Arama sonuçlarınız

1. gitaristgkn

1000-1500 tl arası kask tavisiyesi !

Merhaba arkadaşlar yeni bir kask arayışı içine girdim elimdeki ls2 kask artık miladını doldurdu.Ayırabilceğim rakamlar başlıkta belirttiğim gibi.Motorum yamaha xt 600 malum rüzgar alan bir motor ön camı olmadığı için ve yüksek bi makina...Aklımda Agv k5,nolan n87 ,shark speed vs vs gibi modeller...
  2. gitaristgkn

Motosikletim ateşlemiyor !!!

Arkadaşlar selamlar 96 model xt 600 üm var sabah bi yere gidecektim çalıstırdım motoru 20 mt gittim stop etti daha da çalıstıramıyorum .Sıkıntı nerde acaba marş motoru dönüyor marş alıyor aküde sıkıntı yok buji mi acaba sorun ?
  3. gitaristgkn

Xt 600 yağ /filtre

Merhaba arkadaşlar yamaha xt 600 lerde üç tane hyağ filtresi var deniyor.Bi tanesi yanda herkesin bildiği filtre peki diğerleri nerde ?Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? saygılar...
  4. gitaristgkn

xt 600 marş-akü-bakım sorunları

selamunaleyküm forumdaşlar uzun bi aradan sonra yamaha xt 600 le tekrar motor dünyasına döndüm yalnız aldıgımdan beri dertler eksilmiyor akü bitikti aldım yeni bi tane iyi güzel bu aksamda yolda kaldım baktım mars düğmesinin ordan bi kablo sarkmış kopmuş denedik ettik çalışmadı kabloyu...