Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebookta motosiklet gruplarında görüyorum.Nasılsa her motorun yedek parçalarını koyuyorlar.Siteleri hiç güvenilir gözükmüyor ama bayileri de var.Bilen hiç alışveriş yapmış olan var mı?
Bana dolandırıcı gibi geliyorlar ama emin olamadım
Statörü değiştirmek için dün çıkardım.Sağolsun önceki sahiplerinden biri allen vida yerine saçma sapan bişi takmış.Çıkarayım derken çat deyip sanırım içindeki dişi kırdım.Tornacı da falan hallolur mu?Vida boşa dönüyor.
Bedelli askerlik için biriktirdiğim fonda duran parayı 31'nde çekebileceğimi öğrendim nasıl oluyorsa.Yaklaşık 1.5 haftalık para çekme süresini ilk defa duyuyorum.31'i son gün olduğundan riske atmayıp 28'i gibi bankadan kredi çekip bedelli parasını oradan yatırıp ardından da fondan gelecek para...
Motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum ama elimde hiç alet edevat yok. Kendim almak istiyorum hepsini. Şimdilik genel bakımlar için malzeme almak istiyorum az biraz göz gezdirdim her sey minimum 100 tlden başlıyor. En büyük merakımsa tork anahtarı. En az 400-500 tl. O da kısıtlı güç...
Enduro için body armor almayı planlıyorum da bu Scoyco gibi full korumalı body armor mu almalıyım yoksa sadece göğüs ve sırtı koruyanlardan mı?Yazın full body armorlar çok terletir mi?Ayrıca Çinli ile kaliteli markalar arasında çok fark var mı?
Cuma günü 2016 Crf250l aldım. Motorda genel olarak sıkıntı yok ama giderken gidon çok titriyor. Sağa sola çekme yok. Dişli lastiğin bu kadar titreme yapması normal mi? Traktör gibi çünkü. Arka amortisörü bağlantısından 2-3 cm alçalttım ama önü ellemedim. Sebebi bu olabilir mi?
Yaşanan tüm bu gelişmeler pompa fiyatlarında bir kez daha zam beklentisini gündeme getirdi. Motorinde 20 kuruş, benzinde 14-15 kuruş zam hesaplanıyor. En son geçen salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.
2 sene sonra motorumu sattığımdan sebebli yeni arayışa girdim.Başımdan beri aklımda 2 tür vardı ama koşullar el vermediği için SS filan takıldım bir süre kadar.Şimdi yaza girene kadar altıma yenisini almak istiyorum.Bayadır aklımda olan DRZ400SM var ama aylardır ilanda yerinden kıpırdamamış...
Tayin sebebiyle Edirne'ye geçeceğim 1 ay içerisinde de Edirne'nin hangi mahallelerinden ev kiralanır?Nereler güzeldir,hırsızlık vs azdır bunları merak ediyorum.Bunları merkez için söylüyorum bu arada.
Mart'ın 15'inde FC-Moto'dan Büse GP Evo bot aldım. Her şey dahil tam tamına 488.02 TL tuttu. Salak gibi kredi kartı yerine hesap kartımdan alışveriş yaptım. Anında para hesabımdan çıktı. Neyse akşamına da iptal için email yolladım ertesi gün iptal ettiler.
Şimdiye kadar sıkıntı yok. Ama...
Motorun yağ göstergesinde yağ hep gri bir renkte duruyor. Saatlerce sürüp inip baksam da aynı şekil duruyor. Yağ az mı çok mu göremiyorum. Bunun sebebi nedendir? Yağ 4 bin önce filtreyle değişti.
2 ay öncesinde fcmoto'dan Icon Luckytime eldiven aldım. Hem büyük geldiğinden hem de hoşuma gitmediginden kargo ücreti karşılığı birine vereceğim. M olarak aldım ama Johnny'lerin elleri benim ayaklarım kadar olduğundan büyük geldi. O yüzden en az L beden giyiyorsanız alın. Parmakları da uzun...
Icon luckytime eldiven kullanıyorum şu anda. Parmak uçlarından hafif uzun geliyor. O yüzden ucuz bi eldiven bakıyorum. Maksimum 450 Tl bütçem var ama üstüne çok çıkmak istemiyorum. D2 ilgimi çekti. Kullanan var mıdır almalı mıyım yoksa başka modellere mi bakmaliyim?
2-3 gün yattıktan sonra motor 3-4 denemede anca marş alıyor. Çalıştırdıktan sonra kapat aç yapınca ise direk marş alıyor o yüzden aküden değil diye düşünüyorum. Depo en az yarım depo oluyor her zaman. İş yerim yaklaşık 2400 rakımda ve geceleri 0-1 derece oluyor. İlk çalıştırmada bu kadar zor...
Gaerne GRW çizme aldım. Sol ayağın tabanı ve yanlardan sıkma yapıyor. Sağ ayakta da aynı şekilde ama daha az. Parmaklarda da uyuşma yapıyor. Deri olduğundan genişler mi yoksa değiştirmeli miyim? Gaernelerin tabanı geniş diye duydum ama diğer markalarda 42 sıkıntısız olurken bunda böyle bisi...