Arama sonuçlarınız

1. cikohan

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Dediğiniz doğru olabilir ama bloktaki parçaların aynı olduğunu düşünüyorum en azından blok sağlamdır.Eğer qjmotor da doğru varyantı seçtiysem far disk egzoz gösterge hariç gözle görülebilen fark yok.1.5 sene önce bu motoru 212.000 tlye satıp şimdi 0 faiz 12 taksit scooter fiyatına absli 31...
  2. cikohan

Rks nin kendi kullanım kılavuzunda ise yağ gibi her 2000 kilometrede bir değiştirilmesi öneriliyor.Tahminimce normal hava fitresi kullanıyorlardır.Bu çinliler çok garip motorlar üretiyor motorun dolu ağırlığı 200 210 kilogram aralığında araştırdığım en ağır 250cc olabilir
  3. cikohan

Motor benimde hoşuma gitti ancak yedek parçaları internette listelenmemiş rks ye mail attım dönmelerini bekliyorum çok absürt fiyatlar çıkabilir diye çekiniyorum.Motor zaten qjmotor üretimi(qj motor srk 250 (QJ250-13).Kısaca 3 litre yağ alıyor 31.5 beygir ve yağ değişim aralığı 12.000...
  4. cikohan

Mondial Fury 110i Scooter alınır mı ?

İkisinde de çanta işli arada 20 k fiyat farkı var spontini daha çok tutulmuş ama furynin kötü bir yanı yok gibi duruyor.
  5. cikohan

Mondial Fury 110i Scooter alınır mı ?

Herkese merhaba kuryelik için rks spontini almaya karar vermiştim (şuan ki bayi fiyatları 70.000 tl civarında) araştırmaya devam ederken Mondial'in fury 110 modelinin 50.000 tl olduğunu fark ettim.İncelemelerini izledim iki modelde honda spacy klonu ve ben bir fark göremedim.Kullananlar genel...

Yeni mesajlar