Arama sonuçlarınız

1. S

Bu ilan fiyatları ne ayak?

Maalesef saçma bir cümle değil. Lunatique nin dediği gibi her aksesuar herkesin gözünde aynı değerde değil. evet nc750x alacak olsam dct opsiyonunu ararım yada herhangi bir motorda elektrikli ayarlanabilir ön siperlik/cam ı ararım ama keyfine taktırılmış sisler, çantalar vs aramam bunun için de...
  2. S

keyif sizin mal sizin, benim naçizane yorumum aksesuar için. bunu otomobil satanlar da çok dile getiriyor üstünden bilmem ne kadarlık aksesuar var diye ama sizlerin unuttuğu birşey var: alıcı (en azından büyük çoğunluğu) aksesuara değil araca bakıyor. sizin aldığınız aksesuar alıcıyı hiç...
  3. S

yazdıklarınızda haklısınız ama bir noktayı atlıyorsunuz, insanımın ister galerici olsun ister al-satçı istersen bireysel satıcı tam bir çakal. haliyle ne yazılana güven var ne verilen fiyata. adam değişeni yok yazıyor en alta ağır hasar kayıtlı yazıyor. sahibinden de tonla örnek var. ayrıca...
  4. S

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

ben olaya farklı bakıyorum, elbetteki her chopper ın değil ama harleylerin sesine motorcu olsun olmasın herkes hastadır. o yüzden gaz açmayı harleyciler gaz aç da dinleyelim olarak algılamışlardır.
  5. S

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

scooter ı spor ayakkabı ile sürebiliyor muyuz? kask-mont-eldiven var?
  6. S

Apec Apx7 satın aldım

teşekkür ederim, eski bmw lerde de yağ soğutmalı motor olduğunu duyunca bmw yapıyorsa vardır bir bildiği dedim aldım bakalım göreceğiz.
  7. S

Apec Apx7 satın aldım

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. yağ soğutmalı, yazın antalyada nasıl bir performans gösterecek ben de merak ediyorum. lastikler anlas, bilenlerin söylediklerine göre iyiymiş. dediğiniz gibi torku çok güzel, beygirinden daha güçlü hissettiriyor. çok teşekkür ederim. 48 inden sonra...
  8. S

Apec Apx7 satın aldım

arkadaşlar çok teşekkür ederim, umarım sizler çok çok daha iyilerine sahip olursunuz.
  9. S

Apec Apx7 satın aldım

Neden? 1 ay araştırdım, 120.000 e sıfır, abs ve tcs bulunan 150cc ve üstü başka motor bulamadım, siz bu kriterleri karşılayan bir motor biliyor musunuz? ayrıca hayırlı olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim.
  10. S

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

yanlış; nüans şuradaki polis kendi yada vatandaşın canına silahla kasteden birisini durdurmak için silahını kullanabilir ama onu yatırıp kelepçeledikten sonra zanlı devletin kontrolü altında hiçbir şey yapmaması lazım. cezasını mahkeme verir. ha dersin ki cezalar o başka bir konuşmanın konusu.
  11. S

Apec Apx7 satın aldım

merhabalar, uzun araştırmalar sonunda apex apx7 aldım, aranıza katıldım. şimdilik sadece 150 km yol yaptım. çok yazabilecek bilgim yada izlenimim oluşmadı ama ilk etapta şunları söyleyebilirim. motosiklet beygirine göre hızlı, ciğerli. ciddi eğimdeki rampada bile 80 e kadar banamısın demeden...
  12. S

Yeni cezalar Hk.

2000-2006 yılları arasında izmirde yaşadım, ne körfezde leş koku ne çöplerin toplanmaması , hiçbirşey yoktu. şimdi varsa acep neden?
  13. S

Yeni cezalar Hk.

kusura bakma ama konya gibi dümdüz ve izmir gibi göç almayan şehri yönetmeye ne var? izmirin rezilliğinin sebebi projelerinin engellenmesi ve bütçen ihtiyacı olan payı alamaması. lütfen elma ile armutu karıştırmayalım. ankaraya dinazor park kazığını kimin attığını da unutmayalım.
  14. S

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

iyi de benim mg hs de orjinal ekran da ön cam görüşten bir miktar çalıyor hatta iç dikiz aynası da ön görüşten ciddi biçimde çalıyor, onu nasıl yapacağız? iç dikiz aynasını mı sökecekler? maksat üzüm yemek değil bağcı döğmek. trafikte ciddi sorunlar varken bunlarlarla uğraşmak da ne bileyim...
  15. S

İlk Motosiklet BMW K1600 GT

babalar, sizin sohbetiniz, birbirinizle tatlı tatlı atışmanızı okumak çok keyifli. elbette motora yeni başlayan birisi olarak sizin deneyimleriniz üzerine söz söylemeye ne cüretim olur ne hakkım. benim merak ettiğim şey, günde 15 paket dağıtan ve bu işi 5 yıldır yapan kurye mi sürüş stili...
  16. S

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

amerikalılar da böyle düşündükleri için 9/11 yaşadılar. dünyada hiçbirşey humint yerini tutmaz.
  17. S

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

bu insanların casus olmadıkları yolunda hayatın pahasına kumar oynar mısın? tam amerikanın iranla bozuşmak için sebep aradığı zamanda irandalar
  18. S

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

benim için de hiçbir motor 59 cadillac eldoradonun verdiği keyfi veremez. mesele her zaman hızlı gitmek değil bazen nasıl gittiğindir.
  19. S

Harley-Davidson X440 T Resmen Tanıtıldı. Harley Ruhu Öldü mü?

güzel bakış açısı ama değil. her harleyci birbirinden farklı, sürü olamıyorlar o yüzden. belki sadece kesişim kümesi.
  20. S

Harley-Davidson X440 T Resmen Tanıtıldı. Harley Ruhu Öldü mü?

Özgürlük, başkaldırı, koyun olup sürüye uymama.