Arama sonuçlarınız

1. osiosborn

ForumDonanım Haber Rezaleti

Ben yıllardır Amazon'u kullanıyorum. Son zamanlarda Amazon Almanya'nın Türkiye'ye açılmasıyla birçok kişi kullanır oldu. Amazonu kullanıp forumdonanım'da Amazon konusunu ziyaret etmeyen yoktur. 3 seneyi aşkın zamandır MühendisMurat kullanıcı isimli şahıs tarafından her gün birkaç defa konu...
  2. osiosborn

17.06.2017 Gelibolu Yarımadasi Sehitlik Turu

Yıllardır görmeyi hayal ettiğim Gelibolu yarımadası şehitlik turunu 17 Haziran 2017 tarihinde tamamlamış bulunuyorum. Sabah 07:30'da başlayan yolculuğum, gece 23:30'da son buldu. Gelibolu Orman kampının tadilatta olması, kömür plajının kamp için önerilmemesi ve akşamüzeri başlayan yağmur...
  3. osiosborn

19-20 MAYIS 2017 ISTANBUL CANAKKALE SEHITLIK ZIYARETI - TURU

19 Mayis sabah 6:00 civari istanbul Sisli'den yola cikarak Canakkale'ye gitmeyi planliyorum. 19 Mayis gunu Avrupa yakasini gezip, orada uygun bir yere kamp atacagim. 20 Mayis sabahi Kilitbahir'den Canakkale'ye gecerek Anadolu yakasini gezecegim. Donuste Cardak yada Lapseki'den Gelibolu'ya gecip...
  4. osiosborn

Deri Mont Tamir Yeri (İstanbul - Avrupa)

Merhaba arkadaşlar, İnternet üzerinden deri motosiklet montu aldım. Kolları biraz bol geliyor. Uygun fiyata aldığım için iade etmek istemiyorum. Dikişlerinden açılıp 2-3cm içeri katlanacak. İstanbul Şişli taraflarında (veya Avrupa yakasında) bunu yapabilecek terzi tavsiyeniz var mı?
  5. osiosborn

Venezuela Hayır Diyor...

İlginç bir video nette dolanıyor, Venezuela'yı biraz araştırdım daha ilginç geldi. https://www.youtube.com/watch?v=bwDP0Fut60Q
  6. osiosborn

10 Nisan 2017 Geceyarısı Benzine Zam Var

10 Nisan 2017 geceyarısı benzine 10 kuruş zam geliyor. Deposu boş olanlar bugün doldurabilir. http://www.internethaber.com/benzine-zam-geldi-litre-fiyati-ne-kadar-oldu-1768270h.htm
  7. osiosborn

4 Nisan 2017 Geceyarısı Benzine zam var

4 Nisan geceyarısı benzine 12 kuruş zam gelecekmiş. Deposu boş olanlar bugünden doldurabilir. http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin-ve-motorine-zamgeliyor,VhBxvjWMbE2v0AxxINIDSQ
  8. osiosborn

Nano Bor-x Motorsiklet 4T 4 Zamanlı 20W/50 Motor Yağı - 5,62TL Ücretsiz Kargo

Alın motora koymazsanız zincir vs. yağlarsınız... http://www.hepsiburada.com/nano-bor-x-motorsiklet-4t-4-zamanli-20w-50-motor-yagi-098898-p-OTM098898?magaza=Hepsiburada...
  9. osiosborn

İstanbul Şişli'de Kalacak Yer Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Ankaralıyım. 3 aylığına cuma günü İstanbul'a gideceğim. Şişli Akar sokak taraflarında çalışacağım. Yabancı olduğum için buralarda 3 aylık konaklayacak yer tavsiyesine ihtiyacım var. Aylık maksimum 1000TL civarı verebilirim. Nerede kalabilirim? Temiz, güvenli, yürüme...
  10. osiosborn

Benzine ZAM (22 ARALIK GECE YARISI)

Akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Kasım ayının başından beri ortalama 2 haftada bir zam yapılan akaryakıta bir zam daha geliyor. Yarından itibaren benzin 10 kuruş daha zamlanacak. Motorinde ise artış beklenmiyor. Akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Kasım ayının başından...
  11. osiosborn

Spidi Netrycom H2OUT 3 Katmanlı Tekstil Ceket (SIFIR)

Spidi Netrycom H2OUT 3 Katmanlı Tekstil Ceket (SIFIR) Yurtdışından hediye olarak gelmiştir. XL Bedendir. Beden büyük geldiği için hiç kullanmadım. Etiketlerini dahi sökmedim. Sıfırdır. Hiçbir sorunu yoktur. Takas teklif etmeyiniz. Son 7 fotograf ürünün kendisine ait, ilk 3 fotagraf internetten...
  12. osiosborn

Benzin ve Motorine ZAM (5 ARALIK 2016 GECEYARISI)

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin ve motorine gece yarısından itibaren 15 kuruş zam beklendiğini açıkladı. Zamla birlikte İstanbul'da 4,92 - 4,95 liradan satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5,07 - 5,10 liraya yükselecek. Benzinin litre satış fiyatı en son 2014...
  13. osiosborn

Bazı borçlar vardır, ödeyemezsin (1881-193∞)

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. (1881-193∞)
  14. osiosborn

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

En büyük bayram, Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
  15. osiosborn

Spidi marka montlar nasıldır?

Arkadaşlar Spidi marka mont almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, mont nasıldır? Dainese marka mont kullanıyorum, kalitesi çok iyi, Spidi kalite olarak aşağı mıdır, ne kadar fark vardır? Yurtdışından arkadaşa getirteceğim, o yüzden deneme şansım yok.
  16. osiosborn

2016 model Yamaha XMax 250 için Top Case ve Demiri Alınacaktır

2016 model Yamaha XMax 250 için Top Case ve Demiri Alınacaktır. Elinde bulunan satmak isteyenler tekliflerini iletebilirler.
  17. osiosborn

Kask Yerine Baret Takan Sürücü ve Artçı

Merhaba, Az önce Ankara, Etlik, Kuyuyazısı caddesinde SYM fiddle'a artçısıyla binen bir erkek bir kadının kask yerine baret taktıklarını gördüm. Sürücü sarı yani inşaat işçisi, amele bareti takerken; artçı beyaz yani şef, yönetici bareti takıyordu. Kendileri okuyorsa şunu söylemek isterim...
  18. osiosborn

Kaz Dağları Milli Parkı Motosiklet Girişine Kapalı

Merhabalar, Bugün kaz dağları milli parkını gezmek istedim ama internetten motosiklet girişine kapalı olduğunu öğrendim. Şefliğe telefon açtım acaba gerçekten diğer motorlu araçlara açıkken motosiklete kapalı mı oğreneyim istedim. Bir kadın kibarca motosikletleri neden almadıklarını anlattı...
  19. osiosborn

AXO TKMP DİZLİK CE SERTİFİKALI (SIFIR)

Yurtdışından aldığım AXO Marka CE Onaylı hiç kullanılmamış dizlik satılıktır. Elden veya havale ile alımlarda fiyat 120TL'dir. İstanbul Kavacık'tayım. 1621-1:2012 K Type A CE onaylı güçlendirilmiş plastik Yeni mafsallı tasarım. 3. nesil klipsli sistem 2 katman koruyucu Hareket esnasında ds...
  20. osiosborn

Ekipmanlar Hakkında

Merhabalar, İlk motosikletimi alacağım. Yakında Yamahada eğitim almayı düşünüyorum. Yardım eden kimsem olmadığı için internetten araştırmalarımla, kendi başıma aşağıdaki ekipmanları satın aldım. Tecrübeli arkadaşlardan ricam eksik ekipmanım var mı, motorumu almadan önce bunların dışında başka...