Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

hayinler yerli anakart üretti çocuk

Sİzi gibi hayinler adamın mastürbasyon yapmaktan yüzünde sivilceler çıkmış şu anakartı ürettiğine inanan sümme gerizekalıdır zaten seri üretim anakart olduğu belli :D aynen tosun gibi çakıp geçicekti neden vatandaşlarımız bu kadar salak ? anakartı ürettin hangi chipleri kullandın çin ile...
  2. istanbu_gezg

Motosikletime kedi musallat oldu koltugu yirtti

Arkadaslar gordukce balkondan bardak su dokuyorum , itekliyorum kobuyotum sabah oluyor ya isiyor ya koltugu yirtiyor Su tabancasi alip motor ciktikca su sikicam ustune sirde de koyfum genede yirtti
  3. istanbu_gezg

Kayimço Motor elektrikli Keşke burada da olsa

mobil bataryalar ile bence mükemmel bir alet bataryalar da satılık değildir kiralıktır ülkemizde de olsa benzünden az kurtulsak
  4. istanbu_gezg

Youtube olmayı düşünüyorum Fikir yorumlar VİDEO var

Babam yeni bilgisayar aldı movie maker ile videolar yapmaya başladım yeni videolar yapacağım
  5. istanbu_gezg

Poposunu sevenler derneği

7. Motorum olan kayımço acility motorumda da yaşadığım sele problemi beni değişik bir arayışa itti rahat makat durumu Sele yapıldıktan sonra çok rahat ettim hiçbir noktada batma hissetmedim normalde geçerken hoppidi diye zıpladığım tümsekler ve çukurlar dan geçerken sele ile birlikte kaldım...
  6. istanbu_gezg

Agility motorumla gei dondum

Degerli arkadaslar agility 150 16+ motoruma sele yaptirdim simdi de dr pulley baga alicam kullanan arkadaslar ayni gram mi almaliyim ? Hepinize saygilar sevgiler
  7. istanbu_gezg

LIQUI MOLY Engine Flush Plus- Motor İçi Temizleyici 300 ml

95 Cartel direk gelir sana Şaka bir yana Motorumuzun hayati bir bakımını unutuyor veya ihmal ediyor olabiliriz, PCX motorumda yaptığım ve menfaat gördüğüm bir temizliği size paylaşmak isterim , Liqui Moly Engine Flush Plus- Motor İçi Temizleyici 300 ml Karter temizleyici. Motor...
  8. istanbu_gezg

Sezon açıldı.... AÇıldı.... Herkes dikkat etsin

Değerli arkadaşlar sezon açıldı derken önce tem de hayatını kaybeden kurye kardeşimiz bugunde ağır yaralı durumda bir arkadaşımız yogun bakımdaymış... TÜm kontrollerimizi yapmadan lastik havamıza bakmadan frenleri kontrol etmeden ekipmanlarımızı giymeden yola çıkmayalım , geçen sezon bitişi...
  9. istanbu_gezg

rolantideki dengesizlik

yarin video da ekleyecek motor calisma sesi rolanti dedigimiz saat gibi degil duzelsin pcx 125 bu 150 ama bu cok felet yakiyor dostlar oyle boyle degil, sym hd2 de kullandimo200 cc idi onun gibi yakiyor 70 km olmadan bile 20 tl gidiyor piskolojikmi anlamadim kadikoye git gel 10 dan fazla...
  10. istanbu_gezg

Unutamadığım Zaytung haberi ne zaman görsem çıldırıyorum

Bomba burada başlıyor :D gülmekten çıldırıyorum Bayburt belediyesinden Cevap Geliyor beni sürekli güldürüyor
  11. istanbu_gezg

2018 dayak piyangosu

Degerli arkadaslar 2018 dayak piyangosu sizce neresi olacak Ilk sen benim inancima neden saygi gostermiyorusn diye turisti vs nerede doverle Ben erzurum diyorum zira yillardir sigara dayagi he erzurumda atilir ben bu senede bizi yanitmaz diyorum
  12. istanbu_gezg

Motorsiket de Kahvehane muhabbetleri Bu sene kim satar?

