Arama sonuçlarınız

1. S

125cc - 150 cc scooter önerisi

ingiliz atasözüdür o. ama çıkmayınca 1000 tl de çıkmıyor. bir kere daha yazıyorum bütçemin üzerinde. antalyada peugeot satan bir bayi ile iletişime geçtim onlardan haber bekliyorum rks SC150RE için yorumlarınız olur mu? 1771098130 arkadaşlar; 2007 108.500 km de suzuki burgman an400 2014...
  2. S

arkadaşlar, iyi niyetli yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim. ama lütfen sadece başlığı değil benim yazdıklarımı da okuyun; -bütçem 130.000. arttırma şansım yok -abs olmazsa olmazım. bu şartlar altında maddi olarak alamayacağım motorları önermekten vazgeçerseniz sevinirim.
  3. S

siz değerli arkadaşların tavsiyeleri için öncelikle teşekküre ederim; -Sym sympony 200 179.000 tl sıfır fiyatlı, bütçemin çok üzerinde -sh 125 ve 150 de sırasıyla 172.500 ve 179.000 fiyata sahip. yine bütçe meselesi. yukarıda yazdığım modeller bütçemin içinde kaldığı ve hiçbir şekilde bütçeyi...
  4. S

o fiyatlara kuba new city var. sorabilir miyim niye listedekiler değil de bu?
  5. S

işte ben de o yüzden yazdım eşeğe biner gibi binmeyeceğim. günlük ev fazla 10 km-20 km. o yüzden bütçem ve listem bu. yardımlarınızı bekliyorum.
  6. S

ben yeni kullanıcıyım ve eşimle birlikte kullanacağım. kuryelik yapmıyorum. spor salonuna giderken 3 km işe giderken 1 km süreceğim.
  7. S

arkadaşlar, çin motorlarını çok sevdiğim için değil bütçem bu olduğu için seçiyorum. başta da belirttim japon, tayvan yada ikini el motor bir opsiyon değil benim için. o yüzden mümkünse benim yazdığım listeden yada onlara denk motor önerirseniz sevinirim.
  8. S

öncelikle teşekkür ederim ama kredi kartına taksitle alacağım için ikinci el alma durumum yok.
  9. S

Kadın sürücü problemi

emin olun hanzolardansa kadınlarla uğraşmaya razıyım.
  10. S

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. SYM bütçem dahilindekiler hem hava soğutmalı hem abs yok, peugeot kendi sitesinde bile teknik özellikleri bulamadım ama hava soğutmalı diye biliyorum. hava eğer abs varsa düşünülebilir.
  11. S

Kadın sürücü problemi

antalyada yaşayan 22 yıllık otomobil ehliyetli bir erkek olarak söyleyebilirim ki tamamen safsata. trafik kanununda olan olmayan ne kadar hata varsa %99 u erkekler tarafından yapılıyor. ister otomobil olsun ister motosiklet olsun. antalya ve motosiklet özelinde 2 teker yapan, gece vakti patlak...
  12. S

Dostlar merhaba, motosiklete yeni başlayacak bir gönüllüyüm. ehliyete de yazıldım ilk dersim yarın. 48 yaşında 1.78 boy ve 115 kg. detaylı yazıyorum ki siz değerli bilenler yardımcı olurken kriterler belli olsun diye. bütçem 140.000 tl. daha da yükseltme şansım yok. ikinci el de istemiyorum o...