Arama sonuçlarınız

1. Darobi

Bajaj rodaj bakım ücreti

Yarın rodaj bakımına gidicem (6-7 aydır bir türlü gidememiştim sonunda randevuyu aldım) ancak fiyatı sormak aklımdan çıktığı için buraya yazayım dedim, anlık olarak kaç tl bilen var mı?
  2. Darobi

1 yıldır rodaj bakımı yapılmayan motor

Herkese selamlar, Tam 1 yıl önce aldığım bajaj pulsar ns125 motorum çeşitli sebeplerden dolayı (ehliyet alma sürecindeki sıkıntılar, kışın uzun geçmesi vb.) rodaj bakımına gitmedi. Bazı kişilerden duyduğuma göre motorun içinde kalan rodaj yağı zamanla oksitlenme yapabiliyormuş, doğruluğunu...
  3. Darobi

*ACİL* AGV K1S vs HJC F71

Öncelikle herkese merhabalar, acilen yeni bir kask almam lazım ancak aklıma takılan birkaç soru var, yardımcı olursanız sevinirim. AGV k1s termoplastik olmasına rağmen sharp testlerinde 5 yıldız alırken fiber yapıda olan HJC f71 4 yıldız alıyor. Sizce hangisini almalıyım? durumun aciliyetinden...
  4. Darobi

Scorpion Exo 520 Air Vs 1400 Air

Merhabalar çok kararsız kaldım sizce hangisi? Not: Bütçe en fazla 13.000 TL https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-520-evo-air-terra-kapali-motosiklet-kaski-siyah-/-gri-/-beyaz https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-1400-evo-ii-air-kapali-motosiklet-kaski-siyah
  5. Darobi

Lastik durduğu yerde yamuldu

Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Dün pirelli angel city aldım ve daha sonra motora takacağımdan dolayı balkonda 80 derecelik açıyla koydum, sabah kalkıp lastiklere baktığımda profili bozulmuş, bir tarafı eğri bükük duruyordu. Çevremdekilere sordum içindeki tel kopmuş vs. Dediler daha...
  6. Darobi

Motora sc project egzoz ucu ve akrapoviç borusu takmak

Merhabalar seneye r125 alıcam ve açıkcası ses çıkarsın istiyorum ancak sc ve akrapoviç egzozun r125 deki sesine internetten baktığımda hoşuma gitmedi bende bunun üzerine biraz kafa yordum ve şu sonuca vardım:Ben gitsem sc project egzoz ucu alsam sonrada ona akrapoviç borusu taksam ses değişirmi...

Yeni mesajlar