Arama sonuçlarınız

1. Dublebas

15-18 Bin TL aralığında ABS li Motor Önerisi

Valla bütçemiz belli, 250 lik bakıyoruz Kawasaki haricinde pek model bulamadık. Skuter değil motor bakıyoruz bu arada :) Kawasaki NINJA 250 SL harici aklına öneri gelen var mı?
  2. Dublebas

Otoparkta Motorunuzu sıkıştıranlar?

Açık otoparkı var oturduğum yerin, orda bir pencerenin oraya kilitliyorum. Dibime yanaşıp sıkıştıranlar mı dersin, ben çıkar çıkmaz oraya araba çekenler mi dersin ( normalde oraya araba konmuyor çünkü bodrum kısmında oturan olduğundan onun yatak odası penceresine geliyor ben ise duvar kısmına...
  3. Dublebas

Pulsar Ns150 Orjinal Lastik

50-60 Km kullanılmış. Yer kaplıyorlar 100 TL ye ön arka gelen alır, İstanbul /Anadolu Yakası
  4. Dublebas

Hırsızları kusturan Kilit, Çare bulundu belkide? :)

https://www.indiegogo.com/projects/skunklock-the-only-bike-lock-that-fights-back-bicycle
  5. Dublebas

Pulsar Ns150 Orjinal Lastik

50-60 km kullanıp değiştirdim. Orjinal hallerinde, İkisinin sıfırı 350 TL ben 200 TL istiyorum, İstanbul Anadolu yakası.
  6. Dublebas

Commuter, Naked Motorlara Sele Örtüsü

Scooterım varken kullanıyordum fakat Pulsar 150 aldıktan sonra bu tarz motorlarda olmadığını gördüm gün içerisinde yağmurdan tozdan koruması için sele kısmını örtecek bir ürün yok mudur? Brandayı komple örtüp kaldırmak gün içerisinde çok kullanışlı olmuyor malum...

Yeni mesajlar