Arama sonuçlarınız

1. motolover1616

Önerilerinizi Bekliyorum.

Gezmeyi seven biriyim aşırı hız tutkunu değilim öyle. Bir arkadaşım 2018' de NS 200 almıştı hâlâ kullanıyor canavar gibi. Bence hor kullanmadıktan sonra uzun yıllar gider bir motor. Top speedi zaten 140-150 görüyor fazlasıyla kâfi bence.
  2. motolover1616

Ha o bakımdan anladım :) Evet benzer şeyleri duydum çok kişiden.
  3. motolover1616

İlk motorum olacak kısmetse kullanılmış ve rodajı saçma sapan yapılmış sorunlu kişilerin sorunlu motorlarını almak yerine sıfır almak istiyorum. Gezmeyi seviyorum alıp en az 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum uzun yol yapacağız arkadaşlarla. NS 200 UG2 modeli en hoşuma giden oldu 2026 modeli henüz...
  4. motolover1616

176-86
  5. motolover1616

NS 200 kötü mü diyorsun yani ? Kullandınız mı acaba daha önce ve ne gibi sorunlarla karşılaştınız ? 1779005950 Tofaş derken o kadar mı kötü ? Cf moto için de çok şikayet vs okudum. İkinci el ürün hayatımda almadım almam da sıfır düşünüyorum.
  6. motolover1616

Evet sıvı soğutmalı + kaydırmalı debriyaj ve ön arka çift disk abs bence eksisi dörtlü flaşör koymuyorlar yıllardır :rolleyes:
  7. motolover1616

Merhaba forumda yeniyim herkese günaydın motor alacağım fakat kararsız kaldım hangi motoru alacağım konusunda. Yaş 32 ilk motorum olacak kısmetse(evet biraz geç kaldım) Bütçem 250bin lira. İlk etapta TVS Apache Rtr 200 düşünüyordum bayide hoşuma gitmedi titremesi çok birde sürüşü keyif vermedi...