Arama sonuçlarınız

1. espresso

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

olsun, sarı da iyidir, rengi mühim değil, zaten onunla gittiğim yollar mühim. :)
  2. espresso

Kırmızı olsu 10 kuruş fazla olsun derdim ben olsam. :) quickshifter falan çok da gerekli değil ama çantalar önemli, ekstradan almaya kalksan iyi markalar dünya para. Temiz olanı al hem de kırmızıymış. zaten bakımlar hepsinde pahalı. aldığın gibi en azından yağını, filtrelerini değiştirip her...
  3. espresso

Vizör vidası hk.

Bu setlerin inceleri de oluyor. ben rastgele ilk çıkan örneği gösterdim şekli neymiş gör diye. Mantığı anlamışsındır. aletlerin vida gibi yivleri ters yönde, vidanın üzerine bastırıp vida açma yönünde çevirince o yivler tutunacak bir yer bulup vidanın da dönmesini sağlıyor.
  4. espresso

Kamyoncunun son videosunu buldumm

Fırsat olsa da atlayıp Bursa'ya gelip eğitim alsam sizden. :) Dur hele bu kış zor geçti, evde LGS manyalığı olunca gezmeye bile fırsat bulamadım. :) onusu açılmmışken sorayım, geçen sene Mayıs gibi çok heves edip Forma Adventure bot aldım, çok güzel, güven veriyor, hem görüntüsünü seviyorum...
  5. espresso

Vizör vidası hk.

ben bu tür durumlar için ters klavuz denen şeylerden almıştım, matkap ucuna benziyor ama vira ucunu yakalayı aça yönünde çevirmeye yarıyor. en incesi iş görebilir. hatta bu ters klavuz denen aletin ucu da vidaya tutunmuyorsa çok ince matkap ucu ile çok dikkatli şekilde vida tepesinde tam...
  6. espresso

Vizör vidası hk.

yalama olmaması için uygun boyut ve şekilde tornavida kullanmak ve tornavide ile hareket ettirirken hassas davranıp tornavida ucunun vida başından kaymayacağı şekilde iş yapman lazım. Biraz da bastırmak lazım tornavida ucunu ki kaymasın.
  7. espresso

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

O yelkenlinin kaptanı sayılırsın. :ROFLMAO: Herkes kendi gemisinin kaptanı. zaten mevzuatta gemi diye geçiyordur büyük ihtimalle. :)
  8. espresso

tommygun sana gıcık olsa öyle yazmaz. Seni sevdiğinden, başına bir şey gelirse üzüleceğimiz için öyle yazmış. Yani sana "malınla gösteriş yapıyorsun" demek istememiş, dikkat sür, riskli sürüyorsun kendine dikkat et demek istemiş ki aynı uyarıyı ben de yapayım sana. Tabi ki kuzey marmara otoyolu...
  9. espresso

Evet yaa, çok yazık. Neyse ki az kaldı, 13 Haziran'da bitiyor dertleri. Sınavdan çıkınca çevirmeciye gidelim dedim onlara, yok, sınavdan sonra iki gün uyumak istiyoruz ertesi haftasonu gideli dediler.
  10. espresso

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Gemi kaptanı değilim, amatörüm. bu yüzden gemiler hangi yoldan gidiyor bilmiyorum. Özel tekne ile kafama göre gitmiştim.
  11. espresso

Ben de bir kez devirdim, onda da o anki panikle nasıl yapılacak falan etraftan yardıma gelen oldu da kaldırdım. Ama tek başıma çok geziyorum, deneme yapmam lazım aslında.
  12. espresso

Midilli boğazından geçmek gerekmiyor o kadar da. açık denizden de geçilir. En son iki sefer ege'de seyir yaptığımda Çanakkale boğazından çıktıktan sonra direkt açık denize çıkıp İzmir'e öyle gitmiştim. Öyle gitmesi de keyifli. Yoksa o yol kıyı kıyı bitmez zaten.
  13. espresso

ben de her haftasonu çocuklara söylüyorum gidelim diye ama bu sene LGS sınavı dertleri var, sınavdan sonraki haftasonu gidelim diyorlar.
  14. espresso

Orası var, o aklım agelmemiş. Boğaz deyince bir tek istanbul boğazı kalmış alımda. Eskiden Ankara feribotu zamanı Sarayburnundan kalkıp 1 buçuk dünde İzmir'e varıyormuş. Bence makul bir süre çünkü gemide geçen zaanı da tatil seymak lazım. Cruise geisi tarzında olursa tercih edilebilirdi.
  15. espresso

Ben yan yatırınca kendim kaldıramıyorum hala. Kesin bir yöntemi vardır ama o yöntemi öğrenmek için yatırmaya da kıyamadığımdan kaldı öyle. Çİmenlik bir yerde, yatırınca bir şey çizilmeyecek yerde deneme yapmam lazım.
  16. espresso

İstanbul - İzmir ya da ANtalya vb. Boğazdaki hız sınırından etkilenmez, Karadeniz tarafına gidecek gemileri etkiler.
  17. espresso

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

motor yatmış deyinde benzin durunca bozulur dedin sandım abi pardon. Haklısın, ebnzin pompasında ya d ayakıt sisteminde başka bir yerde sorun olabilir. ya da akü zayıfsa marş basıyor gibi görünür ama benzin pompsı tam çalışamıyor olabilir.
  18. espresso

Sen bizden habersiz geziyorsun buralarda, köylerdeki dedelere haber salayım da yolunu kessinler. :)
  19. espresso

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Ben de öyle düşünüştüm alırken, fiyatlarına da bakmıştım Yuasa alınca çok aşırı pahalı olmuyordu yuasa aldım. daha önce GEL tipte akü denedim ama onları da çabuk öldürünce en iyisi eski usul bildik akü dedim, içine sıvıyı kendim ekleyebilir miyim diye çekincem vardı ama kitapçıkta yazdığı...

Yeni mesajlar