Arama sonuçlarınız

1. BloodyBaron

Ryzen 2600 Rx 580 Sistem

Merhabalar öncelikle. Elimdeki sistemi konsol almak için satıyorum. Herhangi bir sorunu yok ve bütün parçaların ilk sahibiyim. Ryzen 2600 6 ay garantili, kutulu, faturalı, stok fanlı RX 580 Nitro+ 4 GB Kutulu, faturalı, garantisi bitti, termal macununu Arctic MX4 ile bu hafta değiştirdim XPG...
  2. BloodyBaron

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Bunu alırsan İzmir Beyfendisi diye youtube kanalı aç, kavga videoları atarsın. Çünkü çappır bunu gerektirir.:)
  3. BloodyBaron

Zincir Kilit Önerisi/ Sorular

Merhabalar öncelikle; Gelirlerin aynı kaldığı ama her gün motosikletlere zam geldiği şu günlerde motorunu kaybetmek kimse istemez. Benim de motoru korumak için önlemlerim eksik. Kameralı ve bahçe diyebileceğimiz bir yere koyuyorum ama bağladığım zincir dünyanın en ince zinciri herhalde kolye...
  4. BloodyBaron

Sıfır FF353 Fiesty L Beden

Merhabalar öncelikle. elimde bir adet LS2 FF353 Rapid Fiesty L beden mevcut. Hiç giyilmedi, hiç takılmadı. Eldiven aldığım bir mağaza iade yapmamak için diretince ben de değişim olarak kask almak zorunda kaldım onu satmaya çalışıyorum. aklımda bir fiyat yok.
  5. BloodyBaron

Fren Diskine Ve Balatalara Yağ Sıkan Servis

Merhabalar öncelikle. Mondial motorumun servisiyle sürekli bir sorun yaşıyordum. Motorumda aldığımdan beri marşa basarken gelen bir ses vardı. (2020 mayısta aldım şu an 3100kmde) Kendisine sürekli götürmeme rağmen ertelettiriyordu. En son ön fren diski öttüğü için götürdüm. Çıkardı kaliperi...
  6. BloodyBaron

Ön Tekerden Gelen Ses

Merhabalar öncelikle. Motosikletimin ön tekerinden gelen sesi tanımlayamadım. Bazen yapıyor bazen yapmıyor. Km telini çıkartıp yağlamayı denedim geçmedi maalesef. Ustaya gösterdim ses yok dedi. Yardımcı olursaniz sevinirim. https://youtu.be/5IPCCTUWRsk
  7. BloodyBaron

Motorsikletimdeki Sorunlar

Öncelikle merhabalar. Gün geçmiyorki çinli motorumun bir sıkıntısı olmasın. ilk sorun motordan gelen bir ses, rölantide daha belli olan sanki çiti çiti diye bir ses geliyor motorumdan. Subap sesi mi, egzantirik sesi mi yoksa ses normal de ben mi abartıyorım bilemedim...
  8. BloodyBaron

Çamurluk Tamiri

Merhabalar. Motorumun bahtsızlığı aldıktan 2 hafta sonra park halinde bomboş yolda geri geri gelen arabanın motora çarpmasıyla çamurluğu sabitleyen deliklerden kırıldı. Normalde çamurluğun fiyatını alacaktım kendisinden ama her zamanki hikaye hastam var şu ustaya git beni tanır yaptır dedi. Ben...
  9. BloodyBaron

Soğuk Marşta Gelen Vutuntu

Merhabalar öncelikle. Motorum 150 Mh drift 1800kmde. Genelde sabahları ve motor soğukken ilk marşta vuruntu sesi geliyor. Servise gösterdiğimde marş motorunun içinde bilye olduğunu ordan ses geldiğini motora zararı olmadığını ve marş motorunda bir sıkıntı olursa garantiden değişim yapılacağını...

Yeni mesajlar