Arama sonuçlarınız

1. M

Bu motor ne marka model

Selamlar Acaba bilgisi olan var mı görseli googleye arattım ama başka motorlar çıktı da
  2. M

Araç ile takviye denemem lazım görüşü olan

Merhabalar Motosikletimin aküsü 12v15ah ama 10 altı çalışmıyor beyin algılıyor şimdi takviye denemem lazım daha önce ne arabaya ne de motora hiç ben takviye yapmadım Arkadaşın arabası var 12V 60amper imiş aküsü benim akümde 12v 15amper kabloda bulduk yarın deneyeceğiz acaba nasıl yapmamız lazım...
  3. M

Buji direnç ölçen hiç oldu mu?

Merhaba Motorum çalışmıyor da Enjeksiyon benzin mevcut (püskürtme) Bujiler ateş görüyorum Akü iyi yeni benzin var krank sensör sağlam vs Ama buji biraz pahalı 2 tane 200 e filan gelecek acaba söktüm Volt metre ile ölçüm yaptım 14.5 filan geldi Ama ateşleme var bobine takınca Özelliği...
  4. M

Yatan motorum şimdi çalışmıyor / benzin filitresi olabilir mi

Merhabalar Benim motorum akü 07-2020 aldım 12-2020 de aküyü söktüm motoru kaldırdım Şimdi motorumda Benzin enjeksiyon da püskürtme var Akü tekrar şarj ettirdim 12.8v 10.5 amper geliyor güzel buji ateşleme var ama çalışmıyor Biri dedi ki benzin filitresi yağ donmuştur iletmez ama o öyle olsa...
  5. M

Akü voltaj ile ah eş değer mi

Merhaba benim 12v aküm var ah değeri de 12 Benim motorum aralıktan beri yatıyordu ama en son garaja çalışır girdi aküyü söktüm filan dün de aküyü şarj ettirdim 2-3 gibi aldım motora takdım ama hiç çalıştırmadım motoru bugün çıkardık çalışmıyor marş almıyor Enjeksiyon baktık benzin geliyor +...
  6. M

Kaldırım taşında yağ nasıl çıkar

Merhaba geçen yaz benim motorumda yağ filitresinin oring contası özelliğini yitirmiş 1 hafta kadar motor orada yağ kaçırmış idi balkon boşluğunda kiracının camı önünde biraz kaldırım taş ı yağ oldu ve kurudu yağmur yağmıyor oraya şimdi motor garajta ama yaz a tekrar oraya koyacağım ayıp olmasın...
  7. M

Hangi astar seçmem lazım

Merhabalar Demiri boyamam lazım gri boya aldım tamam Plastik siyah yapacağım başka yerde siyah boya tamam astar olayı nasıl beyler onu da renk e göre mi almalıyım yoksa fark etmiyor mu Çünkü bir de gri bir plastik var onuda boyama yapacağım gri ye o yüzden soruyorum
  8. M

Çanakkale motor kiralama

Merhaba arkadaşlar Facebook ve internette sörf ile bir yer buldum ellerinde scooter mevcutmuş benim hiç tarzım değil zaten ss de binmen enduro bakmıştım daha çok r1200 olmasa da f650 f700 f800 african işlerimi görürdü ama xmax varmış bende xmax da 250 ve 200 var sanırım 250 alırım yada duruma...
  9. M

Ankara kiralık motorsiklet

Merhabalar, Bir arkadaşım için Ankara’ya geleceğim yalnız ben belli havada güzel Ankara da gölbaşı yada AOÇ filan git gel için motor kiralamam lazım kendi motorumla gelemiyeceğim aşırı vaktim yok uçuş yapacağım işin özü bana günlük motor kiralayan birileri lazım nette bulamadım bireysel...
  10. M

Kısa far ım çok söndü uzunlar eskisi gibi

Merhaba İyi akşamlar Benim motorda far otomatik hep kısa yanıyor daimi bende sanırım led var yada zeon tam bilmiyorum ama kısalar bu akşam fark ettim iyice gitti biraz iyisi sonra komple kısıldı ama uzun farları açınca güzel fotoğraf ekliyorum uzun/kısa ait Far mı gitmiş oluyor bu yoksa akü ile...
  11. M

