Arama sonuçlarınız

1. Birkannn

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Amerika , İsrail , İngiltere gibi ülkelerin 2 motorcu gezginden bilgi alacak halleri yok :D (önceden olsa eyvallah) Adamlar geçen yıl Hizbullah'ın en üst seviye askerlerinin telsiz ve telefonlarına siber bombalı saldırı düzenledi. İstihbarat bilgileri uçlarda. Bir generalin telefonunu general...
  2. Birkannn

Aracından inip motosikletliye silah çekti

Kaskı vuracak gibi çıkardı bende kendi mi korumak için çektim diyecek. Şuan hükümlüler herhangi bir avukattan daha iyi savunma yapabilirler o kadar alışmışlar. Onu çekiyorsa sıyrılmayı da kesin biliyordur abi memleket o halde . :) Gaziosmanpaşa 'da motosikletlinin durup araca 9 el ateş ettiğini...
  3. Birkannn

15 temmuz köprüsü(boğaz) üzerinde telefonum düştü

Bak geçen abdestin alınışı anlatılıyordu. İyi okumamışsın. Yada evren mesaj veriyor . Nasıl bir cenabetlik bu.
  4. Birkannn

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Sen ne iş yapıyordun ? Yaşıtlarına ve bizlere bu muhteşem bilgilerini aktar tavsiyeler de bulun . Çok merak ettim işini.
  5. Birkannn

Bunu sormama gerek yok bura da sana ilgi duyacak biri olduğunu düşünmüyorum. Sen her mesajın da sürekli yaşlı yaşlı diyorsun. Hepsi babacan adamlar her konu da aynı fikir de olmasakta kimse böyle davranmıyor . Tartıştığın insanların gençlerle bir problemi yok. Her konu da sen laf atıyorsun bu...
  6. Birkannn

Sürekli yaşlı ve belli bir yaşı hedef alıyorsun. Bunu ciddi söylüyorum dalga geçme değil yani. Küçükken belli bir yaş üstü sana bir şeymi yaptı Sampsonte? Bir skkıntıya mı uğradın? Bildiğin travmatik bir meselen var. Bu şekilde çözemezsin. Yaşı büyüklere karşı öfken var . Saygısızlık falan üstü...
  7. Birkannn

Sente nedir

Hocam sen yine insaflısın ya. Ben bizim yenileri 8 ,10 km 'den az koşturmuyorum. :D Koşarız hep beraber ayıpsın . Mekik şınav kolay köfte yemiş kadar oluruz ..
  8. Birkannn

Sente nedir

Yok abi büyüklerimize boynumuz kıldan ince. Sen yaz hocamızı kırma. :D
  9. Birkannn

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

Sürücü kursun da motosiklet yoktu 2009 da başka kurstan rica etmişlerdi 😃okuduktan sonra komik ama içler acısı
  10. Birkannn

İnsan izlerken veriyor valla soğuk kanlılık şok falan değil adam kasımpaşa modunda.
  11. Birkannn

“Çağırın Polisi” Dedi. 12 Bin 870 TL Ceza Yedi.

Adam vatansever yargılamayın. Devlete katkı da bulunmuş direkt.
  12. Birkannn

Sente nedir

Hiç gülesim yoktu be kardeşim.. :D Yürü be ben bile gelirim bak arkandan . 1771269218 Abi hoca da dede sayılmaz mı hazır görmüyorken takılalım :D Eğitimi alıp hocamızdan başlayın.
  13. Birkannn

Bir garip çevirme

Abi 14 sene oldu ben sanane lafı duymadım. Sen benim kim olduğumu biliyor musun vardı onu da kaldırdık. Atarlı gençler oluyor onlar da atarı böyle bir uzaktan bakıp kime yapsak diye düşünüyorlar 3 harfli görünce abi sizin işte zora dönüyorlar. Bu kardeş atarlı var sıkıntısı çok belli isyankar...
  14. Birkannn

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

Ceza yazmasa da o maaş ödeniyor yani yazmasa kaybı yok . ;) Kurallar var.
  15. Birkannn

Halk şikayetçi olmuş ehliyet yok kask yok . Mesela ne gibi bir itiraz dilekçesi sunabilirsin çok merak ettim. Nasıl yardımcı olabiliriz sana ? Hakkının ne olduğunu düşünüyorsun?
  16. Birkannn

Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Abi bırak insanlar bura da zaten hindistanı yaşıyor :D Bari gittikleri yer normal olsun. Dediğin yerlere gidilirse ..
  17. Birkannn

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

Lastik en önemli şey motoru etmesen de lastikleri et. Varsa sıkıntı değiş. Çukur sıkıntılı mı sıkıntısız mı diye sormaya gerek yok lastik durumu önemli
  18. Birkannn

Trafikte Kimseye Bulaşmayın..Beşiktaşta'ki Ölümlü Kavga..

Aynen öyle abi maalesef öyle oldu. Şu şekil kaç bin adam görmüşümdür kim bilir. Osman aga da bilir. :D Yazık yaşadığımız zamana.
  19. Birkannn

Trafikte Kimseye Bulaşmayın..Beşiktaşta'ki Ölümlü Kavga..

Sadece bu olay için yazmadım ben. Senin anlattığın gibi olup olmadığı da bilinmez adam sarhoş 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralıyor. Ve pişman değilim ben bilmem muhtarım önüme geçemez diye kameraya gayet açık anlatıyor. Olay belli gibi yani. Eniştem söyledi şu haber sitesinden okudum demeye...

Yeni mesajlar