Arama sonuçlarınız

1. G

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

Biz Bizim aldigimiz yatak patladi ama sanki siboptan kaciriyordu. O yuzden attim. Simdi bi git olymposa😂 iskarpin, siyah kumas pantolob, beyaz gomlek giyip piyasaya gelen tipler bile vardi😂
  2. G

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

Karistirdim o zaman. Cografyayi bile tutturamisim😂
  3. G

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Yanliz alan elemanin bakis super😂 "naaptim ben" bakisi
  4. G

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

2 Sefer tramvay yolundan giderken kaza mi yapmistin?
  5. G

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Ne guzel, hizlica satabilmissin. Benim forzayi soran yok yaw, fiyati da diger sari siteciler gibi sisirmedim.
  6. G

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

Cok sicak havada zaten butun cadirlar eziyet olur. Bu arada sisme yatak iyi hos ama patlarsa napacak😬 o yuzden trekingde ve dagcilikta sisme meretler onerilmez. Ama tabi kamp alanlarinda yapilacak kamplarda sisme yatak da alinir, mini buzdolabi da🙂 1780413086 O kadar kamp yaptim, sadece 3 5...
  7. G

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Olabilir ama adamlar biraz kalabalik, bi de hepsinde keles var😂
  8. G

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

MEsafenin fazlaligindan ziyade hadi sahel bolgesinden bi sekilde kursun yemeden gecti diyelim, kongodan tek parca nasil gececek ben onu merak ediyorum. @kamyoncumemo rota ne?
  9. G

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Rampa yukari giderken agirligin cogu arka tekerde olacagi icin on tekerde cekis olmasi cok buyuk fark yaratir mi bilemedim. 35 yil kadar once lisedeyken aklima 2x2 bisiklet yapmak gelmisti, bi de disk frenli bisiklet olsa iyi olur diyordum. O zaman internet yok tabi...
  10. G

19 mayis 2026 trakya seferim

"vejeteryan motorcu mu olur" demeni beklerdim😂 neyse, sen demedin, ben diyeyim: vejeteryan motorcu mu olur😬
  11. G

Motor ekipman önerileri

Botu kisa alma. Botun koncunun bittigi yer pantolonun diz korumasinin bittigi yere ne kadar yakin olursa o kadar iyi
  12. G

Hakkını verdim vol2

Gecmis olsun. Level 2 kalca korumayi nereden buldunuz? Ben ariyorum ama knox alpinestars vb hepsi level 1
  13. G

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Bu fiyat bandinda ve bu markalarda kalite beklentisi dusuk olmali, sorunlara hazirlikli olmali. Sansa sorun cikartmayabilir belki ama sans iste. Satarken de vakit alabilir. Bunlari goze alip, gozunuzi kapatip, caninizin istedigini secin. Aralarinda daglar kadar fark olmayacaktir.
  14. G

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Ya da muadili yuki donkey😂
  15. G

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

57ye 2 ekleyip 59 yap, 16 yi da ekle listeye. 1778248756 Istanbulda gordugum 16 plakalarin hepsinin bir yamugu var, mutlaka bi terslik yapiyorlar.
  16. G

Eskiden "54 plaka gordun mu kac" derlerdi, artik 16 plakalar icin diyorum bunu😂
  17. G

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

OZellikle erkek cocuklar cok seviyor o scooterlari. Yalniz elektrikli ile icten yanmalinin gaz tepkileri cok farkli oluyor, benden soylemesi. Umarim hayallerinizi gerceklestirirsiniz ve guzel zamanlar gecirirsiniz oglunuzla🙂 1778235358 Artiriyorum: 2005 yilinda sepetli cg gordum ankarada...
  18. G

Hele o hafriyat tirlari, 150 160 ile gidenini cok gordum. Bolunmus yolda Iki ayri arac gidiyoruz bir seferinde. Karsi yoldan bunlardan bir tanesi bir anda bizim yola gecti giya sola donecek, arkadaslarin oldugu aracin ustune surdu resmen. Zor kurtardi bizimkiler. Tirci bildigin kahkaha atiyordu.
  19. G

Burasi turkiye, halkin cogu karsi cikar buna😂 Gerceklere geri dön😂
  20. G

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

Aman diyim, cocuk icin o yaslar bile erken. Benim oglan 4 yasinda, forzaya sadece kontak kapaliyken oturuyor. kendi tercihi boyle ama aksi olsa dahi bindirmem. Artik cok artti, cocugunu arkaya/one bindirip gidenler. Ekipmanli olanlar hadi belki bir nebze ama bi de ekipmansiz kasksiz bindirenler...