Arama sonuçlarınız

1. Kerem34_

Arai kask isimleri

Merhabalar, arai Qv-Pro ve Profile-V modellerinin bildiğiniz başka isimleri var mı? Sipariş vereceğim fakat türkiyede olmayan isimlerle buluyorum. Emin olamadım. Her pazara başka isimle sunuyormuş sanırım arai kaskı. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.
  2. Kerem34_

Yurt dışı deneyimleriniz

Merhabalar, yurt dışı sitelerden ekipman veya aksesuar alışverişi yapan arkadaşlar bu başlıkta deneyimlerini paylaşırlarsa benim gibi deneyimi olmayan arkadaşlara çok yardımcı olabilir. Forumda çok az bilgi var ve çok dağınık. Ben araştırdığım aklıma gelen siteleri yazıyorum, bu siteler hakkında...
  3. Kerem34_

AEA sticker

Merhabalar, ilk motosikletimi aldım ve çocukluğumdan beri izlediğim, çok şey öğrendiğim kişinin logosunu motosikletimde taşımak istiyorum. Normalde fuarlarda sticker dağıtılıyormuş ama en azından önümüzdeki bir sene fuar yapılabileceğini sanmıyorum. Elinde stickerin basılmaya müsait, vektörel...
  4. Kerem34_

Naked motosiklet--kask konusu

Merhabalar, Türkiye fiyatı maksimum 6-7bin TL bandında, naked motor için kask olarak ne önerirsiniz? Tek kıstasım full face olup sharp'tan 5 yıldız alması. Bir de ucuza gelmesi için yurt dışından almayı planlıyorum, alırken bir sıkıntı yaşayan var mı aramızda daha önce? Motoardin, veya...
  5. Kerem34_

Naked motosiklet - kask konusu

Merhabalar, Türkiye fiyatı maksimum 6-7bin TL bandında, naked motor için kask olarak ne önerirsiniz? Tek kıstasım full face olup sharp'tan 5 yıldız alması. Bir de ucuza gelmesi için yurt dışından almayı planlıyorum, alırken bir sıkıntı yaşayan var mı aramızda daha önce? Motoardin, veya...

Yeni mesajlar