Arama sonuçlarınız

1. Dappers

Yağ konusunda ne yapmalıyım

Yok viskozite olarak değil marka olarak yazmışlar onu söyledim.
  2. Dappers

Tek Teker Önerisi

Arka tekerin iyi olması lazım değilse kendine siyah zift gibi bir asfalt seç korumalıklarını giy bel sırt diz ayakkabı sonra denemeye başla gazl Çok iyi ya yıkıcı değil yapıcı bir yorum gerçekten.
  3. Dappers

Delilim yok hocam ustalar ve çevremin dediği bu kendi motoruma koyduğum yağ da castrol benim kitapçıkta yazıyor diye ama Aprilia'nın yetkili servisi bile motul 7100 koyuyor bundan dolayı bunun doğru olabileceğini düşündüm teşekkürler.
  4. Dappers

Castrol çok önerilmiyor motosiklet camiasında
  5. Dappers

Dji action4 mikrofon sorununu nasıl çözdünüz/çözebilirim

Yandaki Type-c den bağlıyorsun işte mikrofon ses kulaklığa geçiyor yani evet ben kullanıyorum sıkıntı yok. Kaska bağlamak için de aşağıdaki 2 ürünü alsan yeterli olur. https://www.3dpartworks.com.tr/urun/nexx-x-wed-2-kask-icin-chin-mount-aksiyon-kamera-cene-baglanti-aparati...
  6. Dappers

Dji action4 mikrofon sorununu nasıl çözdünüz/çözebilirim

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-eo-ic100b-type-c-kablolu-kulaklik-siyah.html Bunu aldın mikrofon kısmını ağzına gelecek şekilde 3m le sabitledin kulaklıkları da kaskın içinde padin arkaya salladın bitti gitti çok kaliteli ses alacaksın aynı kamera mikrofon setup kullanıyorum internette...
  7. Dappers

TR'de Modifiyenin Yasak Olmasının Rasyonel Sebebi Nedir ?

Küçük app plaka <3
  8. Dappers

350 ile 500cc Arası Motorlarınız 100 km'de Ortalama Ne Yakıyor ?

450sr varken ekranda yazdığı 5lt idi
  9. Dappers

CF Moto CFMOTO MT 800 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ktm 790 bloğu ile aynı blok motor çok zevkli bir kere sürebildim uçan halı gibi ama uzun dönemini bilemem :d
  10. Dappers

Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

forum çok iyi ya cennet mahallesi gibi
  11. Dappers

Düşük bütçe ile cross motor

Race 125 / NR200
  12. Dappers

Aprilia RS660 alınır mı

Konuyla ilgili bilgim de tecrübemde altımdaki motordan dolayı var ihtiyar, konu sahibine sadece aldığın motorun kilometresine ve olduğun şehire göre servis ağına iyi bak dedim her 25k 30k da bir eksantrik zincir gergi DEĞİŞİYOR 660 blokta ve fiyatı da cep yakan bir fiyat benim gibi 20k kmdeki...
  13. Dappers

Aprilia RS660 alınır mı

Sübap değil eksantrik otomatik gergi ve zinciri sübapta var tabii ki
  14. Dappers

Aprilia RS660 alınır mı

Keşke troll olsa ahhhh ah
  15. Dappers

Aprilia RS660 alınır mı

Şöyle bunlar İtalyan, desmo adını kaldırmışlar ama bildiğin 25 30 k km de bir desmo bakımı gibi bakıma giriyorsun sadece alırken düşük km bakmaya çalış eksantrik zincir ve gergisi 25 30k kmde bir değişiyor. Serviste fiyatı 17 18k işçilik zart zurt ile beraber 40k fatura çıkartıyorlar o yüzden bu...
  16. Dappers

Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

Dostum öneri Aprilia tuono 660 factory al 2.el temiz ilanlar mevcut hem r7 den hızlı hemde daha teknolojik hemde daha uygun :D
  17. Dappers

Aprilia RS660 alınır mı

Sıfr mı ikinci el mi düşünüyorsunuz?
  18. Dappers

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

RS200 23 model kullandığım en sağlam motordu
  19. Dappers

Honda CB1000F SE yi tanıttı

ben bir tane siyahtan alabilir miyim paket olsun evde yicem