Arama sonuçlarınız

1. sahin08

kendi istediğim cevapları veren !!sorular ---------

forumda bu aralar çok dikkatimi çekti genel özet olarak vatandaş çok basit bir şey soruyor neden olmaz diye herkez sebeplerini yazıyor bizim eleman yok kendi daha iyisini biliyor e arkadaşlar halaa açıklamaya çalışıyor vatandaş dalaşmaya başlıyor ve istemediği cevaplar verenler oradan...
  2. sahin08

asli kusurlu olan karşı taraf ve hukuki boyut sigorta, masraflar vb usul nasıldır???

oncelikle merhaba ilk kez kaza yaptım ve maddi hasarlı bir kaza oldu ve hatta canımdan oluyordum buraya yazmamın sebebi oncelikle mutlaka başına gelen vardır (benim ilk kez geliyor )ve başıma gelecekleri de ogrenmek istiyorum 3 gün once 2 el aldığım ramzey qm 250 motosikletimin sigortasını dün...
  3. sahin08

chopper tipli cruiser motor düşünüyorum fakat ..... max 250 cc snıfı

oncelikle merhaba forumun en çok takip ettiğim bölümü olduğu için konuyu buraya açtım forumda da biraz da araştırdım şuan 2. el bulabileceğim chopper tipli cruiser (çakma da olsa )motorların geneli 2007 2009 model arası ve forumdaki konular , bu motosikletlerin ilk çıktığında yoğun...
  4. sahin08

satın almadan önce çelik motor crown 150 cc hakkında bilgiye ihtiyacım var 2011 model

arkadaşlar mt forumda en iyi bildiğim yer atölye teknikservis kısmı o sebeple konuyu buraya açtım çelik motor crown 150 cc chopper tipli biraz paslı bir motor almayı düşünüyorum fırsatım olursa yarın bakmaya gideceğim 2011 model motor kullanıcısı bakımlarını yeni yaptırdım motor yeni falan...
  5. sahin08

karbüratör ayarı bilmecesi ve cub 100 cc deneyimi

oncelikle yine karşılıklı yardımlaşma yapacağım (hem yardım alıp hem yardım edebileceğim ) bir konu daha Karbüratör ayarı : normalde yakıt ve havanın ideal oranının ayarlanması fakat elimizdede ölçüm cihazlarıda olmadığından bunun en pratik yolunu bulmak istedim (şimdilik tam bi sonuca...
  6. sahin08

Cub 100cc egzantrik zinciri bol ustalardan yardım gerekli

merhaba cup 100cc motor bakımı konusu açmıştım fakat fazla ragbet görmedi (Destek bazında) motoru topladım şimdi bi sorunum var bi şırıltı var subaplarla az oynadım hiç değişmedi rölantide boyle tıklama zincirin sarsılması gibi senteyi kontrol ederken egzantrik zincirinde biraz boşluk olduğunu...
  7. sahin08

merhaba arkadaşlar

oncelikle herkese merhaba motosiklet konusunda büyük bir bilgi birikimi barındıran bu siteye yeni üye oldun daha once birkaç konuda yardım ihtiyacım oldu ve google aracılığıyla kndi yapıp burda paylaşan arkadaşlar aracılığıyla bende faydalandım artık benimde bu çorbada tuzum olacak mesleğim...
  8. sahin08

cup 100cc motor bakımı

oncelikle foruma yeni kayıt oldum kendi çapımda cup motorumun arızalarını gideriyorum mt net sağolsun bu sefer krank değişimi varyatör değişimi ve hazır açmışken keçe ve conta değişimi yapacağım ve bunların tümünü fotoğraflayıp burada paylaşmayı düşünüyorum eğer üstatlar uygun görürse tabi...

Yeni mesajlar