Arama sonuçlarınız

1. nicknamer

Malum önümüz kış

Tracer lı buff fikri çık aklımdan 1a çalışır benden
  2. nicknamer

Malum önümüz kış

Çok illet iş, bıktırdı açıkçası. Kalın giyin terle. Çıkar üşü. İnce giyin rüzgar ye, hasta ol. Yukarı tükürsem bıyık.. Decathlon + Motosiklet ekipmancılarına bir tur yapın.
  3. nicknamer

Arkaya Bakınca Dengesini Kaybetti, Uçurumdan Düştü!

Birkaç yıl önce honda civic 1.6 vti baktık Aracı ortadan ikiye başka araçla toplamışlar. 3 eksper durumu çözemedi, sami tarcanlar çözmüştü. Son sahibine oldu olan.
  4. nicknamer

Arkaya Bakınca Dengesini Kaybetti, Uçurumdan Düştü!

motordan önce ben düşer, zemini hazırlardım. parça fiyatları çok arttı sevim koş. Ömerli'de gözleme yerken başıma gelenler temalı olmuş. not: ağır hasarlı değildir, sigorta şişirmesidir, fotoğrafları vardır, kesinlikle değişen yoktur, istediğiniz ekspertize gösterin tartışalım.
  5. nicknamer

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

Tracer çok pahalı ne yapayım, Tracer 25 üretseler alacağız .d
  6. nicknamer

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

taksitle şunu al dediğiniz vs? Max 1m tl Yoksa euro dolar bekleyelim mi?
  7. nicknamer

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

eli değen varsa: Tenere, Tracer veya Africa twin ile beni çok mutlu eder. Tüm coldstart larda kendisine sevgiler hürmetler yollarız. ekominik problemler işte
  8. nicknamer

artık değiştiremiyorum çünkü yok. olsa değiştireceğiz.
  9. nicknamer

Motosiklet Eldiveni Hakkında(Shima STR 2)

Şöyle bi videosunu çekmiştim
  10. nicknamer

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

O kafa ölü gibi yere baktığı sürece 'kavuşamayız' demek istiyorum bende kendisine. Yoksa bu serinin cacıklı bulgur pilavı bana göre de. Servisini de biliyorum, gayet yeterliydi bana. 299'a aldılar. Sonra 400+ bin tl oldu. Kâr ederiz diye aldılar ama benelli bıraktı getirmeyi. Yedek parça vs...
  11. nicknamer

Motospartan güvenilir mi ?

Fiziken çok alışveriş yaptım. İade için gün içerisinde arayıp sorabilirsiniz. Demire zarar vermedikçe iade alacaklardır bence. Ancak mutlaka arayın öncesinde.
  12. nicknamer

Motosiklet Eldiveni Hakkında(Shima STR 2)

motospartan'dan alıyorum genelde ve deneyerek almak mantıklı. Knox handroid öneriyorum eğer kesinleştirmediyseniz
  13. nicknamer

Honda Cl250

Ben bunun 'raider tam simit ayran misali' versiyonunu yazacaktım. Bulgur pilavım başka, cacıklısı başka. RKS ve kalan kısma sansür uygulayayım. Honda alamıyorsanız, Raider.
  14. nicknamer

2025 honda cb125f in inanılmaz fiyatı

Şöyle honda için güçlü bir alkış (best şakşakından)
  15. nicknamer

Dalga geçmiyorum yok sıklığında. Alır almaz.
  16. nicknamer

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Pcx'e 7k tl harcadım. Bi 7k tl daha harcardım. Helali hoş olsun. Egea'ya 1 kuruş harcamadım. 1 kuruş daha harcamam, helal olsun. 1757798987 Hayalim de buradaymış 1.416k tl liste fiyatı var, teşekkürler yamaha.
  17. nicknamer

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Bende diyorum unuttum unuttum kimi unuttum :) teşekkürler yorum için. trk için halen çok yükseğim ama 2025'te depo kapağının da elde kalması mide bulandırıyor. Daha önce rks, cf, kanuni sürdüm; kırık o ön yargı ama 700 cc'de tcs vs aramıyorum ama depo kapağı da.. Kesinlikle doğru, bu sebeple...
  18. nicknamer

(2025) Türkiye'de 8 ayda 76.000'in üzerinde motosiklet kazası yaşandı

Kaçı ehliyetliymiş, kaçı kaç kez sorgulanmış, hangi bayiler en çok satmış da ne için satmış, kime kaç adet satılmış? Sorularım başlık sahibine değil. Veriler düz, kaza yapmayın verisi, peki ya diğer veriler? :)
  19. nicknamer

Yamaha

Arayarak sorabilirsin mapp'te var mekan