Arama sonuçlarınız

1. tommygun

Fren çalışırken düştüm (uf olmadım)

Ben de akşam üstü Sabuncubeli çıkışı İzmir'e girdiğimde itlik kopukluk yaptım. Lanet olası motor basmıyor ama yine de keyif verdi.
  2. tommygun

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

Bütçen ne kadar? 2. el düşünüyor musun?
  3. tommygun

Fren çalışırken düştüm (uf olmadım)

Geçmiş olsun kardeşim ama "fren çalışırken" demeyelim de "stoppie yapmaya çalışırken hanyayı konyayı gördüm" diyelim :)
  4. tommygun

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

Ben oyumu A2 için Honda Cbr 500R'dan yana kullanıyorum. Aprilia Rs 457 de leziz bir seçenek.
  5. tommygun

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Geçen bayram hava yağışlı olduğu için programı ertelemiştik ama bir türlü yapamadık. Bu bayramda da ben iş amaçlı şehir değiştirdiğimden taşınma işleriyle uğraşacağım.
  6. tommygun

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

Ayna kapatmak kadar saçma bir olay yok. Havalı desen havalı değil. Aerodinami desen zaten s.k kadar blok, gücü kuvveti belli, ne aerodinamisi? Arabalar arasından geçerken çarpmama düşüncesi de tamamen motorun boyutlarına hakim olamayıp, kötü sürüş ve yeteneksizlikten ibaret.
  7. tommygun

Zaten aynadan mevzuya giriş yapmış, bence o işe kıl oldu.
  8. tommygun

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Senin tertemiz bir Cbr 500'ün vardı, ne yaptın? Satabildin mi?
  9. tommygun

Arabalarda belirgin bazı stickerlar, giydirmeler cezaya tabi oluyor, geçmişte logolu şirket arabamızı tespit muayenesine sokup o giydirmeyi ruhsata işletmediğimiz için bir çalışanımız polisin gözü önünde tüm giydirmeleri sökmüştü. Motosiklet daha farklı, arabaya göre fabrikasyon daha alacalı...
  10. tommygun

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

İnanma, doğru olsaydı bende işe yarardı. :)
  11. tommygun

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Zaten gişeden gişeye giderken bir çiş, bir sigara, bir yakıt molası da versen yeterli, süre uzayacağı için ort hız düşecektir.
  12. tommygun

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Şu İğneada'ya bin defa gitmişimdir, ne Dupnisa mağarasını görebildim ne de longoz ormanlarının tadını çıkarabildim. Her gidişimde sahilde Dobro Doşli'de ya sucuk ya da köfte yiyip döndüm geri.
  13. tommygun

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Seninki enjeksiyonlu, onunki karbüratörlü
  14. tommygun

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Sizin için en iyi referans her zaman bakım kitapçığında yazanlardır. Zaten motorunuz için tavsiye edilen yağ yüksek devir çevrilmesi ön görülerek tavsiye edilmiştir. Bu arada bakım kitapçığınız 15-50'yi de tavsiye ediyor olabilir, bilemem. Kitapçığa uymanız daha doğru olur. İçimizde motosiklete...
  15. tommygun

ruh eşimle tanıştım

Gardaş böyle bu işler, sevgiliyken süper, evlenip aynı eve çıkınca mokoko :)
  16. tommygun

Egzozu boyamak

İlk motorum Rks'nin egzozunu Motip'in siyah yanmaz mat sprey boyasıyla boyamıştım. Boya ne kadar yanmaz da olsa bir zaman sonra o renk iğrenç bir hale geliyor. Bu nedenle ben 2-3 defa daha boyamıştım. Sizin seçtiğiniz kırmızı renk evet, ilginç, benim göz zevkime hitap etmiyor ama siz...
  17. tommygun

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

2 Gün önce hava da güzel, iş amaçlı İzmir'den Kuşadası ve Aydın merkeze gittim motorla. Germencik tarafında kertenkele gibi bir cg'ye denk geldim, ışıklarda kalktık beraber, 140'a kadar çıktım, yakalayamadım iti. Neyse sonraki kırmızı ışıklarda denk geldik de yanıma çağırdım, muhabbet ettik...
  18. tommygun

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

Bir kere o sandala bindin mi yapmasan da "yaptı" derler, derlerrr, derlerrrrr. Bizim ülkemizde ahlak yok, karakter yok bu nedenle satıcı ne derse desin, iyi bir ekspertiz şart.
  19. tommygun

110Bin tl bütçeye motor önerisi

Sürüş amacınız nedir? Nerede ve hangi şartlarda kullanacaksınız? Beklentiniz ne? Böyle detaylarınızı verirseniz daha sağlıklı öneriler gelir. Yoksa sadece 110.000 TL bütçe+sorunsuzluk+tork gibi bir kriter öneri için yetersiz kalır.
  20. tommygun

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

50 binde Tracer 700 ya da Tracer 7 alırım ama 50 binde Mt07 beni biraz düşündürür.