Arama sonuçlarınız

1. korkmazunal

Sahibinden 2017 CBF 150

Honda CBF 150 İlan
  2. korkmazunal

Kesip Biçme

Selam herkese. Sahibden.com'da ilanlara bakarken denk geldi. Çoğunuz biliriz Jawa motorları eskiden nerdeyse herkes kullanmıştır. Şimdi aklıma geldi bu motorların ucuz olanlarından alıp kesip biçip kendi tarzımıza göre yapsak herşeyini elden geçirsek nasıl olur? Parçaları bulmakta sıkıntı...
  3. korkmazunal

Aksiyon kamera incelemesi gibi bişey

Herkese merhaba arkadaşlar. Daha önceden Gearbest'ten bir aksiyon kamerası almıştım ama görüntü kaydını koymak yeni kısmet oldu. Daha doğrusu fırsat bulamadım diyebilirim. Kameranın markası Furibee Q6 ya da 6Q olması lazım tam emin değilim. Görüntü kalitesi bana yeterli geldi. 4K çekiyor diyor...
  4. korkmazunal

Lastik konusu

Merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım hangi motosiklet diye sonunda dün bi deli cesareti CBF aldım. Bajaj aradım bulamadım malesef. O yoksa bu var diyip aldım. Ancak sıkıntı lastikler. Michelin lastik alıcam ama Ankara'da nerde alıp taktırıcam bilmiyorum. Bugün bi yere gittim elimde...
  5. korkmazunal

Klasik karşılaştırma. Hangisi?

Herkese merhaba. Takip ettiğim foruma dün üye oldum sonunda ve bir klasik haline gelen soruyu sormak istiyorum. Ehliyetimizi aldık henüz ekipman yok onu da alıcaz kısmetse. Ancak motorda karar verebilmiş değilim. Dün sabah Bajaj NS150 konusunu baştan sona kadar okudum(81 sayfa) makine aklıma...

Yeni mesajlar