Arama sonuçlarınız

1. A

Yolcusunu darp eden Uber şoförü gözaltında...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bu-kez-uberci-siddeti-kanlar-icinde-kaldi-40783594 Görüntüleri izleyin bu kadınla anlaşabilmek imkansız. Yorumu size bırakıyorum bu çirkef kadın taksicilerin oyunu kesin. Hakiko özür.
  2. A

Gsx-r 600 arıyorum (08-11 model)

Modlu kasa gsx-r 600 arıyorum. 1000’de olur ama 08-10 model arası. Malum sitede olanlar dışında satılık olanlar varsa mesaj atabilirsiniz.
  3. A

Taksiye çarpma-yattı parası-icra

Selam arkadaşlar. 2 yıl önce bir ticari taksiye arkadan çarptım ve motorun üstünden uçup kaskımla sağ stop lambasını kırdım. Tabi tamponda çiziklerde oluştu ama kırık filan yok değişim gerektiren birşey yok. Sadece stop. Aradan yıllar geçmiş geçen hafta e-devlete icra dosyası düşmüş alokaza...
  4. A

Diploma soygunu mu? Acaba?

Selam ahali. Küçük bir sorum var hatta sorun var!!! Nişanlım İstanbul Aydın Üniversitesinden geçen sene mezun oldu. Üni demeye bin şahit lazım bence orası tam bir ticarethane.. Okula verilen paraları saymıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum çünkü beraber verdik hatta çoğunluğunu ben verdim...
  5. A

Whatsapp çöktü mü?

21:45 itibariyle kullanıma kapanmış.? Lg g5 İphone 6 İphone 7 Lg g2 Bu cihazlarda çalışmıyor şuan.::ban::
  6. A

Kamyonun altından kıl payı kurtulmak.??

Hayatımda gördüğüm en saçma olay bu galiba.:sunny: Arkadaşa geçmiş olsun.:rendeer: Motorda müzik dinlemenin zararları. https://youtu.be/aOPUXqEZBgU
  7. A

Cumartesi istifamı vereceğim.. Gökçek.

Melihcim pes ediyor. Cumartesi istifa ediyormuş.
  8. A

Müftü mü kıyacak şimdi.? :)

Pazartesi nikah işlemleri için başvuru yapıyorum, 1-2 güne nikah var. Müftü mü kıysın? Muhtar mı? :mrgreen: Müftü nikahı bitti sıra boşamadaymış. :mrgreen...
  9. A

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE BİR GÜN GEÇİRMEK

Tesadüfen gördüğüm bir video arkadaşı tanımam etmem.:thumright Güzel bir çalışma olmuş arkadaşa teşekkürü borç bilirim.:rendeer:::plus1::::sefereee
  10. A

Bazen bir türkü sizi alır götürür uzaklara... Sahip çıkalım özümüze..

Selam millet.. Eccük alıntı eccük kendimden birşeyler yazmak istedi bu kardeşiniz. Devir değişti, insanlar ya rock ya da pop dinler oldu. Yada benim gibi rap. :P Peki türkülerimiz..??? Her türkü bir roman gibidir. Anlatılması ne çok şeyler vardır içlerinde. Kimileri benim gibi içinden...
  11. A

Sizi biriyle tanıştırmak istiyorum. Abdulkerim Kutlu. .

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Konuya nasıl girilir bilemedim açıkcası. Motosohbet bölümüne açtım konuyu. Hep motor, siyaset ıvız zıvır beynimiz yanıyor. Maksat değişiklik olsun ve bu güzel kalpli insanı sizinle tanıştırmak istedim. Adı Abdulkerim Kutlu. Ne iş yaptığı hakkında bilgim...
  12. A

Ani bir karar sonucu satılık crf250l. :(:(

KAPORA ALINMIŞTIR. Giresun'a hayırlı olsun. Öncelikle herkese merhaba. 2015 model. 10*** kmde. Garanti devam ediyor. Bakımları yetkili serviste yapılmış olup, bir sonraki bakımı 12 bin kmdedir. Motorumda extra olarak; Elcik koruma Karter koruma 22mm yamulmaz gidon(orjinalide verilecek)...
  13. A

Crf 250 L arıyorum..

Motorunu satan varsa iletişime geçebilir. Km, model,hasar kaydı takıntım yok. Hee malını çok sevenler yazmasada olur. :P
  14. A

Motosiklet eğitmeni Emre ercins temde feci kaza.

Tanıyanınız varmı bilmiyorum, bende tanımıyorum kendisini. Haberlerde gördüm çok üzüldüm, çok etkilendim. Eğitmenmiş. Sanki çok yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. İkiz babası olucakmış çok üzüldüm. :(:(
  15. A

'''Servis bakımlı r25'''

Selam. Çok yakın bir arkadaşım motorunu satma kararı aldı. 2015 model 2016 trafiğe çıkışlı, kazasız. 1000,5000 bakımı yetkili serviste yapıldı. Kaza bela yok. Fiyat:14.800 Malum sitede ilan numarası: 390014813 . Satılmıştır..
  16. A

Hasta hakları. Önemli!! Help me!!

Öncelikle herkese iyi akşamlar. 16.12.2016 tarihinde küçük bir kaza sonucu ayak bileğimi kırmıştım ameliyat olmuştum hatırlarsınız belki. 66 gün oldu yatıyorum evde. Şimdi sorum şu belki başına bu tarz talihsiz olay gelenler bana yardımcı olabilirler. Bu süreçte 2 kez hastane kontrolüm...
  17. A

Lüx taksiler Malatya'da

Biri bana bunu açıklayabilir? Bugun bi egea alalım desek 60 bin tl. İstediğimiz bir motor 35-45 bin tl arası. Bizden alınan vergi taksiciye jestmi oluyor? Malatya'nın lüks taksileri Ticari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti ile birlikte Malatya’da birçok taksici esnafı...
  18. A

İstanbul'da taksi için 'indi-bindi' ücreti geliyor

İstanbul'da dolmuşta olduğu gibi taksiye de indi bindi ücreti uygulaması getiriliyor. Takside en kısa mesafe ücreti 8.75 lira olarak belirlendi. İstanbul'da 2017 yılı ile birlikte taksi ücretlerinde yeni bir uygulamaya geçiliyor. Kısa mesafa yolcu almak istemeyen taksiler için yapılan...
  19. A

Spinal anestezi olan??

Herkese iyi akşamlar. Geçen kazam ile ilgili bi konu açmıştım hastanede okuyanlar bilir. Ayak bileğimden operasyon geçirmiştim 2 vida atıldı bunları paylaştığımdada çok yardımcı olan olmuştu. Şimdi o abilerimize bişey sormak istiyorum. Spinal anestezi sonrası evimdeyim taburcu oldum yalnız...
  20. A

Değerini bilelim, dikkat edelim.

Önceliklele herkese iyi akşamlar. Sitenize yeni üye oldum ama yaklaşık 4 4,5 yıldır takipteyim.İş güç derken fırsat olmadı ama önümüzdeki 2 ay yatıcağım için hastanede boş durmayayım sıkıldım bişeyler yazayım dedim. Kuryelik yapıyorum yaşım 23 km tecrübe ortalama 100 120 bin(sadece iş). Çok...

Yeni mesajlar