Arama sonuçlarınız

1. V

Clx 700 Heritage P218700 Arıza Kodu

Merhaba hocalarım, clx 700 heritage kullanıcısıyım. Motosiklet ile ışıkta durup kalkacağım sırada rölantisi düşük gibi hissettirdi ve stop etti. Sonra marşa bastım ve devam ettim yolda giderken performansında bi azalma yok yalnız. Ama gösterge panelinde "P218700" arıza kodu yazdı. Motoru eve...
  2. V

Sıfır motordan ses gelmesi

Merhaba, bayiden sıfır clx 700 heritage aldım, 110 km civarı yol yapıp eve geldiğimde rölantide bir ses farkettim, şuan 150 km de ama ses yine devam ediyor sanki demir demire vuruyormuş gibi ses geliyor gidişimde bir problem yok ama olduğu yerde ses gelince mide bulandırıyor düşük hızda...
  3. V

Motor Sıcaklığı Ortalaması

Merhaba, ilk defa sıvı soğutmalı motora geçtim "clx 700 heritage" aldım. Göstergede ki motor sıcaklığı otobanda normal hızda 92-93 derece iken şehir içi ışıklarda beklediğim zamanlarda 99 dereceyi buluyor, bu sıcaklıklar normal mi yoksa fazla mıdır sizce?
  4. V

Cg Karbüratör'deki Siyah Parça

Merhaba, Bu cg lerde ki karbüratörde bulunan bir siyah parça var yukarı, ortası ve alt olarak 3 kademesi var. Bende şuan orta kısmında. Bu parça ne işe yarıyor acaba? https://hizliresim.com/hb9SpL
  5. V

Küba Çita 100r Gold Hız ve titreme sesi?

İyi günler. Küba Çita 100r Gold motosikletine sahibim, öncelikle iki sorum olucak. 1)Hızlanma. Motorum son devir olan 9bin deviri çeviriyor ama maksimum 100 kilometreyi geçmiyor. 2020 model motor daha 1 aylık. Biraz daha hızlanması için ne yapabilirim? 2)Titreme sesi. Motor Tam 4500 devire...