Arama sonuçlarınız

1. M

Hangi 125cc maxiscooter

bizim damatta kuba newlight pro var 125 lik maxi sınıfında değil bence benım forzanın yanında 50 cc gibi duruyor ama cokta ufak degıl damat 1.80 105 kg üzerinde sırıtmıyor lastikleri çok kötü ve ne hikmetse hep sola devriliyor anlamadım ayakmı kısa ağırlıkmı o yönde bilmiyorum arıza olarak bir...
  2. M

Kim Kusurlu?

döner kavşak içerisindeki bir araç kavşaktan çıkmadan döner kavşağa dahil olamazsınız. Videoyu izleyemiyorum bende açmıyor ben video üzerine değil belirttiğim şekilde bir durum var diye yazdım. Tekrarlıyorum döner kavşakda dönen bir araç varken araç kavşaktan çıkmadan dönen kavşağa yada adaya...
  3. M

Kim Kusurlu?

normalde kavşaktan dönen aracın üstülüğü var fakat polisin çakarları açık olduğundan taksici suçlu durumda bu polis değil ambulas yada itfaiyede olabilirdi
  4. M

Motor yatak sardı

yağ koydularmı acaba ?
  5. M

Honda bayisi taksit yapar mı

kasım aralık gıbı 12 taksit sıfır faiz kampanyası oluyor
  6. M

Festivale gitmeden, can sıkan arkadaş!

vayy bee festival birde hemde motorla hemde yol yaparak :D bizim damat var adam zar zor ite kaka üc farklı yerden borç alarak kuba motor altı 125 cc adama ben boşum çıkıcam dolaşıcam dediğimde rol yapıp izin alıp çıkıyor kaçıyor bir bahane bulup arkamda beliriyor :D (kendisi paralı asker diyecem...
  7. M

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

birde bu taraftan bakmak lazım olaya; 2021 model doblo araç vardı 120 bin bakımda trigier değişti. Araç şu anda 180 bin olmuş garantisi bitti kaç bakım yapıldı üstüne ama hepsi serviste yani doğduğundan beridir anası emziriyor derler bizim buralarda o misal araç yokuş aşağı giderken kayış...
  8. M

Yamahada parca değişimi şaseye işliyor mu ?

yok hocam kazalı olarak düşmez sadece parça alımı olarak iş emri açılır
  9. M

Yamahada parca değişimi şaseye işliyor mu ?

kazalı diye hondanın yada yamahanın yazma şansı yok hocam konuyu yanlış anladınız sanırım. Kaporta olarak hangi parça hasarlıysa firma o aracın şasesini girerek parçasını temin eder hangi parçayı taktıysada açtığı iç emrine onu yazar yanı sizin anlayacağınız dilde verdiğiniz örneğe göre aynanız...
  10. M

Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

hayalin günüme renk kattı ufkum genişledi vallaha :D
  11. M

Sonunda hayalimdeki tura çıkıyorum

kazasız belasız inşallah makina ne ?
  12. M

motosikletlerimiz

bencede hem motor hemde yaşadığımız il yazması lazım güzel olur atıyorum istanbul silivri kırklareli lüleburgaz ve motor modeli gibi
  13. M

Bu iş böyle olmuyor maaşlı çalısan olarak

eşim işleri artık daha sıkı tutuyor :D ama sen deneyebilirsin.
  14. M

Bu iş böyle olmuyor maaşlı çalısan olarak

Ülkemiz Türkiye burada neler değerli bunlara bakmak lazım altın döviz gibi öncelik altın olmadığından döviz ile para kazanmak olsun. Bu yolda gidersek dövizi nasıl cebimize koyarız asıl soru bu ve bu yöne gitmek gerekli. Hepimiz tatil yapıyoruz ilk başlarda sermaye yaratmak için bence döviz...
  15. M

Motor ?

birde iki tane açılmış biri ingilizce biri Türkçe olarak biri yerliye diğeri yabancıya hitap ediyor heralde :D
  16. M

yandan vıjjj diye geçmek

dün akşam silivrieden yola çıktım arkadaşlarla buluşmak için çorluya gittim oturduk çay kahve akşam çıktık arka yoldan ereğliye iniyoruz sakin sakin motorlar tvs 200 arora cappicino honda forza ile ben bi arkadaşında yenı rodajı bitmiş cb650r var 100-110 bandında gidiyoruz en arkadan da 650r...
  17. M

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

dün bizim grupta bir arkadaş ile tanıştım tvs rtrsi var gidişi fln gayet güzel ve tatminkar seside güzeldi 4000 kmdir ilk sabihi bir sorun yaşamadığını belirtti biraz kullanayım dedim alt devirleri canlı 5 vites fakat devir aralıkları güzel arkadaşın yakın ortalamasıda 2.8di güzel gidiyordu uzun...
  18. M

motorla gezmek

37 yaşındayım bir fiil araç kullandım en amortör halinden en profesyonel haline kadar bin bir çeşit araca bindim go kartından tankına kadar 36 yaşımda az muhterem kayıncum saolsun 50 cc bi motor verdi bana al enişte balığa gidersin fln diye korka korka bindim ama alıştım çok zevkli çok keyifli...
  19. M

İnterkom Önerisi

bir hata olabilirmi ? knmaster 6100 kullanıyorum menzili 1.5 km arkadaşım 2 sokak arkada oturuyoruz arada evler cadde yol fln var ben otoparkımda interkom tuşuna bastığımda arkadasım bağlanabiliyor ve sorunsuz konuşabiliyoruz. Ayrıca 6 knmaster6100 kullanıcısı yada 3 farklı model knmaster dışı...
  20. M

Forza 250 için amortisör önerisi

evet o yazıları bende gördüm fakat o yazıyı yazan arkadaşın ilk motoru bence normal yine sizde bir araştırın.