Arama sonuçlarınız

1. S

Aranan KASK: orjinal Bluetoothlu Kulaklık Sistemli

Arkadaşlar herkese merhaba. Geçen de konu açmıştım kask müzik sistemiyle alakalı. Bugün nette sörf yaparken ORİGİNE marka bir kask denk geldi TECNO modeli. Orjinal bluetooth kulaklık sistemli filan. ECE-r 22 05 sertifikalıymış fakat sharp puanını bulamadım. Sanırım italyan markası. Fiyatıda öyle...
  2. S

Sadece Müzik Dinlemek için Kask İçi Kulaklık? Yardım

İyi akşamlar gençlik ben uzun yolculuklarda müzik dinlemeyi çok severim ama ne yazık ki yaptığım piyasa araştırmasına göre kask içi müzik dinleyebilecek sadece kulaklık bulamadım. Bu öbür interkom filan zımbırtıları aradığım şey değil. Sadece müzik dinleme amaçlı kask içi kulaklık arıyorum...
  3. S

MotoSAR (Motorail) Motosikletliler Dayanışma Grubu

İyi günler gençler. Sosyal medyada facebookta bazı arkadaşlarımızın güzel bir girişimi olmuş bende burdan duyurayım katkım olsun dedim. Couchrail ve foodraili bilenler işin özünü bilir zaten bilmeyenler için kısaca şöyle. Motorail adıyla açıldı grup sonradan MotoSAR yapıldı. Sondaki SAR Search...
  4. S

Trabzondan Soçiye Gemiyle Motoru Götürmek

Arkadaşlar herkese hayırlı günler, Trabzondan motoru Soçiye gemiyle götüren tecrübeli arkadaş var mıdır? Yahut Trabzonlu arkadaşlardan destek bekliyorum yolu yordamı ücretleri hakkında bilgilendirirseniz çok makbule geçer. Googledan biraz araştırma yapiyim dedim hiçbişi elde edemedim. Doğru...
  5. S

Motosikletle Yurtdışına Çıkış Prosedürü (Gürcistan- Rusya)

Arkadaşlar herkese merhabalar. Daha önce açılmış bir konu başlığı fakat çok eski bilgiler (2012 tarihli vardı) ve aradığım cevapları bulabilmiş değilim. Mümkünse konu hakkında güncel bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kısmetse bu yaz gürcistan-rusya taraflarına bir tur...