Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Polis diye Allah değil ya. İyi yapıştırmış eleman, lavuğun yüzünü cıbartmış. 1 ay insan içine çıkamaz artık.
  2. Beto87

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

Srk nın incelemesini prosofi yapmıştı. Youtube a bir bak istersen. Cf motordan cl 250/700 harici motor alınmaz. Volkan'ın dediği gibi temiz suzuki inazuma alırsan torunun bile kullanır bakımlarını aksatmadığın sürece.
  3. Beto87

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Toplanıp milleti galeyana getirelim hocam anlattıklarınızı uygulayın diye.
  4. Beto87

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Pantolondan kaldım ben. Dizlik olmaz mı?
  5. Beto87

Hakkını vermeye başladım

Adam akbaba olacakken cevdet olmuş.
  6. Beto87

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Sıkıntısı gitmesinden ziyade durmasıydı 07nin. Önceki kasalarında motosiklet hafif, amortisörler çok yumuşak ve frenler yok gibi bir şeydi. Ölümlü kaza sayısında 07nin rekoruna yaklaşabilen hala yok. Kıçı ayrı, başı ayrı gidiyordu motorun.
  7. Beto87

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Düşük hızlarda kullanırım diye alırsın, sonra alışınca savsaklamaya başlarsın. Can senin canın ama tam kapalı kasktan şaşma derim ben.
  8. Beto87

Kask tavsiyesi

Nolan kasklar genel olarak çok ses alıyor, scorpionların da her modelinde ayrı kronik var(genelde vizör mekanizmaları). Kafa yapına uygunsa hjc al eğer shoei bütçeni aşıyorsa.
  9. Beto87

ns 200 ug 2 motorumun arka fren pompasındaki ayar vidasını yalama yaptım

Tornacıya götür motoru, oraya diş açıp uygun vidayı ayarlar veya yakında bir yerden aldırır sana.
  10. Beto87

600rr mı r6 mı

Araba önermemiş iyi ki.
  11. Beto87

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

Bu çok daha mantıklı.
  12. Beto87

450 sr alınırmı

Hadi yağ soğutucusu sıkıntı çıkarmadı, fren boşalıyor o ne olacak? Otobanda 140 150 gidiyorsun, frene bastın ve kimse yok. Bele motora soxam.
  13. Beto87

600rr mı r6 mı

İlle de 4 silindir istiyorsanız cbr 650r, safkan racing istiyorsanız rs 660. Baktığınız iki motor da ekmeği yenmiş ve doğru düzgün bakım görmemiş motorlardır büyük ihtimalle. Satıcısı istediği kadar temiz desin motora. Yeni motor yaptıracak bütçeniz yoksa bence hiç bulaşmayın.
  14. Beto87

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Hayırlı olsun güle güle kullan.
  15. Beto87

Zafer AK çay firkete dönüşü

Çocuğun mekanik işlere yatkınlığı varsa neden olmasın. Benim kuzenin babası bir kamyon para verdi okula(özyeğin) kız hostes oldu. O paraya kocaman servis açılır tamir ve expertiz işleri yapılır. Usta ve mekan iyi olursa çok iyi iş yapar.
  16. Beto87

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Hocam altında güçlü motor olan herkes köküne kadar basmıyor gaza. Bahsettiğin sürücüler cezayı göze alıp basıyorlar ama konumuz yasal hız limiti. Ben kamyon ile aynı hızda gitmek istemiyorum, kamyonu sollayınca kol gibi ceza yazılmasını da istemiyorum.
  17. Beto87

Rüzgar

Abartmışlar videoda durumu. Karşı şeritte rüzgardan kamyon devrildi diye o yolda motor sürülmez diye birşey yok. Bu kadar tatlı su motorcusu olmayın.
  18. Beto87

Bu motor alınır mı?

Ben 90 bini fiyatı sanmıştım. Derdim tasam yok, kanser olmak istiyorum diyorsan alınır. Yok ben düzgün bir motor alayım kafam rahat olsun diyorsan alınmaz.
  19. Beto87

15-20 bin TL bandında Kask Önerisi

Hjc rpha 11 var bende. İntercom takmadan önce astronot kaskı gibiydi, izolasyonu harikaydı. Ne zaman intercom taktım, kulak tıkacı kullanmak zorunlu oldu. Yine çok gürültülü değil ama ilk hali efsaneydi. Hele bir de kafa yapına uygunsa çorap gibi geçiyor kafaya kask.

Yeni mesajlar