Arama sonuçlarınız

1. DesAres

Vizör Temizleme (Parmak İzi)

Kaskımın vizörü parmak izi içinde, gözlük kullanıyorum ve gözlük silme bezim var biraz sulandırıp silsem çizilme gibi problemler olur mu (başka bez mi gerekiyor ?).
  2. DesAres

MT KRE SV

İç pedini çıkardım da nerede yazıyor bu üretim tarihi, yoksa burda yazıyor da ben mi görmedim ?
  3. DesAres

Birşey Çıkar Mı ?

Türkiye’de satış yapan markaların yüksek karlı satış yaptığı veya gümrük gibi vergilerin çok alındığıyla bunların araştırılması ve eğer markaların yüksek karlı satış yapıyorsa cezalandırılması ile ilgili BİMER’e başvuru yaptım beklemekteyim. Kanıt olarak 2006, 2017 ve 2018 model aynı...
  4. DesAres

YETER DEYİN ARTIK !!!

(https://www.change.org/p/meb-vergilerin-azalt%C4%B1lmas%C4%B1n%C4%B1-istiyoruz) Vergilerin fazlalığına HAYIR diyoruz, Markaların yüksek fiyat artışına HAYIR diyoruz, Ekonomimizin bu duruma gelmesine HAYIR diyoruz, Vergi diye alınan yüksek paralara HAYIR diyoruz ! ÇÜNKÜ : Fotoğraflarda...
  5. DesAres

MT Thunder 3

İyi akşamlar herkese bu kaskı kullanan gören, alan, kullanan var mı ? (Ben bu kaskı görmüştüm önceden sharp testi yoktu şimdi sharp testi de eklenmiş) --------------------------------------------------------------------------------- TEST : https://sharp.dft.gov.uk/helmets/mt-thunder-3/...
  6. DesAres

EURO 3 Devam Ediyor

Yerli markaların Euro 3 üretimine ve satışına devam ediliyormuş. Euro 3 (BİTİM/SON SATIŞ) : "01.01.2019 tarihine kadar üretim devam edilebilir. Satış işlemleri ise 01.01.2021 tarihinde son bulacaktır." [/url][/IMG]
  7. DesAres

EURO 4 Soruları ?

1_) Çinli markalar neler getirecek (nasıl getirecek) bilgisi olan (KUBA, MONDİAL gibi) 2_) RKS'nin TITANIUM 220'si 30 MART itibariyle tüm bayilerde yazıyor sitesinde ------------------------------------------------------------------------------------------ ÖZELLİKLERİ : Yakıt Sistemi...
  8. DesAres

Neden 125cc ?

Şuan aklımı kurcalıyan sorulardan biri bu neden A1 ehliyetle 125cc sürülüyor neden, 150cc sürülmüyor ? Yani 25cc neden arttırmıyorlar. (Şimdi bir tane insan gelir derki : "200cc neden olmuyor diye söylenir" ) Yani euro 4 modellerine baktığımızda 125cc yok resmen, çoğu marka 150cc'lik motor...
  9. DesAres

Motorsiklete Başlama Hazırlıkları

Öncelikle herkese merhaba, 16 yaşıma girmeme 6 ay gibi bir zaman kaldı ama şimdiden birkaç bilgi alıp ekipman gibi konuları şimdiden halletmeyi planlıyorum. Ehliyeti aldıktan sonra kışın kullanacağımı sanmıyorum yağmurlu havalarda, bide yazın kullanacağım tabiki. Babamda motora fazla iyi...

Yeni mesajlar