Arama sonuçlarınız

1. S

Yüksek Hızlarda Stabilite

sepet yok, hanım kurye motoru gibi gözükmesin diye arka çanta istemiyor.
  2. S

teşekkür ederim.
  3. S

şöyle sorsam, benim scooter a üniversal tur camı taktım ondan sonra sanki yol tutuş bir nebze zayıfladı. bugün de kontrol amaçlı 40 km/s civarında giderken gidonu bıraktım motor hep sağa yatıyor düz gitmiyor bunun nedeni ne olabilir?
  4. S

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

Agalar benim anlamadığım birşeyler var! özellikle uzat gitsin diyen agalar! sizler değil misiniz bizim gibi çin motorlarını alanları tiye alan capon al kafan rahat olsun diyen, capon bozulmaz diyen. capona da garanti uzatması yapacaksak...:rolleyes::p
  5. S

teşekkür ederim, bende söylediklerinizin hiçbiri yok salt scooter ama iyi sallıyor neredeyse şeridin içinde gezdiriyor. bu koşullarda insanlar nasıl uzun yol yapıyor aklım almıyor.
  6. S

konuda rüzgar görünce sormadan yapamadım, sizler açık yolda özellikle yan rüzgarlar vururken nasıl güvenle sürebiliyrosunuz? ben cumartesi laradan kemere gittim geldim sanki motor sürmüyorum yelkenli tekne idare ediyorum iskele sancak yalpa yapıyorum. rüzgardan korunmak için uzun tur camı...
  7. S

Orta Segment Motosikletlerin Çoğalması Japon Motosiklet Satışlarını Baltalıyor!!!

emin ol 120.000 e ben de vstrom denk getirsem alırdım. zaten suzukiye ayrı bir bakış açım var. yani dominar 400 alacak bütçeyi ayırınca zaten japon alternatiflere de bakacağım ama ikinci el kıçı kırık pcx 125 i de (kuryelik yapanları ayırıyorum) sağlam diye çektikleri fiyata alacak kadar zengin...
  8. S

Orta Segment Motosikletlerin Çoğalması Japon Motosiklet Satışlarını Baltalıyor!!!

Pragmatigliğin ağa babasıdır. ben sizler gibi motosiklet kurdu değilim, hanımın taksitleymiş biz de alalım demesi yüzünden motosiklet işine girdim, 120.000 e abs si olan antalya için şart hava soğutmalı olmayacak motor kovaladım. ihvanların bana hala japon önerdiler en yakın japonun fiyatı...
  9. S

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.
  10. S

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

motorcunun korna basmasını gerektirecek bir durum göremedim. çok acil yada ani frene sebep olmamış. önündeki arabayla mesafesini biraz koruyan birisi çok rahat durur. insanlık hali bazen sinyal vermek unutulabiliyor. belki adam oralarda bir dükkan arıyor bulduğu anda giriyor. tatava yapılacak...
  11. S

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

geçmişten gelip de güçlü devlet kurup böyle düşünmeyen bir halk söyler misin? zamanında atalarımız orta asyayı kasıp kavurmuş. bizden sonra moğollar aynısını yapmış. batıda ispanya-ingiltere aynısını yapmış. gücü eline geçiren yapar. yahudilere gelince. tarih boyunca nüfusları hiçbir zaman...
  12. S

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

öncelikle yazınızı çok keyifle okudum, izninizle bir ismi daha katmak istiyorum Nurican Hızır. hatırlarsınız Nurican Hızır ve Onno ustanın birlikte yaptıkları renault 11 flash - tofaş doğan slx, renault toros-tofaş kartal, renault 21 menager - opel vectra 1.8- fiat tempra 1.6 ve renault 21...
  13. S

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Mesele top geardan ayrılması değil. dünyada birçok insan clarksonu izliyor ve araç seçimlerinde ciddiye alıyordu o zamanlar. clarkson tarafından test edilmemek teslanın kaybıydı.
  14. S

operayı sevemedim ben 2000 lerin başından beri favorim mozilla.
  15. S

emin olun onu ben de biliyorum ama chrome da kullanmıyorum, chrome u şifreleri hafıza alsın diye kullanıyorum mozillayı youtube vs izlemek için kullanıyorum.
  16. S

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

benim bildiğim kadarıyla kawasaki ve suzukide de usta ve parça problemi var? ha keza bmw dışındaki avrupalılarda. eğer mesele buysa. dostum japon muadilinin üçte biri fiyata motor alıyorsam elbetteki bazı şeyleri göze alıyorum demektir. neden insanlar ikinci el araç alır? büyük oranda sıfırı...
  17. S

bu arada youtuberları reklam için eleştirenler bu foruma ne diyecek? neredeyse sayfadan diğer sayfaya pop up reklamsız gidemiyorum daimi reklamlar da cabası.
  18. S

Kaybeden kim oldu? top geardayken adam mesleğinin zirvesindeydi, söylediklerinle satış rakamlarını etkiliyordu. o zaman da sevmez hala elektrikli arabayı sevmiyor. clarkson benim gibi (onun kadar yaşlı olmasam da) dinazorlara hitap ediyordu, yeni zaman çocuklarına değil.
  19. S

katılıyorum. bir modeli merak ettiğimde en az iki farklı kişiden izliyorum. eğer ki özel bir modelse bulabildiğim her videoyu izlemeye çalışıyorum. bir de motosiklet başında durup anlatandan çok kullanırken anlatanı tercih ediyorum.
  20. S

Hep de scooterleri gömmeyelim...

onu da şöyle açıklayayım, 49 yaşımda ve aklımda motora binmek hiç yokken (hiç hayatımda motor sürmedim ehliyet kurusuna gidene kadar) hanımın uygun taksitle scooter satışlarını duyması ve biz de alalım diye tutturmasıyla bu işe girdik. scooter o sürebilsin diye. ben zaten ehliyeti a sınıfı...