Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

Motoru 3 ay yatırma hakkında

Sogukken bakın kopuklu yag yaniltir hem seviye olarak hem gorunum olarak
  2. lordmayros

2025 Motosiklet fiyat zamları

Ek gümrük vergisi geldi hocam Taban fiyati 4.000$ oldu 800cc ve uzeri 10.000$ ocak ayinda yapilan yayinlarda herkes birbirine sacmala diyordu ama distribütörler bu zamlari tek sefer yapmayacaklarini her ay yavas yavas ekleyip fiyata yedireceklerini acikladilar Yani sadece ötv kdv degil birde...
  3. lordmayros

😳😳filtre balata spreyi ile temizlendimi Yapmayin hocam yag ve filtre her zaman takim olarak degisir bu arada muhtemelen sizin tortu dediginiz ufak kabarciktir yağ sogukken bakin
  4. lordmayros

Motorum Km si nedir ? Kopuku gorunur yeni stop ettiyseniz normaldir km azsa tortuda olur bi nebze Birde her yag degisiminde filtre mutlaka degistirin birde ekleme yapmayin cok pahali degil zaten degistirin gitsin
  5. lordmayros

A2 Ehliyet Maxi Scooter önerisi 🚨

Sirf. Cocukla binmek icin alacagim bende biraz uzun mesafe girmek icin sehir ici activa var bende cok memnunum heryere girip cikiyor 150tl benzin aliyorum adini unutuyorum:) ama tem e felan cikamiyorum cok yavas ve kicuk kaliyor
  6. lordmayros

Dilimi arı soksun 😂 Z500 502.000tl olmuş haziran zammı gelmiş Her ay nizami zam geliyor bu vergileri tatli tatli yansitiyorlar ama suç bunlarin degil maalesef :(
  7. lordmayros

motomax indirimi hakkinda

Valla veririm hakem heyetine onlar ugrasir 10 gündür parami işletiyorlar kaldiki ben 26 sinda siparis verdim geçte değil Sadece şuna üzülürüm Almanyadan alacaktim kaski burada indirime girince aldim tekrar Almanyaya gidemem :( gitmişken alacaktim
  8. lordmayros

A2 Ehliyet Maxi Scooter önerisi 🚨

Bende beverly S 400 kovaliyorum piyasasi cok yavas ama guzel motor bi arkadasla pazarlikta aramizda 10.000tl kaldi verirse alacagim
  9. lordmayros

Benim siparislerde hala hazirlaniyorda Bubsaatten sonra gelirse surpriz olur bana
  10. lordmayros

Telefon/navigasyon/carplay ??

Ben asagidaki urunu kullaniyorum Telefon canta yada cebimde oluyor Gayette is goruyor ama benim icin onemlisi on arka kamera motor kontagi acik oldugu surece kayitta https://amzn.eu/d/1Nun11B
  11. lordmayros

Honda 500 serisinde hangi motor hangi açıdan iyidir?

Hocam ben NK150 ile basladim 3 ay surdum Sattim Bajaj N250 aldim cokta seviyordum ama CC buyutmek istedim Dominar 400 aldim onu 1 yil surdum sattim Kawasaki Z500se aldim birde honda activam var kisa mesaje gunluk ona biniyorum Z500 e hafta sonu zaman olursa biniyorum Sizde boyle takip...
  12. lordmayros

Honda 500 serisinde hangi motor hangi açıdan iyidir?

İmkan varsa 650 lik birseyler bakmalisin Bende ayni kafada iken Z500se aldim Cokta memnunum ama insan bi 650 ustu makina istiyor naked seviyorsaniz Tuono 660 güzel tercih olur
  13. lordmayros

benim siparisler hala hazirlaniyorda Hic hayra alamet degil :( millet catir catir kargo resmi paylasiyor Bizim sans ta bu kadar :( hayir kredi karti ekstresinde ödedim :)
  14. lordmayros

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

siz hep sessiz sedasız buluşuyorsunuz :( ses etseniz bizde köfte yerdik :) afiyet bal şeker olsun
  15. lordmayros

Hayret her ay tatlı tatlı geçiren Kawasakide Haziran da zam yapmamış
  16. lordmayros

İLK MOTOR RC390

Benim ilk motorum NK150 idi Kadran 100 oldumu gözlerim yerinden çıkıyordu :) İlk motor bence cok kuvettli olmamali Allah Korusun gaz elinin altinda olunca anlik olaylar gelisebiliyor Ben 150-250-400-500cc olarak kademeli ciktim suan seytan 650-750cc diye durtuyor ama bakalim sonu olmayan bir...
  17. lordmayros

Motul C4 zincir yağı hakkında acil !!

Ben hepsini biraktim 10W40 yag ile yagliyorum zincir hem yagli hem tertemiz yagdanlikla damlatiyorum fazlasini bez ile aliyorum Putoline ve C4 cok nalet birsey cikmiyor bulastigi yerden ne janttan ne plastikten Birde denildigi gibi on dislinin kapaginin icine acayip birikiyor
  18. lordmayros

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP'de. Yeni Takımı Yamaha Pramac Racing olacak

Aynen Zaten kariyerinin prime döneminde hangi seri olursa olsun uydu takimi ile kontrat imzalamak şaçmalık olurdu Şimdi WSBK dusunsun Bulega 1 Arka kisimda 4 ducati dizilir Ducati Cup olarak acayip kan kaybeder ilgi kalmaz
  19. lordmayros

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP'de. Yeni Takımı Yamaha Pramac Racing olacak

Yabanci sağlam bir kaynağın yazdigina göre ki sağlam kaynak Yamaha ile sartli sozlesme imzalamiş İlk sene Pramac yamaha ile ve yeni pirelli lastiklerle alişma ve motor gelistirme yili 2027 de Alex Rins yerine Yamaha fabrika takiminda Fabio Quartoraro nun takim arkadasi olarak yarisacakmiş...
  20. lordmayros

benim durum aşağıdaki gibi