Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Yağ tapasını ve filtresini çok sıkmayın, sökerken kendinize zulüm edersiniz. Dişli kaçırmadan tatlı tatlı sıkın. Bu arada gözlerim yaşardı imla kullanan bir üye görünce. Analar ne aslanlar doğuruyor a dostlar.
  2. Beto87

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

"Siz kabul etmeseniz de bu ülkede çinli motor gerçeği var." Birazdan damlarlar aynı tornadan çıkmış tipler.
  3. Beto87

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

La bu forum harbi garip bir yer olmaya başladı iyice. Bir konuda abs elzemdir, doğru fren kullanımında zaten devreye girmez ve son çaredir deniyor, burada absli motora öncelik veren adama bebe muamelesi yapılıyor. Bi kara verelim romalı kardeşlerim.
  4. Beto87

Assos turumdan yeni video

Forum üyeleriyle kurgu video çekebilir, veya bizi köfteye davet edebilir.🤤 Tek kişilik videolarda zaman alır rakipçi kazanması ama kalite ve kurgu güzel olmuş. Not: Yorumda Greek rider yazan benim, sövme sonra.
  5. Beto87

Geri Geldim - İzmir'den Selamlar

Maşallah önceki motorlar destan gibi. Hoşgeldin tekrar.
  6. Beto87

Kilit konusunda önerilerinize açığım

Babanın aldığı zinciri kullan. Dış yüzeyinde kumaş koruma yoksa sırtla zinciri terzide uygun birşey diktir. Adam seni düşünmüş, Allah bilir kaç paralık zincir almış. Onu kullan en iyisi.
  7. Beto87

2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

Sıfır al garantili olsun. Koruma demiri de taktır. Alışana kadar elin ayağın düzgün dursun yeter.
  8. Beto87

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

En sağa veya en sola yanaşıp yol verin yayaya. Kendinizi korumaya alın önce. Bu hayvan oğlu hayvanlarla muhatap olmaya gerek yok. Kameranız varsa da denk geldiğiniz trafik polisine izletirsiniz.
  9. Beto87

450 sr alınırmı

Freni boşalıyormuş diyorlar. Adamlar ocağa incir ağacı dikme konusunda dünya markası.
  10. Beto87

Daytona 675R Fiyat Sorunsalı

Piyasada 30 suç kaydı olan tırtolara benzemeyiz, direkt müebbet ile yargılarlar bizi. Ama o tırtolara 3,5 ateşleyip işi çözebiliriz.
  11. Beto87

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Günlük 140km yol motorla çekilecek eziyet değil, bunun yağmuru çamuru da var. Arabayla bile çok yorar. Taşınmak en mantıklı seçenek olur illa o işte çalışacaksan.
  12. Beto87

MT25 Ağır Bakım

Balatalar-Ebc yarı sinterli(mt25 uyumlu model) Zincir dişli set-rk veya orjinal(servisten fiyat al) Yağ ve hava filtresi- hiflo Motor yağı-liqui molly street veya motul 7100(şahsi tercihim petrol ofisi maximoto sarı etiketli olanı)
  13. Beto87

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

4.maddede patladık ya.😥
  14. Beto87

Kamyoncunun son videosunu buldumm

Öyle bir yazmışsın ki, ifşası düştü sandım. 😂
  15. Beto87

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Yuasanın üzerine biraz ekleme yapıp lifepo4 lityum akü alınabilir. Hem çok daha hafif hem de yarınlar yokmuş gibi marş gücü veriyor.
  16. Beto87

mt25 alsam mı çok kararsızım

Bütçe yeterli ise honda cb 500f, ona yetmezse suzuki gsx 250r alınabilir apaçilerin elinde oyuncak olan r25-mt25 yerine.
  17. Beto87

CC motor büyüklüğü hk.

Şahsen ben eğleniyorum osman ağanın mesajlarında. Yeri geldiği zaman çok güzel bilgiler verdiği de oluyor.
  18. Beto87

Svartpilene Öyle Bir Takas Teklifi Geldi Ki ... (Spoiler etkisi - Tiger 800 XRX 2017)

Tommynin yazdıklarını belirtip 200+svart dene. Olursa ne àlà. Öncesinde yabancı forumları da araştır 2017 kasalarda ne sıkıntı var öğren. Sorunlu bir bloksa canını çok yakar.
  19. Beto87

Motorsiklet Bakımı Ne Zaman Yapılmalı

Yağ, su ve fren hidroliği değişimlerini eğer kitağçıkta yazan km seneden önce dolmuyorsa benim gibi baharda (Nisan/Mayıs gibi) yapabilirsin. Yağı ve soğutma sıvısını her yıl, fren hidroliklerini 2 yılda bir değiştiriyorum ben.
  20. Beto87

Ktm servisi rezillikte çığır açmaya devam ediyor.

Prosofi videosundan alıntı. Özet: Çocuk duke 390'ı servise egzantrik değişimi için servise bırakıyor, servis 3 gün sonra arıza tespiti için ararız diyip 3 hafta sonra çocuğa 140.000 Tl fatura çıkarıyorlar. Motoru açıp pistonları çizik olanlar ile değiştirip, egzantrik gergisini söküp, krankı ve...

Yeni mesajlar