Arama sonuçlarınız

1. Z

Çanta işletme

Proje mi 7 10k arası
  2. Z

Çanta işletme

Honda dio ya çanta işletmek istiyorum maliyeti ne kadar ortalama yakın zamanda yapan var mı
  3. Z

Çanta işletme

Yeni kasa activa çanta işletmek istiyorum maliyeti ne kadar ortalama yakın zamanda yapan var mı ?
  4. Z

450nk kullanıcıları

ilan yok 3 ne kral yok ben almiyim iyi bencede voge ama motor çok yeni
  5. Z

450nk kullanıcıları

450nk almayı düşünüyorum kullanıcılarının karşılaştığı sorunları yazarsa sevinirim sadece duyduğum nadir bir şekilde korna bozuluyormuş
  6. Z

Sıfır motor alırken neye para harcıyoruz plaka misal başka

Sigorta plaka çıkartma başka neler var sıfır bayiden motor çıkartırken
  7. Z

Motor ?

Elimde tvs rtr 200 2024 model 22k kilimotrede bir motor var abiler bu motorun 2 kazası var motor toplanmadı tam ama yürüründe sıkıntı yok kaza sonrası olanları tek tek şunlar: Far yanı sağ grenaj kırık Sağ depo grenajı kırık Sağ orjinal korumalık kırık Sağ arka grenaj kırık Stop kırık Egzoz...
  8. Z

Rtr200 motorum var ama kazalı satmak istiyorum sizce ilan fiyatı ne olmalı

Elimde tvs rtr 200 2024 model 22k kilimotrede bir motor var abiler bu motorun 2 kazası var motor toplanmadı tam ama yürüründe sıkıntı yok kaza sonrası olanları tek tek şunlar: Far yanı sağ grenaj kırık Sağ depo grenajı kırık Sağ orjinal korumalık kırık Sağ arka grenaj kırık Stop kırık Egzoz...
  9. Z

Rtr200 bakım aralığı

2024 model bir rtr200 motorum var 20 bin kilometreye kadar 2 binde bir bakım yaptırdım 20 binden sonra değişiyor mu yani aralıkları artıyor mu
  10. Z

Yamaha kart seçenekleri

Yakın zamanda yamaha motor alan var mı sarı sitede kart ile vade farkı 12 aya yüzde 48 yazıyor her yerde aynı değildir bayiye gidicem ama sizlerden alan varsa sormak istedim
  11. Z

Voge 525rr

Voge 525rr almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar varsa var mı yaşadığınız sorunlar varsa yazarsanız sevinirim iyi günler
  12. Z

kask kamerası ve kask önerisi

kask kamerası için bütçem 7-8k civarları kask için bütçem 6k maksimum
  13. Z

Motor arıza

Motorum bugün istop etmemesi gereken yerde anlamadığım bir şekilde 2 kere istop etti ve motoru çalıştırdım boşta ve ayaklık açıkken marşa basınca direk ileri doğru gitmeye başladı arıza ışığı yaptı aradan 10dk geçti tekrar denedim düzeldi acaba ne olmuştur bilen var mı
  14. Z

rtr 200

rtr 200 kullanan arkadaşlar sport modunda devir saatinde mesela 1de 30 la gitsen devir uyarı saati yanmıyor 2de 3 de sürekli yanıyor sizde de öyle mi ve urban mod ne oluyor şehir modu mu bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim bide bluetooth bağlarken şifre istiyor nerde acaba bu şifre