Arama sonuçlarınız

1. K

ÇANAKKALE MOTOVLOG

Merhaba arkadaşlar. Youtube'da Motosiklet Muhabbetleri başlığı altında olan kanalımı kapatıp yeni bir kanal açtım. Kısaca kendimden bahsedecek olursam. Üç yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Motosikletle 35 yaşında tanıştım ama tanıştıktan sonra sıkı bir ilişkimiz oldu. Şu an...
  2. K

Motovlog çekmeyi düşünenlere kaliteli mikrofon (boya by-m1 mikrofon incelemesi)

Motovlog yaparken en az görüntü kadar önemli olan bir nokta varsa, o da sesi düzgün kayıt edebilmektir. Bu mikrofonu aldıktan sonra ses sorunum toptan halloldu. Hepsiburada üzerinden sipariş ettiğim mikrofonun ve ona uygun program incelemem videoda.
  3. K

BİR MOTOVLOG KANALI (MOTOSİKLET MUHABBETLERİ)

Merhaba arkadaşlar, Yamaha XMax 250 cc ABS motor sahibiyim. Çanakkale gibi güzel bir şehirde yaşıyorum ve buranın güzelliklerini elimden geldiğince motosiklet muhabbetleriyle birleştirerek aktarmaya çalışıyorum. Kameramdan ve mikrofonumdan yansıyanlara bakmak isterseniz kanalımdan bir video ve...
  4. K

YAMAHA X CITY ORJİNAL ARKA ÇANTA İNCELEMESİ

Eski motorum Yamaha X City'nin arka çantasının bir incelemesi. Çanta çift tam kapalı kask alan modeldir. Kaç lt. deniyor bunlara hatırlamıyorum ama X City için çanta arayanlar varsa yardımcı olur diye düşündüm. Tekeriniz düz bassın.
  5. K

KYMCO DINK 200I KULLANICI İNCELEMESİ

Bir arkadaşımızın motorunu elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık. Motoru daha çok kendi kullanıcısının ağzından dinledik ki bir faydası olsun. Yakıt tüketimi, sürüş rahatlığı ve bagaj hacmi gibi merak edilen pek çok sorunun cevabını alamaya çalıştık. Umarım bu motoru düşünenlere faydası olur...
  6. K

HONDA NC 700 X KULLANICI İZLENİMLERİ VE DEĞERLENDİRME

Honda'nın beğenilen ve az yakıt tüketimiyle dikkat çeken motorunu sahibinin ağzından dinledik. Umarım merak edenlere bir nebze olsun yardımı olur.
  7. K

KAWASAKI VERSYS 650 cc 2015 Model İnceleme

Bir arkadaşımın yeni aldığı Kawasaki Versys 650 İncelemesi.
  8. K

Yamaha X City mi? X Max mi? (İnceleme)

Merhaba arkadaşlar. X City ve X Max, ikisine de ayrı zamanlarda sahip olan biri olarak, bir başlık açmayı uygun buldum. X City önceki motorumdu, 2 ay kadar önce sattım. Satma nedenim memnuniyetsizlik değildi, maddi nedenlerdi. Durumu biraz toparlayınca da 1 hafta kadar önce Yamaha X Max 250 cc...
  9. K

Çanakkale'den birkaç video

Arkadaşlar selam eski motorum X City ve yeni motorum X Max ile Çanakkale'de yaptığım ufak gezilerden birkaçını sizlerle paylaşmak istedim. Güzel şehrimizden herkese selamlar.
  10. K

Çanakkale'den merhaba

Merhaba arkadaşlar. Çanakkale'den katılıyorum aranıza, 1 hafta kadar önce 0 km. Yamaha X Max 250 cc ABS modelini aldım, öncesinde de Yamaha X City 250 cc kullandım 1 yıl kadar. Scooterları seviyorum ve eşimle bindiğim için rahat olması açısından özellikle seçtim. Aranızda olmak güzel, motorumla...

Yeni mesajlar