Arama sonuçlarınız

1. espresso

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Almanya'da kimi otobanlarda hız limiti yokmuş ama bizdeki ehliyet alma süreçleir ile Almanya'yı kıyaslayınca bizde olmaz diyorum. Bizde de ehliyet almak Almanya'daki gibi olsun, herkes alamasın o zaman haklısın derim ama henüz o seviyeye gelmedik.
  2. espresso

Kask tavsiyesi

Nolan N80 olabilir. Nolan kask kullanmıştım, kaza yapıp test ettim, kendini feda etti ama beni korudu.
  3. espresso

Zafer AK çay firkete dönüşü

Yok, evde çalışıyorum bir yandan da çocuklara LGS deneme sınavı yaptırıyorum. 13 hazirana kadar benim zor çıkmam.
  4. espresso

İridyum buji nedir? Faydaları-Zararları?

Motorun kitapçığında yazam marka ve kodu alın, hiç maceraya girmeyin.
  5. espresso

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

kapışalım mı deyince ben kim daha çok köfte yiyebilecek anlamında kapışma anlamıştım ama künefe de olur. :ROFLMAO:
  6. espresso

Telefon tutucu önerisi

Bende bu fotodakinden var, çok sağlam tutuyor. 1777973253 çevirmeli modeli ben de almıştım, xmax ile ki onun suspansiyonu serttir, tangur tungur yollarda bile gitsem sağlam tuttu. vstrom'da da bir süre kullandım ama carplay ekran alınca boşa çıktı xmax'e geri takmıştım.
  7. espresso

Bu turistik yerler biraz şey gibi, hani İstanbul'da cayız cayız yaz sıcağında kalabalıkta Sultanahmet'de gezmek gibi, hayatta gitmem öyle yerlere.
  8. espresso

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Kardeşim böyle beklentiye girip parayı basıp schubert kask almıştı, ses yapıyor diye şikayetçiydi, daha önce shoei neotec kullanıyodu, bu kask ondan daha sesliymiş demişti. Güya piyasadaki en pahalı premium sınıfındaki kasklardan ama o bile sesliymiş. demek kafa yapısı ile de alakalı ve bunu...
  9. espresso

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Çok beklentiye girme, kaskın üzerine rüzgar vuruyorsa illa ki ses oluyor. Bir de kafa şekline göre birine bir kask çok sessiz dedirtiyorken bir diğeri bu ne sesli kaskmış da diyebiliyor. Şehir içi haricinde kulak tıkacı şart. Motosiklet için üretilmiş tıkaçlar bu konuda çok işe yarıyor.
  10. espresso

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Evet, o süratler çok da uygun değil bizim motorların en yüksek konforlu sürati 140-150 zaten. Ben de koruma demiri çantası almıştım ama takmadım daha. anca uzun yolda çok eşya lazım olursa kamp falan mevzuları olursa takarım diye almıştım. Benim arka çanta da hep ıvır zıvır dolu, br yerde...
  11. espresso

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Tabi ki öyle yapmak zorunda kalırlar, en azından yaklaşırlar çünkü bu otomasyon devrinde üretim maliyetleri bir şekilde birbirine yaklaşıyor, bu satış sonrası hizmetler denen şeyler asıl büyük maliyet. Doğru düzgün yetkili servis olursa tas kafa traşlı hırto yerine düzgün usta çalıştırırlarsa...
  12. espresso

vstrom'u olan emekli adam olarak bu dediğine hak verdim. :) Zaman olsa para olmuyor para olsa zaman olmuyor. Ne saçma hayat.
  13. espresso

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Benim vstrom topcase ve ön camlı haliyle otobanda 180'le 45 dakika falan sürmüştüm, ortalama yakıt tüketimi 8 küsür olması dışında bir sorun hissettirmemişti, sonra istanbul trafiği başladı yavaşladım. Lastiklere formulax jel sıktıktan sonra 150'yi geçemiyorum ama, zaten 150'y geçebilecek...
  14. espresso

Stelvio'dan defalarca geçmş, Alplerdeki ve bakanlardaki meşhur geçitleri geçmiş arkadaş geçen yaz bizdeki derebaşı virajlarını geçmişti aynı motorla, bu avrupalıların yolları çocuk oyuncağı demişti. Uçmakdere bile stelvio'dan zor geldi bana demişti. Belki de avrupadaki bu meşhur geçitler biraz...
  15. espresso

Hele bu 13 Haziran'da LGS sınavı bitsin de bir köfte turu düzenleyelim. Burak da gelsin, iki triumph gelin sen vstromlar arasında tek kalma. :)
  16. espresso

Egzozdan yanık pis zift kokusu gelmesi HK.

Kablo ya da elektrik kablo bağlantı yerlerindeki bakalit parçalar da yanınca böyle leş okusu ölü hayvan kokusu gibi koku yapabilir, kabloları ve bağlantı soketlerini kontrol edin.
  17. espresso

Şarjlı lastik şişirme pompası

Ses konusunda Clio'dan pe farkı yok, rüzgar sesi motosikletten hallice ama japonların çoğu böyle, daha önceki toyota yaris de otobanda 90'ı geçince sanki 180le gidiyormuş gibi hissettiriyordu ama sorunsuz japondu, 12 sene kullandım sanayi raconlarını öğrenemedim işim düşmediği için. Clio da fena...
  18. espresso

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Hah, işte tam doğru noktayı yakaladın. Bu çinliler avrupada da satılıyorlar ama avrupada doyçe markları, fraksız franklarınıveya italyan liretlerini veren müşterilerine oradaki satıcıları ve servisleri bizdeki gibi yapamıyorlar, tüketici hakları orada sahiden işliyor, bu yüzden kaliteli hizmete...
  19. espresso

Hayırlı olsun. Kırmızı hem de. Tam genç motoru tipi var, bizim köfteci rotalarında köylerde dede'lere haber salayım da Burak'la ikinizi görünce kaçsınlar. :)
  20. espresso

Yeni Başladım…

Ben İstanbul'a yeni taşındığınca henüz kendi adına akademi açmadan, İzmir İMÇ akademinin İstanbul şubesi olarak çalıştığı zamanlar bir günlük kapalı alan eğitimi almıştım, 8 kişilik gruba 9. kişi olarak katılmıştım, Murat Bayram'ın kendisi ve iki tane daha A sınıfı sertifikalı eğitmen ve 2-3...

Yeni mesajlar