Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Sökülüp bakılması gerek neler yapılacak piston ne durumda, silindir falan aşınmışsa onlarda duruma göre değiştirilir.
  2. SerdarC

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Birde kurye faktörü var pazarda kuryeleri seçmek daha karlı.
  3. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Yağ segmanlarından olabilir, yağı yanma odasına benzini de alt tarafa kaçırıyor olabilir.
  4. SerdarC

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Çok lazımsa sök bak içinde mantar led vardır muhtemelen, bozuklarını havya ile kendin değiştir, Çok zor bişi değil. Olmaz düzelmeyecek halde ise içine bir parça şerit led koyarsın.
  5. SerdarC

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Tornacılara naz geçirip iş yaptırmak zor iş, bir arka kampana taşlanacaktı 1 ay bekledim. O kadar detaya gerek yok bunun titrediğini bilip alıp kullanacaksın arkadaş pürüzsüz deneyim beklemesin diye dedim.
  6. SerdarC

Arka dişli tamburunun saplama alerjisi (cup)

yalama olduklarına çok şahit oldum ama nasıl koparıyor o işte bir yanlışlık var.
  7. SerdarC

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Yenisi yokmu? ondan kaç lira içlik alacak yapacak adam.
  8. SerdarC

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

cb125f ler var.
  9. SerdarC

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Hangisini alsan uğraşacaksın iyi kötü sıkıntı çıkaracak elin az çok anahtar tutuyorsa alabilirsin. Tk mantıklı çünkü uzun zamandır piyasada parçaları var. Ama bu tarz motorlar çok titriyor yağ gibi deneyim beklemeyin. Servisten yükseltilmiş alacaksın karbüratör yetmeyecek büyüteyim diyeceksin...
  10. SerdarC

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

evlatlarımı ayırmam :D
  11. SerdarC

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Yani işte özünde imkan meselesi. İnş bir gün arzuladığın garajı yaparsın.
  12. SerdarC

Biraz imkan meselesi birazda uğraş işi zırt pırt kameramı gezdireceksin, yoksa işimi yapacaksın ayak bağı olur insana. İkisini de sevmek lazım ben mesela motorla uğraşmayı seviyorum ama video çekmekle uğraşamam ancak belki kafa bandıyla kamera takılabilirse belki olabilir.
  13. SerdarC

Ah birde videosu olsaydı da izleseydik.
  14. SerdarC

Arka fren ses problemi (video içerir)

Aradan biraz zaman geçti ama ancak gidebildim sanayiye, kampana yüzeyi taşlandı bir noktada tümsek vardı ve yüzeyde dikey çizikler vardı öncesini çekmeyi unuttum tornadan sonraki hali bu şekilde. Frende güzel oldu ses falanda kalmadı. Sökmüşken rulmanlarda greslendi.
  15. SerdarC

Kuryenin Zor Anları!!!

Hayatta binmem ona tabut gibi ne o
  16. SerdarC

Eline sağlık hocam rodajda bol bol gezintiye çıkarsın artık tıs tıs. O kadar sıkıntıya rağmen iyi krank a bir şey olmamış oda işini biraz kolaylaştırmıştır.
  17. SerdarC

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

Benim 50cc bile 4 litre yakıyor :(
  18. SerdarC

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Bu arada bizim pederin ramzey cub motoru var sepetli yıllar önce almıştı adam bildim bileli hiç yağ değiştirmedi o motorda sadece eksildikçe tamamlıyor yağı ve bulduğu her 10 40 yağı koyuyor motora. Motor yağı neden almadın diyorum üzerinde motor yağı yazıyor diyor :D engine oil yazıyor :D...
  19. SerdarC

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Silindir ne alemde hal buysa oda gitmiştir.
  20. SerdarC

Royal Enfield’dan Sürpriz: Retro Elektrikli Flying Flea C6 Tanıtıldı

Tamda ben diyecektim bisiklete benzemiş diye, 50cc motorlar bile bundan daha kalıplı. 1774388019 Youtube ta yorumlarda insanlar bayılmış motorun tipine. Biz mi zevksiziz yoksa onlar mı kör.

Yeni mesajlar