Şu kaliper yağ havası aldığım parça nereden bulunur

Merhaba benim ki yalama oldu anahtar ile sıkılmıyor değişmesi gerek ilçemde 3 yere baktımda bulamadım greslik veriyorlar ama onlar hem kısa kalıyor hemde girişli olduğundan olmuyor yurt dışında buldum gelmesi uzun sürecek çünkü ebay da var ama paypal yasaklı uğraştırcak beni Havalandırma...
  12. M

Yardım - balatasız fren sıkıldı

Merhaba balata temizliyordum öyle açtım arka frene yiğen bastı ama piston ileri gitti balatanın tek i takılıyor öteki takılmıyor bu her iki tarafdan birinde geçerli bu piston u nasıl geri alacağız beyler fotoğraf ekledim çok acil yardım köydeyim akşam dönem lazım
  13. M

Kontak bazen zor açıyor (kilit)

Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 1 ay önce başladı akşam motoru kitliyorum sabah kontağı çevireceğim ilk diş bazen kolay çeviriyor sonra tekrar zor çevirme oluyor zor bela açıyorum kilitini gidon un Sonra o gün açtım diyelim bazen kitliyorum hemen açınca sorun yok açıyor kitliyor ama yine akşam yada...
  14. M

Pert kasko - anadolu

Merhaba, Motorumu ben 2. El almıştım kaskom yok Şimdi diğer şirketler 3bin filan çekiyor Anadolu da 3 bin çekiyor ama benim bütçemi çok aşıyor bu sıralar İlk başlarda Mart ayında sigorta yaptır iken (satın alma sonrası) 1.700₺ idi bu kasko şimdi 1.400 e inmiş hasarsızlıltan acaba yaptırsam mı...
  15. M

Motor performans düşüş (25-30dk sonra)

Merhaba 650gs motorum var 2 buji versiyon Motorda söyle sıkıntı başladı 25dk filan düz gideyim genelde 80 ile 3. Vites 4bin devir gidiyorum ya bu motor kendisi 3. Vites 4bin devir 70 e düşüyor hız yada 60 a Hali ile ya gaz açıyorum ki bu sever devir 5 bin olacak yada vites yükseltiyorum ama...
  16. M

Buji sorunun nasıl anlaşılır

Merhaba bujilerde sıkıntı olduğunu nasıl anlarım? Tıkanıklık vs de olduğunu Mesela benim motor 3 bin devir altında sesi Farklı çıkıyor zorlanıyor gibi ama 3bin devir üzeri acayip iyi güçlü Sorun buji mi acaba?
  17. M

İlk çevirmemde polis eziyordum

Merhaba, Motoru ve ehliyetimi aldığımdan beri ilk defa polis bana dur yaptı hep jandarma polis kontrol noktalarında durayım mı diye çevirme işareti yapardım parmakla bana devam et derlerdi tubalar da iken neyse bugün şehir içi pantolon hariç kask mont eldiven 650cc evrakları tam motor ile...
  18. M

Fren hidrolik yağı kaça değişir (işçilik)

Merhaba dot4 bosh yağımı aldım 500ml Kendim hiç bilmiyorum yapsamda kesin bozuyorum bir yeri tövbeliyim motorcuya sordum 100₺ alırım dedi (motor bmw sanırım fiyat ondan arttı) bir de eski bir aile dostuna gittim bisketci (tamirci) o amca da hiç değişmemiş yağlı fren bilemem amcam dedi ben...
  19. M

Selektör tuşum bozuk nasıl bir onarım olur

Merhabalar, Benim selektör tuşum bozuldu önceside oksitli idi kontak spreyi sıkıyordum şimdi devre de gidik yedek parça ancak komple anahtarı bulabiliyorum tek swich satan yok :( F650gs bmw acaba buna hangi motorun selektörü uyar (kolay bulunan ucuz olan) fikri olan var mı ? Teşekkür...
  20. M

Dijital vites göstergesi nasıl eklenir?

Merhaba alışveriş sitelerinde dijital debriyaj/vites gösterge satıyorlar ufak ama pek anlamıyorum benim motorumda bir tek boş N göstergesi var acaba gidona bunu alsam basıl montaj yapcaz?

Yeni mesajlar