Arama sonuçlarınız

1. rebirth

Motosiklet tarihinin en iyi videolarından biri

Çok iddialı bir başlık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince... Duygularımı ifade edemiyorum, buyrun izleyin.
  2. rebirth

Haluk Leven İzmir Marşı

Değerlerimizin ve Gazi M.Kemal Paşa'mızın unutturulmaya çalışıldığı şu günlerde müthiş bir iş yapmış sayın Haluk Levent.
  3. rebirth

Fuarda Tekne kalmadı

Merhaba arkadaşlar, gariban vatandaş olarak vergilerden ve pahalılıktan belimizin büküldüğü şu günlerde bu haberi okudum ve sizle paylaşmak istedim. " Fuarda tekne kalmadı Yat, kotra ve teknelerde ÖTV'nin sıfırlanması ve KDV’nin yüzde 1'e indirilmesinin hemen ardından düzenlenen fuarda tekne...
  4. rebirth

Hayvan gibi kapı açtılar ve sonuç...

Merhaba arkadaşlar. Dün motosikletimle kaza yaptım çok moralsizim, sizle bu durumu paylaşmak istedim. Öncelikle iki foto; Yarın bu elimden amelyat olacağım, 3. metakarp kırığı var. Bu morarıklığı yaklaşık 1 saat önce banyoda farkettim, köprücük kemiğini ucuz kurtarmışım. Resimde pek belli...
  5. rebirth

Zorunlu trafik sigortası fiyat politikası

Zorunlu trafik sigortasının fiyatlarındaki artış hepimizi olumsuz etkiledi, forumu her ziyaret ettiğimde illaki sigorta fiyatları ile ilgili isyanlara rastlıyorum, ben de bu fiyat artışının sebebini paylaşmak istedim. Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın, ama sürekli aynı şeylerin sorulduğunu...
  6. rebirth

Manisa-İzmit yolculuğu sonrası farkettiğim yağ sızıntısı Ybr 125 Esd

Merhaba arkadaşlar, 2014 model ybr 125 esd motosikletimde karter bölgesinden olduğunu tahmin ettiğim yağ sızıntısı var. Motor 16.500kmde. Şimdiye kadar ne bir yağ eksiltme ne de bir yağ kaçağı tespit etmemiştim. Perşembe sabahı Manisadan çıktım yola, motoru hiç sıkıştırmadan 80civarı hızlarla...
  7. rebirth

Nedir bu sis lambası manyaklığı ! ?

Ilık bir yaz akşamı, keyifler yerinde gök yüzü yıldızlar çok açık bulut dahi yok. Karşıdan bi apaçi gelmekte, sis farları da açık sanırsın ki mk yerinde sisden göz gözü görmüyor... Ulan trafikde sinyal verip dönen adamı siyanürle arar bulursun ancak, ama bu sis farını açmayanı dövüyorlar sanki...
  8. rebirth

Ybr 125'in papucu dama mı atılıyor ?

Yamaha Türkiye'nin sitesinde bile Ybr 125'in 2014 modeli resimlerinin bulunmuyor olması 'artık Yamaha bile bu motoru sallamaz hale mi geldi' gibi bi soru getirdi aklıma. Yamaha bütün Avrupada,Rusyada enjeksiyonlu modelini satarken sadece Türkiyede eski düzen karbüratörlü satıyor olması da ayrı...
  9. rebirth

Nedir bu kompleks ?

Merhaba arkadaşlar, 2014 Ybr 125 Esd kullanıyorum.Kapasitesi belli, fiyatı belli, az yakar az gider vs vs. Ama trafiğe çıktığımda nedir bu araba sürücülerinin kapışma manyaklığı ??? Işıklardan kalkarsın, adam 100.000TL'lik arabasıyla kapışmaya kalkar,iki adım yol da olsa illa geçecek seni; 90...
  10. rebirth

Manisa-Turgutlu'dan selamlar

Merhaba, Ybr 125 Esd 2014 kullanıcısıyım. motosiklet.net takip ettiğim bir forumdu, katılmaya karar verdim.

Yeni mesajlar