Arama sonuçlarınız

1. espresso

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

2 gün eğitim 25bin eğer bire bir kişiye özel eğitimse abartı değil, hocanın günlüğü 12500 liraya geliyormuş demek, ucuz bile sayılır. Kişiye özel eğitim pahalıdır çünkü eğitmen bütün gününü bir kişiye ayırmak zorunda kalır. Grup eğitimler var onlar daha uyguna gelir. 1778757992 Sürücü kursu...
  2. espresso

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Bu A' konularına takana kadar A ehliyeti alın. Yani sırf düşünmesi bile antin kuntin işler, yaşınız müsaitse A ehliyeti alın geçin, değilse de A2 ile sorun çıkarmayacak motorlardan devam edin. Hadi bu motorun A2 uyumlusunu aldınız, çevirmede bilgisi az bir polise denk gelip bu 650cc A2 ile...
  3. espresso

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Hayırlı olsun. Keyifli geziler. scootera göre vitesliler çok daha konforlu. Ben de xmax ile 45dk sürünce belim ağrıyordu, vitesliye geçince 2 saat bile sürerim demiştim. vitesliye alışınca scooter sürmek daha feci, şimdi arka fren diye debriyaja basıyorsunuz ama tekrar scooter sürünce...
  4. espresso

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun. Bol köfteli gezileriniz olsun. Bu insanı rahat durdurmaz, uzun yollara çıkarır şekilde bir motor.
  5. espresso

bardak ve şişe tutacağı fikri

Kırklareli ilinin Lüleburgaz işlçesindeki Ahmetbey köftesi de coğrafi işaretli ürünlerden. https://ci.turkpatent.gov.tr/cografi-isaretler/detay/11628
  6. espresso

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

ucuz bulmuşsun. ya da piysa düşmüş. temizse kaçırma. ben 2024 mart ayında 2015 model dl650 xt 350bin'e almıştım, 31bin km'deydi. 1778537412 vstrom'un 36bin km'de ağır bakımı var. bujiler ve bütün sıvılar dğeişiyor. 37bindeki motorda bunlar yapılmadıysa en azından 20bin bakım paraıs ve de 20bin...
  7. espresso

Hakkını vermeye başladım

https://maps.app.goo.gl/JRsovLuduCMSXQgP8 google harita linkini attım. Dükkan pazar kapalı, hafta içi de akşam 18 oldu mu kapanıyor, iş bitince kapanış saatne zor yetiştiğim için her gidişte 3-4 kalıp alıyorum, vakumlu paket olduğu için buzdolabında duruyor zaten. Kardeşim İstanbul'dan...
  8. espresso

Pazar turu

gezdikçe, tecrübe arttıkça uzar. Ben de ilk başlarda Kadıköy - Büyükçekmece arası 50-55km yolu uzun yolda sayıp yarı yolda Merter'de mola veriyodum, bir gün tomygun Yalova tarafında gezicez sen de gel dedi, o gün akşam eve döndüğümde tam 500km olmuştu, o günden sonra uzun yol kavramım değişti.
  9. espresso

Hakkını vermeye başladım

Şarköy çok aman aman bir yer değil o köfteci olmasa ben de gitmem bir daha ama o köfteci için katlanıyorum. hele piyaza ödktükleri bir zeytinyağı vardı, köfteler gelmeden yapı verin deyi pbol bol döküp ekmek bandıra bandıra piyazı bitirip köfteler geldikten sonra ikinci piyazı da yemiştim. :))...
  10. espresso

Pazar turu

Çok uzun sayılmaz ama yine de güzel manzaralar eşliğinde bir tur olmuş. Fırsat bulup gezip yol yapanlara seviniyorum. Gezin, bir daha mı genç olacaksınız.
  11. espresso

Şehir içi scooter arayışı

şehrine göre değişir. istanbul gibi çevre yolu ve E5 trafiği falan olacaksa forza rahat olur güç açısından ama küçü şehirde terlik niyetine yakın mesafe gidilecekse nmax daha hafif kalır, pcx bile büyük kalabilir oralarda.
  12. espresso

Hakkını vermeye başladım

Süper gezmişsin. Hah şimdi motorun hakkını vermiş dedim. Köfte de yenmiş daha ne olsun. Uçmakdere'den sonra biraz daha ilerleyip Şarköy'e kadar gitseydin Şarköy içinde Sağlamtaş köftecisi var tomygun keşfedip tavsiye etmişti, nefis köftesi vardı, bak yine hatırladım, en son geçen yaz...
  13. espresso

bardak ve şişe tutacağı fikri

Ben arabalarda bile bardak tutucu olmasına alışamadım, motorda hiç olmaz, tehlikeli. su içek için de sürüs sırasında içmeyin, kenara çekin hem 5dk mola vermiş olursunuz, gözünüzü yoldan ayırtacak şeyelr yapmayın. Hem yolsa su içmek için sol eli gidondan bırakmak, kaskın çenesini açmak vb...
  14. espresso

Çanakkalede gezilecek bilinmedik mekanlar

Bizim köfteci lokasyonları haritası diye konu vardı orada harita üzerinde bir sürü köfteci işaretli olacak, sana yakın olanları seç oradan.
  15. espresso

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Kışlık montun da revit, kışlık mont ile kaza yapınca iyi korumuştu, rahatlığından ve sağlamlığından da memnundum, yazlık montu da bu yüzden revit aldım. Sırt koruması ayrıca satııyordu onu da alıp taktım içine bir daha çıkarmadım.
  16. espresso

Revit Eclipse 2 almıştım, püfür püfür rüzgar alıyor. bir tek sırtına ekstradan takılan sırt korumanın olduğu yer azcık terletiyor ama o kadar olur, korumayı takınca havalanacak yeri kalmıyor sırtında. ama çok rahat.
  17. espresso

içinden astarı çıkarmalı modelse yazlık değildir 3 mevsimdir. Ben bu şekilde 3 mevsim mont ile 4-5 yaz geçirdim, sırt korumanın olduğu yeri terletiyordu, elime yazlık mont için para geçtiği ilk fırsatta yazlık mont aldım ama. kask için de kafaya buff geçirmeye alışırsan rahat edersin. yazın...
  18. espresso

Ölme karabaş (bir cup hikâyesi)

radyatör suyu seviyesi zaten arabalarda kaputu açınca orada radyatör suyunun genleşme tankı var, onun üzerinde min-max diye çizgilerle seviye görünüyor. zaten silecek suyu dldurmak için kaputu açınca kolayca görünen bir şey. Genelde arabalarda 100bin kmlere kadar hiç eksilmem yapmaması lazım...
  19. espresso

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

şimdi yapacaklarını sanmıyorum. Ama seçim tarihi açıklandığında belki seçim yatırımı dye yaparlar o da dşük ihtimal bir belki.
  20. espresso

Hah, böyle olur. Ben de kaskı tak çıkar yapmamak için çene açılır kask kullanıyrum. benzincide, kısa molada vb. çene açıp ferahlanıyor büyük rahatlık. Tak çıkar kulak yara oldu diyorsan da kulağın rahatsız olması kaskın iç pedlerinin kaskı takıp çıkarırken kulağa sürtünmesinden oluyor. kulağı...

Yeni mesajlar