Arama sonuçlarınız

1. Yobaaz

Lurca aksiyon kamerası, inceleme

bu kameralı carplay ler o iş için çok konforlu aslında
  2. Yobaaz

Scooter’la Dağları Aştı: Arkadaş Grubunu Şaşkına Çeviren Performans!

adam iyi kullanıyor :D ulan ters bile binmiş benim aykum yetmez o hareketi yapmaya 😄
  3. Yobaaz

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

bu adama nedense hiç kanım ısınamadı
  4. Yobaaz

Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

karterin önündeki yuvarlak krom parça ney? üzeri deri kaplı olan
  5. Yobaaz

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Yok be abi, motosiklet işinin doğasında düşmek varsa paten işinde de gülle gibi çarpmak var. :D ben o kadar bilemiyorum tabi baktım fena dayaklar yiyeceğim saldım o işi 😄
  6. Yobaaz

ilk paten kullandığım zamanlar bir türlü T freni öğrenememiştim, muhazakar görünüşlü bir abinin hanımına duramayıp kapakladım. adam kadının üzerinden beni alıp tam vuracaktı ki abi pardon vallahi billahi yanlışlıkla oldu deyip zar zor yırtmıştım. işte o gün pateni bıraktım 😄
  7. Yobaaz

abi sende dağ gibi adammışın 😄
  8. Yobaaz

Sıfır clover mı 2.el revit dainase mi

bilemedim şimdi sen böyle sorunca. şu anda aktif bir motosikletim olmamasına rağmen tüm ekipmanım duruyor. adama göre değişir herhalde 1763731357 abi sanırım daha iyi bu arada benim donum bile revit çokta sağlam hissi vermiyor.
  9. Yobaaz

RKN 530 ADV Alınır mı

bence sayısal loto oynasan daha az risk almış olursun
  10. Yobaaz

belki 901 km giydin nereden bileceğiz
  11. Yobaaz

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

eğer kavasakinin bloğu mt deyse kavasakide kimin bloğu var :eek:
  12. Yobaaz

ya muhtemelen iyi markadır da birisinin kafasında AGV üstünde Dainese görünce nedense tetikleniyorum neyse, clover al geç 1763730672 motosiklet montu ayrıca don gibi bişi terliyorsun soğuyorsun kokuyor felan ne kadar titizde olsan korumalıklarına işliyor hijyen açısından dikkat edilmesi lazım...
  13. Yobaaz

Çinliler ve diğerleri

QJ Motor grubu fena değil. 35K 502x kullandım. sadece servise bakıma gittim hiç üzmedi beni. bajaj grubundan daha sağlam bir motordu benim için. bi tanıdığımda 70k da var kullanıyor. bi diğer tanıdığım 35k da şu anda dünyada gezilmedik yer bırakmadı. Çinliye çöp demek çok mantıklı olmayabilir...
  14. Yobaaz

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

çomarız biz 😄
  15. Yobaaz

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

biz kimiz ki böyle üst düzey bir adamın kariyeri hakkında yorumda bulunacağız? tek korkum, üzerindeki baskıyla ilk zamanlarda kendini çok zorlayıp sakat kalması
  16. Yobaaz

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

şu araba ehliyeti yerine banada tır ehliyeti versinler de ets oynayacağıma gerçek hayatta takılayım bari
  17. Yobaaz

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Mevcut yönetmeliğe göre, B sınıfı ehliyetle 125 cc’ye kadar motosikletler kullanılabiliyor. ibaresi yanlış?
  18. Yobaaz

seleye oturan sokak kedisi problemi

CRX'i bilmeyen yoktur be abi ucuz yollu nokta atışı proje arabası :D

Yeni mesajlar