enteresan bir recall. Acaba sebebi ne ? Yanlış hatırlamıyorsam iki makyaj gördü bu model. Sonbaharda sattığım CB250r için sabah bana da mesaj geldi. Açıkçası başta bir acaba dedim. İkinci el de olsa satın aldıktan sonra bir kere kendini servise elletmen gerekiyor sanırım. Mesaj bana geldiğine...
  12. yec

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşa dememişler. Umarım ders alır..
  13. yec

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Bende sukuter diye geldim ama, yolu göz önüne alırsak touring/adventurelar daha mantıklı olacak gibi. Yıl/km önemli değilse NC700 de düşünülebilir.
  14. yec

HGS şart mı ?

Haftada bir KGM nin bu sitesine girip takip edebilirsin. Devletin ve özel bütün otoyollar var burada. İhlalli geçiş görünüyor ama 15 gün içinde ödenebiliyor. Bende HGS olmasına rağmen genelde bu şekilde kullanıyorum.
  15. yec

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

2024 yılında sarı kırmızıya döndükten 0.2 saniye sonra geçmiş ve ceza yemiş biri olarak söylüyorum. Hurafe.
  16. yec

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 r mı

Yani 240 bin veremem diyorsan Svart250 iş yapar. Tabi ki satarken Husqları CB250R'a göre zorlanırsın. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
  17. yec

Scooterdan Racing Motosiklete Geçmek

Yanlış hatırlamıyorsam onu biraz daha sakin modda veriyorlar mt-7 leri. Öyle bir potansiyeli var gerçekten. :D
  18. yec

Rks değilmiş zaten bu. QJ ise görece iyidir diye düşünüyorum.
  19. yec

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 r mı

Şimdi alacak olsam Svart400>Svart250>CB250R diye sıralardım.
  20. yec

Scooter işi biraz garip ya. Ben de hala alışamadım. Eğitim şart. Ama şehir içi için gerçekten hoş. Rüzgarda srk'nın da çok farklı olacağını düşünmüyorum. Hatta maxiscooterla daha rahat etmen lazım rüzgar konusunda. Çanakkale'de rüzgarlı bir yer, önceki motoruma (cb250r) göre baya fark etti...

Yeni mesajlar