Arama sonuçlarınız

1. S

Trafikte Yaşadığım Olay

dostum iyi diyorsun da ya herif hırtın biri çıksa, seni çekip vursa yada vurduracak bir adamı olsa? değer mi? evet hakkını aramana itirazım yok, karşılığını bulman mutluluk verici ama normal bir zamanda normal insanlarla yaşamıyoruz. İmza: İroni özürlü olmayan dede.
  2. S

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Teşekkür ederim, dediklerine katılıyorum ilk heves scooter güzel gelmişti ama artık kesmiyor. kursta sürdürdükleri mt-07 tam anlamıyla tadı damağımda kalmıştı. um 250 renegade vegas aldım, evrakları hazırlandı yakında bayiden alırım. artık vitesli de var. bakalım şehiriçinde nasıl olacak. sürüş...
  3. S

kendi adıma cevap vereyim, motor konusunda çok acemiyim. 3 ay öncesine kadar hayatımda motorun hiç yeri olmadı. motor almadan önce yaptığım araştırmalarda ve izlediğim videolarda hep sıvı soğutmalıların övüldüğünü gördüm daha doğrusu yazın rahat edersiniz denildiğini. antalyada yaşayan biri...
  4. S

Rüzgar

valla ben motorla birlikte 260 kg geliyorum ama yan rüzgarlar resmen gezdiriyordu. ama ön cam/siperliği çıkardığımdan beri motor daha stabil.
  5. S

ilk söylediğine ilişkin yazıyorum, mesajım yukarıda, isteyen bakabilir.
  6. S

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

gerçekten bu konularla ilgili hiç fikrim yok öğrenme amacındayım, yani 180 limit bile olsa hayabusa kullanana yine az gelecek. her şekilde ehliyet gidecek.
  7. S

bunun neresinden motor kullanmayı sizlerden daha iyi bilirim anlamı çıkardın? japona hava soğutmalı diye bok atıyor muşum? arkadaş yazılanı anla bari ben antalyada hava soğutmalı istemem diyorum. bu anlamları nereden uyduruyorsun? house m.d. izleyecek kadar zevkli ve akıllısın da benim...
  8. S

arkadaşım, acemiyim, motor almadan önce 1 ay you tube da ne kadar motor kanalı varsa bütçem dahilindeki ve olmayan motor videolarını izledim. herkes su ve yağ soğutmalıları övüyordu. ben de erzurumda yaşamıyorum mantığım basitti. bilmediğim için soruyorum piyasadaki motorların ağırlıklı olara...
  9. S

Rüzgar

rüzgardan ben de muzdaribim, yukarıda arkadaş yazmış ama beni yoran yan rüzgarlar
  10. S

ben sizler kadar motorcu değilim. en azından henüz değilim. benim gideceğim en uzun nokta evden işe evden spora. belki antalya çevresi. o yüzden belki de olaya biraz farklı bakıyorum. izmirde de yaşadım ama antalya sıcağı başka. belki de dediğiniz gibidir ama ben başta hava soğutmalı olmasın...
  11. S

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

tamamen merak ettiğim için soruyorum, motosikletlerde hız sınırı ne olmalı? 360 ile gidebilen ss ile 50 cc lik motorlar aynı hız limitlerine mi sahip olmalı? videolarda 300 e bu kadar kolay çıkabilen motorları gördükçe herhangi bir sınırın motorsiklet kullanıcılarına yeterli geleceğini çok...
  12. S

Dostum, öncelikle hitabıma kırılmamanı rica ederim, ikincisi bu gösterdiğin motor hava soğutmalı. ben antalyada yaşıyorum hava soğutmalı istemiyorum. 3. şehirdışından bir kere araba alma teşebbüsüm oldu bir defa da aldım ondan sonra şehirdışından almaya tövbe ettim kıçı kırık bir motor için...
  13. S

senden fazla bilgim olduğu kesin. ayrıca otomobil üzerinde 500.000 km den fazla sürüşüm var ki ülkedeki motorcuların birçoğundan fazla olduğuna eminim. 50 yaşın getirdiği tecrübeyle konulara senden farklı bakmam normal.
  14. S

birincisi nerede kime hakaret etmişim? ikincisi siz hangi bilgi, yetki ile benim durmam gereken yeri tayin edebiliyorsunuz? ayrıca her insan yedek parça/servis/ ikinci el bakmaz, bazen istese de bakamaz çünkü birinci kriter bütçedir. bu konular elbetteki bana göre diye değiştirlebilir çünkü...
  15. S

Nasıl yok dostum, c serisi yerine passat alanın, g serisi yerine land cruiser alanın, s serisi yerine cadillac alanın yada hadi sınıflar arası yapalım e serisi yerine skoda super b alanın kriterleri var. bosch yerine regal alanın, bodrumda tatile gitmek yerine köyüne gidenin kriterleri olduğu...
  16. S

arkadaşım, sen o kriterleri baz alıyorsun ben başka kriterleri. niye insanlara tavsiye verirken kendi kriterlerinizi diretiyorsunuz? hiç apec apx7 kullandın mı? çevrende kullanan var mı? ben dünyanın en harika motoru diye savunmuyorum sadece benim istediğim kriterlere haiz diye aldım. kusura...
  17. S

Ben ilk scooter ımı almak için forumda akıl danışırken koyduğum kriterleri açıklamıştım 130.000 fiyat, abs, hava soğutmalı olmayacak, sıfır olacak çünkü taksitle alacağım. arkadaşlar sıfır japon önerdiler, ikinci el japon önerdiler. bu kriterleri defaatle yazdım hala japon öneriyorlardı...
  18. S

Çünkü burası bir motosiklet forumu ve benim gibi bu işe yeni başlayacak bu insanlar gelip burada bilgi almak istiyor. ve bu körü körüne japon aşkı yüzünden bilgi değil anlamsız nasihatler alıyorlar. şevkleri kırılıyor. ayrıca yanlış olduğunu düşündüğüm tutuma karşı yazıyorum.
  19. S

Chopper/Cruiser Önerisi

onu ben de düşünüyorum, araç 2023 model alınca önce yağını sonra lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim. 1778048261 bu arada bilenlere danışmak isterim, chopper da birşey taşımak için en iyisi sırt çantası mı arkaya çanta mı? şimdi spora giderken suyumu...
  20. S

Bilader, bazen alışveriş yaparken fazla verecek 1000 tl olmaz. o yüzden bütçene görene bakarsın. 250 ye aldığım süper spora birşey olursa acımam en yakın çöpe bırakırım. 120.000 e abs li 200 cc scooter aldım, bana buna yakın fiyata japon önerdiler de almadım mı? yok çünkü. adam utanmadan 2003...