Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Şase düzelten bir yer ariyorum

Çabuk pes etmişsiniz :D
  2. SerdarC

Akü azalıyor mu dengede midir?

Akü şarjın hali hazırda dolu ise ve ekstra yük olarak motora bir şeyler takmadıysanız bitmemesi için yeterli fakat öncesinde hali hazırda şarjı düşükse o mesafelerde dolduramayabilirsiniz. En temizi şarj edin kullanın alet yoksa şart ettirip kullanın.
  3. SerdarC

50CC Motorlara Trafik Sigortası

Söylenti var sadece herhangi bir zorunluluk falan çıkmadı. şuan sigorta falan yok boşuna yaptırma bir işe yaramaz. yürürlüğe girerse burada görürsün zaten sağda solda saçma sapan paylaşanlara inanma.
  4. SerdarC

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Yine sallamışlar, 125cc sürebilmesi bile aynı ehliyet alır gibi kursa gidiyorsun, ona uğraşana kadar zaten ehliyet alıyorsun kursa gidecek adam neden 125cc ile yetinsin gider a2 yada a alır. Şimdi de 250 yi uydurmuşlar. Yorumlarda gerçekmiş gibi yok kazalar artar v.s yazılmış :D sanki memlekette...
  5. SerdarC

Lokma (Cırcır) Takımı Önerisi

Bunun aynısı başka marka bende aldım, aşırı güç gerektiren yerde kullanmayın içindeki mekanizma dağıldı(sıkma gevşetme seçici), mesela çok sıkışmış teker milini falan anahtarla sökün. Daha sonra kırılan seçiciyi başka metalden yapıp daha sağlam hale getirdim halen daha da kullanıyorum. Aşırı...
  6. SerdarC

CG'ye balansörlü kelle uyar mı

Kesip biçerek bir şekilde uydurursunuz ama sorun bence o değil, motor numarası değiştiği için ruhsata işletmeniz gerekecek.
  7. SerdarC

Subaplarım "ok" mi testi

Subaplar da sorun varmı diye 10000km kullanmak mı gerekiyor? Çoğu kişi 1 senede yapmıyor o km yi. Zaten bir şekilde anlarsınız subaplar da sorun olup olmadığını. Sıkı ise ilk çalışma zor olur ısınana kadar yorar stop eder v.s. Gevşek ise şıkırtı yapar çok gevşekse egzoz patlatır v.s. Subaplar...
  8. SerdarC

Teker Kayması

Bende küçücük scooterdan saçma sapan şekilde düşmüştüm fren bile yapmadan, o gün sattım bir daha scooter binmedim. Absli motor güzel lastik şart. Birde bu tarz scooterların tekerleri çok küçük biraz yatırmayla bile kayma eğilimine giriyor. Ani durman gerektiğinde frene asılırsan direk düşüyorsun...
  9. SerdarC

2 el motor alicam ama sigortası islemleri nasıl

Hayatımda gördüğüm en saçma sistem, almadığın başkasının aracına sigorta yapıp alıyorsun, belki ben alıp atacağım köşeye koleksiyon için niye sigorta yaptırıyorum. Tabi birde satış araçta borç falan varsa alamıyorsun işin yoksa iptal ile v.s uğraş, plaka değişecekse yine sigortayı düzenlettir...
  10. SerdarC

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

O konu tartışıldı o video da polisin aşırı davrandığını söyledik zaten. Bu videoda da nesini savunayım plaka yok hırsız mı arsız mı ne olduğu belli değil, sadece kural ihlali olarak bakmayın ayrıca suçluda olabilir. Bir insan 2 nedenden plakasını kapatır 1 apaçidir ceza yememek için 2 yasadışı...
  11. SerdarC

Orjinal NGK buji nereden alınır ?

japon malı arıyorsan işin zor uzun zamandır görmedim ama piyasada bol bol tayland üretimi olanlar var sahtesini almak yerine onlar alınabilir. onları da her yerde bulablirsiniz.
  12. SerdarC

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

O başka video. Onlar durmayanı direk vuruyor ondan yadırgamıştır. Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.
  13. SerdarC

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

Çinli scooterların tamamı aynı gibi eskilerin hepsinde gy6 kopyası blok var yenilerde gy7 var çokta bir fark yok elektronik dediğiniz motorlara yalandan bir enjeksiyon sistemi var emin olun karbüratörlü daha düzgün çalışıyordur bunlardan. Başlarda düzgün çalışıyor gibi gelebilir sonradan bir...
  14. SerdarC

Motosiklet titreme ve sarsıntı yapıyor usta çözemedi?

Balata değişimi sonrasında olduysa, sık bırak gibi yapıyorsa yeni takılan balata sürtüyordur, hangi frende işlem yapıldı ise o tekeri kaldır elinde çevir belli bir noktada sürtme yapıyor olabilir. Hızlanınca sarsıntı sarsıntı sıklığı artar ama his azalır titreşime döner.
  15. SerdarC

Cafe Racer Projem Son Hali

Ben alınmadım cümlede yanlış bir şey yok hafif kinaye var gibi. Belki de oda beni yanlış anladı oda önemli değil ben görevimi yaptım, neyin oturmadığını anlatmaya çalıştım bu şekilde hoşuna gidiyor da olabilir herkesin zevki farklı. Çok iyi olmuş deyip geçebilirdim de ama o şekilde düşünmeyip...
  16. SerdarC

Cafe Racer Projem Son Hali

Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben beğenmedim, hesaplamadan kafada tartmadan netten bulduğun tüm klişeleri motora koymuşsun oda uyumsuzluk oluşturmuş. öncelikle kafada şekillendirmek lazım bunları sonra çizime döküp hoşuna giderse yapmak lazım. ezbere yapılınca bu şekilde alakasız parçalar...
  17. SerdarC

Motosikleti olan milyonları ilgilendiriyor: Artık zorunlu

Bende de var ama bir değişiklik yapmadan aynı fiyatlardan gelecekse yaptırmam sigorta, çoğu kişide yaptırmaz. 30000 liralık alete 10000 sigortamı vereyim çekerim trafikten durur köşede zaten kırk yılda bir biniliyor. Çoğu kişide ben gibi düşünüyor gruplarda v.s görüyorum bu şekilde yaptırır...
  18. SerdarC

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Ben kullanmadım zararı varmıdır bilmem hiç araştırmadım da, ama doktor yazıyorsa bir bildiği vardır diye içerdim. Belki başka sıkıntın vardır tükürük bezlerin düzgün çalışmıyor olabilir yutkunma zorluğu yapar yutkunamadım diye nefes alamıyorum sanabilirsin. Doktora gitmeden çözüm bulma şansınız...
  19. SerdarC

Sen git doktora peşin karar verme kardeşim de kullandı yeniledi ehliyetini. Olmadı özele gidersin orada verirler. Belki başka şey çıkar yazacak olursa yazdırmazsın ve herkese öyle antidepresan yazmıyorlar.
  20. SerdarC

yüzündeki anlattıkların bendede var o sinüzitten oluyor az bir rüzgar bile yüzüme değse başım ağrıyor, göz altlarında şişlik ve doluluk hissi vs ondan. bir diğeri doktor değilim ama panik atak gibi duruyor. Doktora gitmenizde fayda var. 1759009439 En kısa sürede bir uzmana görünün, sağlık işi...

Yeni mesajlar