Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık Piaggio x9 250 - 8500 Km'de

Marka: Piaggio Model: X9 250 KM: 8500 Renk: Siyah Fiyat: 8900 TL Açıklama: Kesinlikle km orjinaldir, istediğiniz yere gösterebiliriz, hiç bir arızası-kasası vs gibi bir durum yoktur.Detaylı bilgi için arayınız. Takas teklifleri değerlendirilir. İl/İlçe: İstanbul / Beyoğlu İletişim: 0507 133 33...
  2. S

Ktm Duke 200 Abs - Garantili, Ekstralı, Temiz

Merhaba arkadaşlar motorumu maddi sebeplerden satmak durumundayım. Motoruma kefilim bir sorun çıktı diyen olursa yerim yurdum bellidir her daim arkasındayım. İlanda gerekli bilgiler vardır ve detaylı bilgi almak isteyenler için telefon numaram ilanda yazıyor. İyi forumlar dilerim. İlan no...
  3. S

Kask kıyaslama( Shark explore-r vs İcon variant)

Evet iki kaskı karmaşık bir şekilde araştırmama rağmen ikisi arasında ufak bir fiyat farkı var yalnız işin tuaf tarafı icon kaskının rengine göre 200-250 tl oynamasıydı. Bir renk bukadar fiyat farkına sebep olurmuydu yoksa malzemedenmi çalıyorlar siyahı yaparken:D Bu kaskları kullananlar...
  4. S

4RIDERS Koruma Ekipmanları Hakkında Kullanıcı Yorumu

Merhaba iyi forumlar. 4RIDERS marka koruma ekipmanı kullanan varmı acaba yorumlarını bilgilerini alabilirmiyiz. CE Onaylı olmasına rağmen 700-800 tl bu marka için ödenirmi? Özellikle aklımda olan 2 model var linklerinide size sunuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
  5. S

SYM FİDDLE ÇEKİŞ SORUNU

merhaba iyi forumlar. 20.000 km de bir sym fiddle sahibiyim 2011 model olan motorumda serviste gözümün önünde orjinal kayışı değiştikten sonra çekişte düşme yaşadım bilenler için örenek vermek gerekirse bakırköy e-5 yolundaki yokuşta 70-80 le giderken yavaş bir şekilde motorsiklet yavaşlamaya...
  6. S

merhaba motor severler:)

merhaba iyi forumlar :) ben selçuk çoban 21 yaşında sym fiddle sahibiyim başlangıç motoru olarak aldığım bir motordur benim için. etkinliklerde görüşmek üzere...
  7. S

Merhabaa:)

Merhaba motorsiklet ailesi ben selçuk 20 yaşındayım motorsiklet dünyasına yeni giriş yapıyorum:) Sizinde yardımlarınızla maxi scooter almayı planlıyorum :) iyi forumlar...

Yeni mesajlar