BMW K 1200 LT
Neden olmasın
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
tartışmasız bmw
muhtemelen hayatında 600 cc üzerinde motosiklet kullanmayanlar cevapladığı için bence geçersiz bir anket.işaretlemeyi uygun bulmuyorum.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Bunu cevaplamak için 250 altı 250 üstüne gerek yok
En iyi touring açık ara BMW RT serisidir bunu dünya bilir.
Bmw r1150 rs
Aslında bu konu biraz da kişisel zevklerle alakalı bence. Çünkü benim hayalim Avrupa turu yapabilmek rota tahmini 22.000 km gibi birşeydi biryerlerden okumuştum. Bu seyahat için aklımda hep Harley Davidson Road King yada Elektra Glide var. Çogu touring motor kullanıcılarıda bu motorları sevmez dediğim gibi tamamen kişisel zevk. Ama kenarda goldwing im de olsa hiç fena olmazdı sanırım
Born To Be WILD.......
Tabi ki Honda goldwing
2- sıra Honda vfr 1200 (3 lü canta cok yakısıyor)
3-Honda Transalp
abicim ankette BMW nin gs serisini atlamışsın
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Bi kaç yıl önce bi yerlerde okumuştum..Adamın teki İspanyadan yola çıkıyo, 400.000 km soora Goldwing'e motor yapıyo üstüne bi 350.000 daha yapıp yolculuğunu 750.000 km soora tamamlıyo..10 yıl süren yolculuğunda evleniyo ve yanılmıyosam 212 tane ülke geziyo..Honda'yı pek sevmem ama Goldwing de iyi gitmiş hani..
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
bencede vfr 800...
Hemen hemn her yol şartı için Suzuki Dl 1000
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
honda cg 125 (hayatımda cg'yle activadan başka motora binmedim mazur görün)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)