Başlık seçimim biraz farklı sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ? Ben pulsar peynir gibi satıcak diyorum her yer pulsar dolucak imkanı olan sıfır 12 liraya pulsarları çekicek imkanı olmayan kardeşlerimiz 2. el CBR lara hucum edecek diğer cepe cbr 250rr gelmediği için r25 durumu iyi olanlar...
  13. istanbu_gezg

geceye birkaç şarkı bırakıyorum arkadaşlar

Be zalim senden zor kaçtım Sırılsıklam aşktan geçtim İliklerime kadar sevdadan Ben tende candan vazgeçtim www.sozlerisozu.com Be hayin senden zor kaçtım Evimden barkımdan göçtüm Almadığım bir canım kaldı Al da kurtul çoktan geçtim Duramıyorum bunuda izleyin lütfen
  14. istanbu_gezg

Konumuz yine ABS ABS ABS - sıkıldınız ama tekrar ABS

Arkadaşlar uzadı biliyorum belki bana kızıyorsunuzdur bu keko hep aynı konuyu açıyor deli mi ne ? hiç umrumda olmadığını söyleyeyim motorum 150 km ye geldi dün rampa aşağı ön freni hiç ellemeden sadece arka frene asılarak insan üstü bir güçte frenleme gördüm , motorun frenleri tutuyormuş ...
  15. istanbu_gezg

Fuara gitmedim gitmedim gitmeyeceğim........ çünkü eksik eksiğiz

evet arkadaşlar eksiğiz barkın bayoğlu eksik fuar eksik arkadaşlar ne saçma sapan fuar şimdi fuarda barkın bayoğlu olmadan ooo fiyat damarlı demeden , titreşimli motora pegleri göstermeden ..... olmadan olmadan olmuyor arkadaşlar çarşamba günlerini iple çekerdik bir makarası bir anısı olurdu...
  16. istanbu_gezg

Serçe Parmağım kadar oldular HAMSTER veriyorum

Hamsterım yavru yaptı 7 tane anne oldu sütten düşmelerine az kaldı forumdan hamster isteyen arkadaşlar varmı? ücretsiz vericem sadece kafes ve suluk çark alın yeter biraz mama da veririm iyisinden ilgilenen arkadaşlar yazabilir Satış olmadığı için konunun sorun çıkaracağını sanmıyorum HAYVAN...
  17. istanbu_gezg

Vlog kanalı açıcam - HAzır olun

Kafama kamera tkaıcam herkeşle kavga edicem çok eğlenceli olucak sponsor felan da alırım Şaka Şaka ALdığım scooteri inceleme yapıcam Genel kullanımı anlatayım bir iki sürerken video anlatayım birde abs nin faziletlerini anlatacağım Varmı önerileriniz değerli arkadaşlar 4-5 dakika yapıcam...
  18. istanbu_gezg

ABS gereksiz diyen keko ları bu başlık altında toplayalım TARTIŞMA

Motorumu aldım arkadaşlar abs ye motorda gerek yok keko kardeşlerim ile konuyu tartışalım 60-70 km hızda defalarca denedim mükemmel mesafede fren tutuyor, fren mesafesini uzatıyor diyen arkadaşlar sanki her seferinde mükemmel bir fren sağlıyor da abs mesafeyi uzatıyormuş keywords: Keko ...
  19. istanbu_gezg

Kymco agility 150+ ABS aldım , Fakir dediniz ama aldım

Kymco aglity 150+ 2017 model sipariş ettim, Pazartesi teslim olacakmış son2 adet kalmıştı birinide ben aldım, pcx oturuş tipinden sonra biraz farklı geldi ama alışacağımı umuyorum xenter gibi bir motor büyük tekerleri ABS ve sepeti orjinalden var 10.000 tl ye aldım 36 ay kredi çektim baya...
  20. istanbu_gezg

Forum Üyelerimizden Erdem Yetiştiren Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur

Forum üyelerimizden Erdem Yetiştiren 29.01.2018 öğlen saatlerinde Galata köprüsünde kuzeni ile yaptığı kazada hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah mekanını cennet eylesin... Cenaze namazı Yarın (30 Ocak Salı) Çekmeköy Merkez Camii'de ikindi namazından sonra Eski Çekmeköy Mezarlığı'na...