Arama sonuçlarınız

1. F

250sr yetkili serviste yaşadığım komik an

250sr motorumun yağ değişimi için yetkili servise gitmiştim, ordada hemen bayiden alt kısma tamir bölümüne yeni bayiden çıkan 250sr getirildi. usta da ben motorun başında beklerken sessizce kulağıma bunu alanda akıl yoktur diyip gitti o an çok gülesim geldi cidden. neden böyle bir şey dedi...
  2. F

ilk kazamı yaptım

merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların...
  3. F

cefalet motor beni ilk günden sanayilik etti

2. el 2000 kilometrede 250sr aldım lakin vites geçişleri inanılmaz sert sol ayağım inanılmaz ağrıdı ve vites pedalı baya bir üstte bu debrajı nasıl yumuşatabilirim inanılmaz sert geldi bana. satan kişi ilk rodajı 600 kilometre ardından sonraki motor yağı değişimini 1500 1600 kilometredeyken...
  4. F

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

Merhaba iyi günler 2.el 250sr alacağım lakin sigortalar çok yüksek çıkıyor bakmadığım site kalmadı ortalaması 20bin tl den aşşağı değil trafik sigortası için, ehliyetim yeni 1 yıl olmadı daha. 20 bin tl çok yüksek bu kadar vermek istemiyorum daha düşük fiyata nereden veya nasıl halledebilirim...
  5. F

Yeni alacağım motorda şasi ve plaka uyuşmazlığı

Arkadaşlar merhaba 2.el 250sr alacağım lakin 5664 den sorgulattığım zaman hem plakada hem şasi de farklı bir motorun modeli gözüküyor apachi cross çıkiyor ikisinde de. arkadaş bana ruhsatın fotoğrafını attı ruhsatta 250sr yazıyor lakin içime bir kurt düştü sonuç olarak emin olmak için ne yapmam...
  6. F

250sr rodaj hakkında destek

Merhabalar 2.el 1000km de 2.el 250sr aldım rodaj bakımı henüz yapılmamış ve bu konular hakkında da çok bilgi sahibi birisi değilim, araştırdığım kadarıyla da; yağını, yağ filtresi ve hava filtresini değiştirip motul 5100 10w-40 yağ ekleteceğim ve rodajdan sonra bile çok basmayacağım. ekstra...
  7. F

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

Arkadaşlar herkese merhaba 18 yaşına girdiğim için kendime motor bakıyorum. Aklımı sürekli karıştıran konu ise 0km çin malı mı yoksa 2. el yüksek kilometreli japon mu almalıyım? Aklımda 0km Çin olarak Mondial drift l ya da 125strada var Japon tarafında ise125pcx ya da 150pcx ama bunlarında...