Arama sonuçlarınız

1. O

Kaza sonrası ne yapmalıyım?

Selamlar, Bayram öncesi Yunanistan turu için sınırdan çıkar çıkmaz ufak çaplı bir kaza olayı yaşadım. Kipi sınır kapısı çıkışında soluklanmak için motordan indim. Biraz yürüyüp açılayım dedim. O sırada Türk plakalı araç geri geri gelirken motosiklete arkadan dokundurdu ve motosiklet yan yattı...
  2. O

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

Selamlar, Xmax 250 tech max kullanıyorum. Motorum 2024 model. Artçılı sürüş ve uzun yol için daha performanslı bir makine arayışım var. Bu noktada Tmax 530 radarıma girdi. Yeni seri 560'ları a2 ehliyet nedeniyle kullanamıyorum. Sizce 2024 model Xmax'ı satıp 2017 model yaklaşık 40 bin km'de Tmax...
  3. O

Yamaha XMAX 250 verip BMW almak!

Motosiklet konusunda daha yeni sayılırım. Ehliyet alalı 6 ay oluyor. (yaş 36) 2024 model Yamaha XMAX 250 Tech Max'ı 6 aydır kullanıyorum. Km olarak 10 binde daha. Bu ara aklıma model değiştirmek, biraz daha yüksek cc alıp öyle devam etmek daha mantıklı geldi. Amaç minunum şehir içi, daha çok...
  4. O

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

Merhabalar, Motosiklet ehliyetimi 2 hafta önce aldım. XMAX 250 ile yavaştan sürüşlere başladım. Kapalı alan hakimiyet dersinden sonra trafiğe çıktım. Kafama takılan bir noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Motoru belli bir hızdan sonra kontrol etmek kolay oluyor ve güven veriyor, ancak sokak...
  5. O

Otobüs kazasında motosiklet sürücüsü tutuklandı

Çekmeköy'de İETT otobüsü şöförünün motosiklet sürücüsü ile yaşadığı tartışmanın ardından otobüs, durağa çarptı. 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan motosiklet sürücüsü K.P. tutuklandı. Kaza, dün saat 14.25 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu...
  6. O

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Merhabalar, Motora yeni başlıyorum. Ay sonu gibi bir aksilik olmazsa A2 ehliyetimi almış olacağım. Başlangıç motoru olarak da aklımda xmax 250 var. Daha önce Forza 250 arasında çok gittim geldim ama kapılar hep xmax 250'ye çıktı:) Bu noktada kafamı kurcalayan, boyum 1.65 olduğu için motora...
  7. O

Yamaha Xmax 250 ile başlamak

Merhabalar, Motora yeni başlıyorum. Ay sonu gibi bir aksilik olmazsa A2 ehliyetimi almış olacağım. Başlangıç motoru olarak da aklımda xmax 250 var. Daha önce Forza 250 arasında çok gittim geldim ama kapılar hep xmax 250'ye çıktı:) Bu noktada kafamı kurcalayan, boyum 1.65 olduğu için motora...