Arama sonuçlarınız

1. anilberkk.umut

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Galeriyi temizlerken fark ettim de ne zaman motorun fotoğrafını çeksem hep aynı açılardan çekmişim. Şöyle gözümüz gönlümüz açılsın; herkes makinesinin çıktığı en fotojenik, en beğendiği bir iki fotoğrafı salabilir mi aşağıya? Arka planı güzel olanlar, virajda yakalananlar falan ne varsa...
  2. anilberkk.umut

TNS PRO Mont

Selamlar herkese, tekeriniz düz bassın. Naked motorum için bütçeyi çok fazla sarsmayacak, koruması ve derisi üzmeyecek bir deri mont arayışındayım. Sıfır olarak TNS Pro modeli gözüme çarptı. Fiyatı şu an piyasadaki yerli üretim deri montlara göre fena durmuyor. 1.4 mm dana derisi, YKK fermuar...
  3. anilberkk.umut

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Selamın aleyküm arkadaşlar, herkese kazasız belasız sürüşler. Bende MT-25 var, motoru genelde limitlerinde, yüksek devirli ve sert kullanan biriyim. Bugüne kadar hep kitapçığa sadık kalıp 10w40 tam sentetik yağ kullandım ama geçenlerde YouTube'da bir videoya denk geldim. Videoda "Eğer motoru...
  4. anilberkk.umut

Kedi…

Dün gece evimin önünde cins bir kedi buldum bu scotiş felan diyolar sanırım bizim mahallenin köpeklerde maşallah insan yer hem ondan dolayı hemde ev kedisi olduğundan ölür diye kıyamadım eve aldım sabah gittim veterinere çip yok mahalleden kedisi olan komşulara vs söyledim henüz iletişime...
  5. anilberkk.umut

Sokaktaki Yarışçılar: Brezilya Motosiklet Kültürü

Bu Brezilyalılar nasıl oluyor da motosiklet üzerinde bu kadar rahat ve hakim olabiliyorlar lavukların videoları illaki sosyal medyada karşınıza çıkmıştır Altlarındaki motorun ne olduğu fark etmeksizin koca GS'lerle bile sanki bisikletmiş gibi nasıl bu kadar rahat aklım almıyor 😂
  6. anilberkk.umut

Rosso III Karşılaştırması

Lastik almayı düşünüyorum aklımdaki modeller Bridgestone s23 veya s22 Metzeler M9 Rosso 3 veya 4 kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 🤩
  7. anilberkk.umut

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Yaklaşık 3 senedir motosiklet kullanıyorum aktif olarak yüksek cc motorumda oldu düşük cc motorumda viraj konusunda kendimi geride hissediyorum yinede yapabildiğimi sizinle paylaşmak istedim eleştiriye açığım…
  8. anilberkk.umut

Mt07 İlk deneyim

Merhabalar 1 haftadır mt07 kullanıyorum yeni aldım motoru kapatınca hararet artmaya başlıyor bi süre sonra düşüyor 109 derece oldu avm otoparkında 105 den 109 a kadar çıktı birşey olmuşmudur veya bu motorda kaç dereceden sonrası sıkıntı yaşanıyor yardımcı olursanız teşekkür ederim
  9. anilberkk.umut

Metzeler Cb600f Hornet

Merhaba arkadaşlar metzeler lastik kullanıyorum ve ilk defa 4 silindir bir makine aldım yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum fırsat buldukca sorum şu elimden geldiğince virajlara sert ve hızlı gitmeye çalışıyorum sizce yatırabiliyormuyum lastik çizgisine bakarmısınız yorumlarınızı bekkiyorum :) '][/URL]
  10. anilberkk.umut

Metzeler cb600f hornet

11. anilberkk.umut

Motorumun blok civatalarını honda servisinde bulabilirmiyim

Motorumu topladım ve bir kaç tane civata eksik bloğun üst kapağın yan kapakların honda servisinde bulabilirmiyim cb600f 2010 model
  12. anilberkk.umut

Yağ Seçimi

Honda CB600F HORNET Motorum var Hangi yağı katmalıyım sizce yüksek cc motorlar için hangi yağı önerirsiniz daha önceki sahibi putoline kullanıyormuş ama hangi yağ modeli bilmiyorum sitesine girip yağ seçiciden baksam mantıklımı

Yeni mesajlar